7 thoughts on “Leveli Late Night Show

 1. ei muuta kuin laittomat uutiset uudestaan käyntiin,levelin pojathan ovat sanoneet että sopisi hyvin mutta marco ei vastaa.

  1. Ei mitään Leveleitä enää Laittomien Uutisten kanssa, kun ei kuitenkaan saa pitää kunnon showta ja heti tullaan sanomaan, että on vähän liian hurjaa. Laittomat Uutiset takaisin, mutta kunnon alustalla missä ei sensuroida.

   Milloin Laittomat Uutiset palaa takaisin?

 2. Lähetys on lyhentynyt tunnilla neljään ja puoleen tuntiin. Junnu taisi ottaa vinkistä onkeensa, kun kirjoitin että V-sanan käyttämättä jättämisellä lähetys tiivistyy merkittävästi.

 3. Viimekin kerrat kun jaksoa on kehuttu niin se oli ihan lasten hommaa, tyhjää täynnä ja ”skuupit” ihan onnettomia. Ne eivät osaa senkään vertaa että pistäisivät aikaleimoja. Surkeampaa formaatin toteutusta saakin etsiä. Hyvin sääli kun tarkoitus on hyvä. Ei voi katsoa 99,98% höttö- & täyteskeidaa.

 4. Miksei Marco kiritisoi Leveliä virusvalheesta puhumattomuudesta? Kaverit päinvastoin rummuttavat viruksien perään. (=kontrollitu oppositio)

 5. Miksi Suomeen on tuotu näitä muukalaisia, jotka pilaavat rehellisten suomalaisten maineen. Mainehaitta.

  ”Makwan Amirkhanin tyrmääjä latasi kovia väitteitä suomalaisesta: ”Halusin todellakin vetää häneltä tajun kankaalle”
  Jonathan Pearce teki Makwan Amirkhanista nopeaa jälkeä häkissä.”

  ”– Koko viikon kaveri kiusasi minua. Hän tuuppi ja tuli eteeni, eikä päästänyt minua ohitse.

  – EN TIEDÄ MINKÄLAINEN KULTTUURI HÄNEN MAASSANSA ON, mutta olin ihan valmis satuttamaan häntä, koska hän käyttäytyi epäkunnioittavasti.

  Pearce pieksi Amirkhanin verille ja ottelu päättyi toisessa erässä jenkkiottelijan voittoon teknisen tyrmäyksen johdosta.”

  EI TUO TYYPPI OLE SUOMALAINEN. PASSI EI TEE KENESTÄKÄÄN SUOMALAISTA, varsinkin tulee kun kulttuurista, jossa ei opeteta käytöstapoja eikä ihmisten kunnioitusta. Turha vinkua suomalaisuudesta tuon tyypin kohdalla.

  https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/d6e1b5df-c616-48ce-9503-c4df962789fb

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*