Marco de Wit 3 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Natottajat ovat aivan kuin suvakit eli elävät haavemaailmassa. Natottajat esimerkiksi kuvittelevat, että pakotteet pistävät Venäjän polvilleen. Todellisuudessa ne vain vahvistavat Venäjää suhteessa länteen, koska Venäjällä on Kiinan tuki.

 

Venäjän vastaiset pakotteet epäonnistuneet. Kiina, Intia ja enemmistö maailmasta tulleet Venäjän tukijoiksi!

 

 

Tyhmimmät natottajat eli varsinkin suomalaiset kansallismieliset natottajat ovat kuitenkin kuukausien ajan väittäneet, ettei Kiina uskalla tukea Venäjää, koska pelkää itsekin joutuvansa pakotteiden kohteiksi.

 

HA, HA, HA.

 

Ensinnäkin kiinalaiset eivät ole alistuvia betasuomalaisia. Toiseksi Amerikka on jo asettanut pakotteita Kiinalle. Kolmanneksi, Kiina tietää USA:n sionistien haluavan hajoittaa Kiinan.

 

Niinpä sitten Laiton Lehti on yrittänyt vääntää rautalangasta kuinka Venäjän ja Kiinan liitto on sekä luonnollinen että erittäin voimakas. Molemmat ovat nimittäin U$raelin ja Naton saartamia.

 

Tässä Kiinan saarto, joka muuttuisi tappavaksi, jos Venäjä liittyisi siihen.

 

 

 

Voittaako Venäjän ja Kiinan liitto U$rael-johtoisen länsiblokin?

 

 

Etkö usko? Siinä tapauksessa et osaa yhtään maantietoa.

 

Fakta nimittäin on, että Kiina on riippuvainen Malaccan salmien läpi tuodusta öljystä.

 

 

 

USA ja sen liittolaiset kuitenkin pystyvät koska tahansa pysäyttämään öljyn viennin Kiinaan.

 

 

 

 

Viime vuosina Venäjä ja Kiina ovat kuitenkin rakentaneet kovalla kiireellä Aasian läpi tulevia öljy- ja kaasuputkia.

 

 

 

Lisäksi Venäjä ja Kiina ovat sijoittaneet valtavia summia jäämeren kaasuesiintymiin ja nestemäisen maakaasun jalostus- ja kuljetusvälineisiin.

 

 

 

Tämä video on Kiinalle erittäin vihamielinen, mutta jopa sekin myöntää Venäjän ja Kiinan liiton olevan kirjaimellisesti automaattinen sekä maantieteellisistä että geologisista syistä.

 

 

 

 

Venäjän ja Kiinan liitto ei kuitenkaan käy USA:n ulkopolitiikkaa pitkälle hallitseville sionisteille.

 

Sionistit nimittäin näkevät molemmat Kiinan ja Venäjän suurina vihollisinaan, koska ne tukevat Israelin pahimpia vihollisia eli Syyriaa, Irania ja Hezbollahia. Ukrainan sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö ja niin tulee olemaan myös Taiwanin sota.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Jopa tyhmimmät natottajat ovat vihdoin heräämässä todellisuuteen, kun Kiina uhkasi ampua alas USA:n edustajanhuoneen puheenjohtajan, Nancy Pelosin lentokoneen, jos hän yrittää lentää Taiwaniin.

 

 

 

 

USA ei kuitenkaan välittänyt Kiinan uhkauksista, vaan pisti sekä hävittäjät että lentotukialukset liikkeelle.

 

 

 

Pelosi sitten matkusti Taiwaniin puolustusvoimien koneella ja hävittäjien suojeluksessa.

 

 

 

 

 

Länsimaalaisten on lähes mahdotonta ymmärtää kuinka nöyryyttävää tämä kaikki on kiinalaisille ja erityisesti Kiinan johtajalle Xi Jinpingille.

 

Alkaa näyttää, että kohta siirrytään Venäjän ja Kiinan suunnitelman seuraavaan vaiheeseen.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Jos Kiina hyökkää, niin ensimmäisenä se valloittaa sen rannikolla olevat Taiwanin saaret. Tämän jälkeen se hyökkää Taiwanin rannikolla olevaan saariryhmään, josta se pystyy pommittamaan suurta osaa Taiwanista ja järjestämään maihinnousun.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Saako Venäjän ja Kiinan liitto sionistit synnyttämään III maailmansodan?

 1. Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israelin valtio pitää pistää takaisin kivikaudelle kauppasaarrolla ja estää amerikkalaista, sekä brittiläistä eläinsaastaa tulemasta normaalien ihmisten pariin.

