Marco de Wit 2 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uskomatonta, mutta totta.

 

Eräs mies oli kyllästynyt pridetyksen pakkosyöttöön ja teki NaziPrice-meemin.

 

Ei aikaakaan, kun poliisi ilmestyi ovelle.

 

Mies pidätettiin, koska pridettäjät olivat närkästyneet meemistä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Video: Britannian poliisi pidättää miehen Nazipride-meemistä!

 1. “Someone has been caused anxiety based on your social media post. And that is why you’re being arrested.”

  ”Joku mielisairas sekopää hermostui sinun sosiaalisen median päivityksestäsi. Tämän vuoksi olet nyt pidätettynä.”

  Nämä on niitä samoja hyviä kenttäpoliiseja, jotka Suomessa vainoavat ja kansanmurhaavat suomalaisia tai ovat hiljaa kun heidän työkaverinsa vainoavat ja kansanmurhaavat.

  1. Tarina ei kerro miten kävi. Varmaan pääsi pian vapaaksi. Pitäisi olla vastavuoroisesti pidätetyllä oikeus ilmiantaa väärän hälytyksen tehneet ilmiantajat.

   1. Eihän tuolla ole edes mitään väliä miten myöhemmin kävi. Joku sekopää oli tehnyt ilmoituksen viestistä ja poliisi myönsi, että joku sekopää on hermostunut, joten me pidätämme nyt sinut.

 2. Ajatuspoliisi Lipun suunnittelijoille tuo kuvio on taatusti ollut tiedossa. USA ja Iso-Britannia ovat pahimpia ihmisoikeusnipottajia.

  1. Kaikkihan on nykyään natseja jotka ei miellytä lammasihmistä. Miksi ei loputkin saa käyttää? Tuohon tapaukseenkin noin täydellisesti sopii kuva ja pridehulluus, ei kai hulluja pidä pitää tuon takia oikeassa, sehän ruokkii hulluutta. Sitten kun mies drag valitti pridestä, miksi ei pidätetty, no siksi juuri, dragsuoja.

 3. Suomessa sääolosuhteet ovat tällä hetkellä hyvin otolliset tulipoltteen oireiden ilmaantumiselle – lukuun ottamatta aivan pohjoisinta Lappia.

  Tulipolte on Rosaceae-heimon, eli ruusukasvien heimoon kuuluvien kasvien tuhoisa bakteeritauti. Tulipolte kuuluu vaarallisiin kasvitauteihin, ja se aiheuttaa merkittävää tuhoa esimerkiksi puutarhatuotannossa.

  Taudin oireita ovat muun muassa versojen lakastuminen, mustuminen ja kasvin kuoleminen.

  Tauti leviää saastuneiden kasvien sekä hyönteisten välityksellä. Tulipolte voi siis päätyä kenen tahansa takapihalle.

  Poliisit kitkemään!!! Tyhjän pantista.

 4. No mutta tottahan tuo on. Prode-väki toimii kuin natsit. Kaikki muut mielipiteet ovat kielletyjä patsi niiden.

 5. https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/573ab074-54a5-452b-ad50-5ec7e672959c

  Cancel, me too, feminismi jne. tulevat kovaa vauhtia myös Suomeen. Suomalaiset naiset syyttelevät, vikisevät ja itkevät yhä enemmän. Tämä tulee lopulta tuhoamaan täysin koko yhteiskunnan.

  Lasten, perheiden, miesten ja Jumalan vihaaminen on suurimmalla osalla suomalaisista naisista ihan geneettistä. Missään muualla ei ole yhtä kuvottavia, oksettavia ja vastenmielisiä naisia valkoisia naisia kuin Suomessa. Ovat täysin kuvottavia ja oksettavia lehmiä.

 6. Videolta huomaa, että nämä on kirjaimellisesti jotain älykääpiöpoliiseja, jotka ovat todella lyhyitä. Mukana on tietysti vielä kiintiönaiset. Heikot ja todella lyhyet betaihmiset sitten nauttivat kun voivat vainota ja olla sadisteja tavallisia kunnon ihmisiä kohtaan, jotka pärjäävät paremmin elämässä. Näillä nollilla ei ole mitään kykyjä, jolloin tämänkin takia heidän ainoa mahdollisuus elämässä on alkaa umpikorruptoituneiksi ja umpiepärehellisiksi poliittisiksi poliiseiksi.

 7. Näin vallan äänitorvi toimii. Pedofilia mainitaan pikku-uutisessa, jota kukaan ei älyä lukea:

  ”Joe Rogan otti Vatikaanin hampaisiinsa: ”Maa täynnä pedofiileja ja anastettua taidetta”

  ”Vatikaani nosti vuonna 2013 suojaikärajan 12 vuodesta 18 vuoteen. Rogan mainitsi, että entistä katolisen kirkon johtajaa paavi Benedictus XVI syytettään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Noin 3 000 katolisen kirkon jäsenen epäillään syyllistyneen Ranskassa rikokseen.”

  ”– Bendictus XVI on haluttu oikeuden eteen ihmisoikeusrikoksistaan muissa maissa. Se, mitä hän teki on todella ilkeää. Hän liikutteli rikollisia eri paikkoihin. Yksi lainrikkoja ahdisteli satoja kuuroja lapsia, Rogan totesi.”

  https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/139dd41f-3aa9-486e-aa1b-635fcefe8a61

  Siis harras kristitty Vatikaani on harrastanut lasten hyväksikäyttöä satojen vuosien ajan. Vatikaani on valheiden lähde.

  1. Totta kai kaikki pedofiilit hakeutuvat Vatikaaniin jo sen takia, että olet saanut käyttää 13-vuotiaita lapsia laillisesti hyväksi ja katoliseen kirkkoon hakeutuvat ylikorostuneesti pedofiilit.

 8. Olen itsekin tokaissut veljelleni tuskastuneena, että tämän päivän natsilippu on homolippu!!! Natsilipusta EI kuitenkaan tullut mitään Apina rutttoa sinällään!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*