17 thoughts on “Päivän kuva

 1. ”Länsimaisen arvoyhteisön” kasvot. Tätäkö me Suomalaiset todellakin haluamme? Ihan oikeasti?

 2. Suosikki seuraavaan hallitukseen. Suositukset on kunnossa, se on kapinaa patriarkaattia vastaan.

 3. Väärät hormonit sekoittaa pään, kuten huomaa ja lihottaa eli kiihottaa syömään ja sekoittaa aineenvaihdunnan.

  1. Maissitärkkelys, glukoosisiirappi, makeutusaineet, palmuöljy, margariini. Niillä saa pään, hormonituotannon ja aineenvaihdunnan sekaisin.

 4. Olemme evoluutiomme huipulla, tämä parasta mitä osaamme. Ihminen laittoi kaiken peliin ja tässä on tulos

  1. Tulossa alaspäin koko ajan. Vielä pitää päästä pilaamaan lähiavaruus ja aurinkokunta. Maapallon ja oman lajin turmeleminen ei riitä.

 5. Ennen muinoin länsi vei sivistystä ja kristinuskoa, kunhan ”sivistykseltään” ehti. Mutta nyt länsi vie R A P P I O T A kaikkialle! Ja, jos jollekin on vielä epäselvää se, miksi Venäjän hallinto ja elämäntapa kulttuurweineen ja uskontoiuneen PITÄÄ saada nurin? Vastaus siihen piilee kuvituskuvassa, joka NWO globalistien suora taisteluhansikkaan läimäys Jumalaa ja kristinuskoa vastaan!

  1. Britit ja amerikkalaiset eivät ole koskaan tuoneet mitään muuta kuin sairasta rappiota normaalien ja terveiden kansojen pariin. Nyt kaikki näkevät tuloksen.

 6. Mika Aaltola siinä lähdössä hybrikeskuksen tiedoitustapahtumaan.Pian hän kertoo kuinka huonosti venäjän erityisoperaatio etenee Ukrainassa ja kuinka nopeasti Venäjä on konkurssissa.

 7. En vain jaksa ymmärtää minkä takia mopoauton keulakoristeen näköisen pään omaava hahmo olisi enemmän kunnioitettava kuin tavallinen kaupassa vastaan kävelevä perheen isä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*