 2. Suomalaiset voivat itse osoittaa kaikkia imperialistisia amerikkalaisia ja kaikkia brittejä kohtaan suurta laillista vihaa ja halveksua tätä saastaa joka puolella. Tämä saasta pitää saada ulos Suomesta ja rikollinen loinen kerrallaan. He eivät tule luopumaan vapaaehtoisesti loisimisestaan, sillä he eivät ole koskaan osanneet tehdä mitään muuta. He tarvitsevat loisisäntiä selviytyäkseen ja pitääkseen elintasoaan yllä. Heidän loisisäntänsä ovat se syy miksi he nytkin elävät lihavasti.

 3. Jos sinulla itselläsi on brittiläistä tai amerikkalaista sukua ja jälkikasvua, poistu maasta ja älä tule takaisin saastuttamaan.

 4. Pelosi heitettiin ns. Bussin alle. Kukaan ei huomaisi mitään vaikka Biden, Harris ja Pelosi häviäisivät maalmankartalta koska kuuluvat elokuvan sivurooleihin eikä heillä ole mitään valtaa saati uskottavuutta.

 5. Lentotukialukset ja hävittäjät turvaamassa puheMIEHEN matkaa! Kylläpä tulee kalliiksi amerikkalaisille veronmaksajille tuo heidän ”Marininsa”.

  Näyttää siltä ettei kiinalaisten tarvitse palella pimeydessä seuraavien vuosisatojen aikana.

  Hei suvakit miten oli niiden fossiilisten päästöjen kanssa? Kehtaatteko mennä opastamaan omaanne tuhansia vuosia vanhempaa kansaa ja kulttuuria?

 6. Enpä usko, että Kiina hyökkää Taiwaniin, paitsi jos se ottaa USA:n ydinohjukset maaperälleen. Samaa kansaa ovat kuitenkin. Toisaalta eihän Venäjän olisi voinut 20 vuotta sitten voihan hyökätä Ukrainaan.

  1. Kiina ja Japanikin ovat verivihollisia keskenään. Japanilaiset ovat osittain myös taiwanilaisia/korealaisia. Pohjois-Korea ja Yhdysvaltojen/Iso-Britannian nukkehallinto Etelä-Korea vihaavat toisiaan myös kuin ruttoa, vaikka ovat samaa kansaa. He ovat kaikki geneettisesti brutaalin vihamielisiä kaikkia ryhmänsä ulkopuolisia kohtaan. Eivät he ajattele kuin valkoiset ja varsinkaan kuin suomalaiset, luojan kiitos.

 7. Kiina aloitti ”sotaharjoitukset” ja on alkanut piirittää Taiwania! Olisko aika aloittaa maihinnousu?

  Kiinan piti rakentaa maailman suurin akkutehdas jenkkeihin. Luonnollisesti suunnitelma on nyt peruttu. Tehtaan piti työllistää 10 000 ihmistä.

 8. Venäjä ja Kiina voisivat lentää kunnon sotilaslentueessa Kuubaan ja muihin vastaaviin maihin ja pitää massiivisia sotaharjoituksia Kuubassa, Meksikossa, Kanadan ja Yhdysvaltojen rannikoilla. Eiväthän nämä merkitse mitään. Kunhan vähän harjoittelevat ja ovat valmiina. Aivan normaalia.

 9. Pyhä yksinkertaisuus. Kaikki maat ajavat samaa NWO:ta ja The Great Resettiä. Pakotteet osuvat tavallisiin ihmisiin ja tällä hetkellä tuhonta kohdistuu pääasiallisesti länsimaihin jotka saatiin tuhon tielle koronasekoiluilla, nyt homma viedään maaliin. Tavoite on köyhdyttää ihmiset, viedä kiinteä omaisuus, lanseerata UBI (Unversal Basic Income) ja orjuuttaa tätä kautta ihmiset totaalisesti ja tehdä heistä täysin riippuvaisia sosiaalisista tuista joiden käyttö puolestaan voidaan ohjelmoida tulevan digi-valuutan avulla. Saat ostaa sitä mitä Isoveli sanoo ja minkä sosiaalinen pisteytys sallii. Laiton Lehti on täysin pihalla, isosta kuvasta näköjään haisuakaan.

  Kiina on sosiaalisen pisteytyksen pilottimaa, Venäjä puolestaan pisti sodan käyntiin joka koskee nyt kaikkia maita enemmän ja vähemmän. Onko Venäjä kritisoinut Koronakusetusta sanallakaan? Ei ole. Sputnik ”rokotteista” on löytynyt tasan samaa nanoteknologiaa ja grafeenia kuin muistakin valmisteista joten ”The Great Reset” tulee Venäjälle siinä missä muuallekin. Tästä asiasta MV-lehti ja Putkonen eivät koskaan puhua halaistua sanaa. Wake the fuck up.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*