Marco de Wit 2 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka tiedustelupäällikkö Pekka ”CIA” Toverin johtaman Suomen valtamedian sotapropaganda on törkeämpää kuin missään muussa maailman maassa. Tämä johtuu mm. siitä, että Toveri on saanut hulluimmat femakot värvättyä sotapropagandeistiksi. Yhtenä ääriesimerkkinä toimittaja Veera Nikkilä.

 

Toimittaja Veera Nikkilä väittää Venäjän pommittavan omaa kaupunkiaan, Donetskia!

 

 

Nyt Nikkilä on taas laukonut melkoisen emävalheen. Huomaa miten otsikko on kriittinen ukrainalaisia kohtaan, niin sitten itse jutussa Nikkilä kääntää kaiken täysin päälaelleen.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Nikkilän ”sota-aikajana” on myös siitä erikoinen, ettei siinä ikinä käsitellä itse rintamatilannetta. Tai jos käsitellään, niin sanotaan, etteivät venäläiset ikinä pääse eteenpäin. Itse asiassa Suomen valtamedian sotapropagandan mukaan Venäjä ei ikinä onnistu missään. Onneksi AFP-tietotoimistolla on kuitenkin aitoja toimittajia.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

Viimeisimmät tiedot Bakhmutin alueen taisteluista.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Toimittaja Veera Nikkilä iski jälleen: Demonisoi venäläisiä keksityillä lähteillä!

 1. Tietotoimisto? Se tarkoittaa propagandatoimisto. Kuka ne rahoittaa?Niitä on satoja ja jokaisessa lukematon määrä ”toimittajia”.

 2. Ei saa antaa totuuden pilata hyvää uutista!!

  Pitää muistaa että niiden kuuluisien sairaalan- ja elokuvateattereiden sekä väitettyjen sotariskosten puolueettoman tutkinnan esti VETO-oikeudellaan Iso-Britania. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

 3. Naiset eivät tunne totuuden käsitettä samoin kuin miehet, eivät ole yleensä yhtä vastuullisia ja eivät kannata absoluuttista sananvapautta ja muita vapauksia kuten miehet. He kannattavat miehiä paljon useammin vahvaa valtiota, imperiumia ja poliisivaltiota.

 4. Väärinkäsitys: ihmiset luulevat seuraavansa uutisia. Eivät ne mitään uutisia ole. Ne ovat hallinnollisia tiedotteita Big Brotherilta, syvältä valtiolta eli tiedustelupalveluilta, joita viime kädessä johtaa ”JOTKUT” omalla agendallaan globaalisella ylätasolla. Oho, tuliko yhden kirjaimen virhe tuohon sanaan?

 5. Kun suvakilla kiima yltyy, niin silloin sormet käy kuin sihteerillä ja tarvittaessa käytetään mielikuvituslähteitä!

  Kiimaiset suvakit voisivat tehdä artikkelin Ukrainan armeijan tappioista. Jostain syystä niitä on pimitetty!

  Myös artikkeli Venäjän ohjuksista olisi paikallaan. Suuressa maailmassa on yleinen tieto, että venäläisten ohjusten osumatarkkuus on 5-10 metriä!

  Ukrainan armeijan epäonnistuneesta ilmapuolustuksesta saisi nerokkaan artikkelin. Kiimaisen suvakin torttu kostuisi varmasti sitä kirjoittaessa!

 6. Suomen Tietotoimisto. Hyvin orwellimainen nimi propagandatoimistolle. Tai valtion hallitsema Mediapooli.

 7. Suomalaiset naiset yleensäkin ovat lähes kaikki uskomattoman vastenmielisiä, laiskoja, vaativia ja rumia lehmiä, joita kukaan mies ei halua.

 8. Otapa Marco tästä Tyynenmeren rintama tarkkailuun myös. Videolla melkoinen triljoonapilkki, miten käy maailmankaupan ja mihin hintaan, jos Taiwanin ja Kiinan välinen salmi menee kiinni tälle päivälle buukatun Pelosin lentonäytöksen seurauksena: https://youtu.be/AMkNtuxb9Do

 9. Kaikki te suomalaiset huorat, vaikka melkein kaikki naiset ovatkin vastenmielisiä, oksettavia ja kuvottavia narttuja, niin antakaa meidän miesten jatkaa elämäämme ilman teitä ilman teidän vainoanne ja vittumaista asennettanne tai miehet lopulta oikeasti suuttuvat teille ja saavat tarpeeksenne. Talousromahdus on tulossa ja tulette menettämään kaiken teennäisen suuren rahan antaman valtanne yhteiskunnassa. Ette tule enää päättämään yhtään mistään.

 10. Persuilla on näköjään taas paskat housuissa kun Suomen Uutisissa ei ole julkaistu mitään pariin päivään. On se elämä kovaa, kun ei voi oikein mitään sanoa enää mistään – ei Suomesta, EU:sta, jenkeistä, Kiinasta, Venäjästä, Ukrainasta, koronasta eikä taloudesta – kun valheet alkaa olla niin huteria ja ristiriitaisia. Unkarin pentelekin on nyt kielletty aihe, kun teki kaiken väärin eikä tuhonnut itseään globalistien käskystä.

  Kymppi vetoa, että kohta tuodaan taas pelastukseksi Minna Reijonen horisemaan jotakin täysin epäolennaista.

  1. Niin ja joku suvakki kokoomuksessa voi loukkaantua, jos möläyttää jotakin epätrendikästä, ja siinä meni sitten se hallitustsäänsi.

 11. Ennen sanomalehdissä tuollaiset tyttöset vastisivat lehden lasten askarteluosiosta. Tämä EI ole mitään dissaamista vaan se oli ennen täyttä totta. Ulkomaanosaston esimies eli kaikkein kokenein kirjoitti joko läpiluotaavia katsauksia yleisestä maailmanpolitiikasta tai sitten kuluvasta sodasta vain merkittävien käännekohtien kohdalla analyyseja. Jokapäiväisestä sodan kulusta reportointi kuului muille miespuolisille ulkomaantoimittajille joskus höystettynä sotilasasiantuntijalla, joka EI propagoinut kummankaan sodan osapuolen puolesta vaan hän oli kylmän ammatillinen näkemyksissään.

 12. Veera Nikkilä ei edes ole mikään oikea toimittaja. Yksi vuosi maisteriopintoja vasta takana. Koulutetumpi silti kuin Pekka Haavisto.

  IL on laskenut vaatimustasonsa alas työntekijöidensä suhteen ja vaihtuvuus on suurta.
  Päällikkötaso pysyy samana, mutta sitten on toimitusharjoittelijoita, jotka kokeilevat muutaman kuukauden.

  Toimittajan ammatista on tullut läpikulkuammatti siinä missä kassaneitinä olemisesta. Sakea propagandaa kun työntää, niin pääsee sitten vaikka johonkin lobbarihommiin. Ensin pitää osoittaa kyvyt, eli lojaalisuus aatteelle. Liekö opetettu journalistin ohjeitakaan työhön perehdytyksessä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*