2 thoughts on “Päivän video

  1. Eikö siellä ole ilmaista terveydenhoitoa. Brazilian pers€reikä. Favellaa jee, we gangsta you money, gringo. Yks väkivaltaisimmista maista. Huolella ihailtu ennen Internetin totuuden valkeamista turisteille että kauniiden naisten pinnan alla ja takana karsea totuus, jota ruokkii valkoiset lampaat. Korruptiota ym. mafiaa, aseita ja jengejä rahoittamaan. Tavalliset harvat saavat joten kuten elannon normi töistä ja yrittäjät maksavat kiristysrahaa.

    1. Pienyrittäjät ajetaan lopettamaan yrityksensä ylisuurten yel-maksujen takia. Maksavat itse omat eläkkeensä ja saavat eläkkeen jos elävät eläkeikään asti (jos ei tee itsemurhaa). Moni yrittäjä tulee lopettamaan ja rahat menivät eläkeyhtiöiden taskuun lopullisesti.

      Hallitus noudattaa suurta nollausta ja yritysten tuhoaminen kuuluu siihen agendaan. Touhu on kuin Brasiliassa, mutta Suomessa ryöstön tekee laillisesti hallitus lobbarien toimeksiannosta. Siinä ei kohteelta kysytä mitään.

      Eiköhän julisteta EU-Suomi konkurssiin ja aloitetaan puhtaalta pöydältä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*