Marco de Wit 3 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten vain Suomen valtamedia kehtaa kiistää venäläisten etenevän jatkuvasti Donbassin rintamalla.

 

Kaiken lisäksi venäläiset ovat nyt alkaneet edetä myös Donbassin rintaman kaikista linnoitetuimmalla osalla eli Donetskin rintamalla. Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin venäläiset haluavat vihdoin lopettaa ukrainalaisten harjoittaman Donetskin kaupungin pommittamisen.

 

Toiseksi ukrainalaiset ovat niin hätää kärsimässä Pohjois-Donbassin rintamalla, että siirsivät sinne täydennyksiä Donetskin rintamalta. Niinpä sitten venäläiset päättivät hyökätä ja ovatkin vastoin kaikkia odotuksia edenneet kylä kylältä.

 

 

 

Ukrainalaiset joutuivat niin paniikkiin, että käyttivät viimeisen aseensa: Ampuivat laittomia perhosmiinoja suoraan Donetskin kaupunkiin keskelle siviilejä. Tämä pysäytti venäläisten etenemisen, koska joukkoja tarvittiin tyhjentämään Donetsk ja ympäröivät alueet perhosmiinoista.

 

 

 

 

EU:n sensuroima RT kertoo asiasta lisää.

 

 

 

Tässä tietoa Donetskin rintamasta.

 

 

Viimeisimmät tapahtumat:

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Ukraina pommittaa Donetskia erityisesti lapsia vammauttavilla perhosmiinoilla!

 1. Lapset varmasti menevät innoissaan tutkimaan tällaisia miinoja. Amerikkalaiset ja britit antoivat ohjeet ampua miinat siviilien keskelle.

  1. Tarvitseeko maailma suomaalaisia? Aivot päässä nurinpäin, tylsää, tyhmää, harmaata, ylipainoista, röyhkeää, tittelinkipeää putkinäköistä ja öykkärimäistä porukkaa 99,xx%. Potkii maassa makaavia, vihaa erilaisuutta ja haluaa kiivetä ruumiskasan päälle kuninkaaksi. Kuka edes haluaa tuollaisen kaveriksi?

 2. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet todella sairaita ja rikollisia ihmisiä. Heidät on aina tunnettu sairaina rikollisina ja loisina. Vasta 50-luvun jälkeen valheellinen länsipropaganda alkoi muuttamaan mielikuvaa heistä vaikka tämä amerikkalainen ja brittiläinen saasta ei ole muuttunut miksikään.

 3. Natsien mielikuvitus on rajaton mitä tulee siviilikohteiden tuhoamiseen samoin kuin HOMO Sapiensin hulluus kaikkineen.

 4. Amerikkalaiselle, brittiläiselle ja ruotsalaiselle eläinsaastalle lopullinen ratkaisu. He ovat olleet suomalaisten verivihollisia jo satoja vuosia ja ovat edelleen.

  1. Karkkimiinat seuraavaksi. Sokeria ja väriä pintaan. Täytteenä oleva pikku miina räjähtää puraistessa.

   Natsifasistien mielikuvitus ja hulluus on rajaton mitä tulee viattomien lasten tappamiseen ja hyväksikäyttöön.

  1. Sosiaalisen median jättiyhtiöt ja valtamedia ovat kiistämättä mukana kansanmurhassa ja sotarikoksissa. Tämän takia lopulta kaikki tullaan tutkimaan erittäin tarkkaan, jolloin erittäin iso osa pankkiireista ja toimittajista voi saada kuolemantuomion tai elinkautisen rikoksistaan.

 5. Vallankumouksen jälkeen luovutetaan Venäjän haluamat ukrainalaiset Venäjälle ja kurdit Turkkiin, sekä irakilaiset Irakiin. He ovat jo pitkään vaatineet Suomea luovutuksiin. Venäjän haluama amerikkalainen ja brittiläinen saasta myös Venäjälle tuomioille.

 6. ”Perhospommit” tulivat minulle tietoon Neuvostoliiton v. 1979 miehittäessä Afganistanin, jota tuli 10-vuotta kestänyt sota talebaneja vastaan. Sodan viimeisenä viitenä vuotena Neuvostoliitto alkoi käyttämään perhospommeja, jotka kiinnittivät tietysti uteliaiden lasten huomion. Nykyiset lännen rosvovaltiot tuomitsivat niiden käytön jyrkästi ja kansainvälinen paheksunta oli sen mukaista. Tuolloin YLE:kin kertoi uutisen, vaikka tuohon aikaan Suomi ei edes YK:ssa tuominnut Neuvostoliiton invaasioita Afganistaniin. Kun USA 1983 hyökkäsi Grenadaan myös puuttuakseen siellä kytevään yhteiskuntajärjestelmän muuttumiseen Yhdysvalloille epämieluisaan suuntaan. Suomi YK:ssa äänesti tuomiolausemkkeen puolesta. Huolimatta ”neukku” suomesta täällä yleisesti ihmeteltiin miksi Neuvostoliiton vastaavaa ei kohdeltu samallalailla. Tuolloinen ulkoministeri Erkki Liikanen (SDP) vastasi A-studiossa, että ”Suomen ulkopolitiikka on epäsymmetristä.”

  1. Amerikkalaiselle ja brittiläisellä saastalla on aina ollut hyvin feministinen ja mätä suhtautuminen kaikkeen. Valtavat kaksoisstandardit, tuomitaan kaikki muut ja itse ollaan kaikkein limaisinta ihmissaastaa mitä maailmalta voi koskaan löytää.

 7. Kaikki nämä ukrainalaisia hehkuttavat ja puolustavat, kroonisesti ryssittelevät ja sairaanloisesti Venäjää vihaavat ihmiset ovat oikeaa heikkoa ja halveksittavaa saastaa. Olette todella säälittävää, halveksittavaa, heikkoa orjakansaa suomalaiset. Nuoleskelee ja nöyristelette aina muita ja alistutte heti muille. Toistatte aina sitä paskaanne ”Herroista.”. ”Luottakaa vain herroihin. Luottakaa herroihin. Herrat kyllä tietävät mitä tekevät.”. Eivät he tiedä. Ei ole mitään varsinkaan älykkäitä ”herroja”. On pelkkä myytti, että teitä hallitsevat ”älykkäät” herrat.

 8. Näköjään antifa-kommunatsien kansanmurha-Laboren *********** on sukua Marinille ja Kaikkoselle… 😳
  Samoja ************** mm. Marin, Maliranta, Davidsson, Pussinen, Kaye, Goldstein, Anderson, Pekkarinen, Lyytikäinen, Niskanen, Sammael, Paul,
  Davidson, Jääskeläinen, Henriksson,
  Enoch, Eenokki,
  Elias, Eliasson,
  Leivo, Lappalainen, Hänninen, Kortelainen,
  Taavettila,Kjisik, Kiiskinen, Rosenberg, Remes, Kaarakainen, Savela, Kokkonen, Sabludowitch, Varonen, Kumpulainen, Ahonen, Komulainen, Lappalainen, Marion, Aronson,
  Kauppinen, Kuivalainen, Nissinen, Malinowitch, Partanen, Ryynänen, Rytmin, Tuovinen, Mustonen, Danschu,
  Hiltunen, Salo, Judith, Judenberg,
  Hukkanen, Wolfowitch, Nevalainen, Pehkonen, Glad,
  Ruuth, Knuutinen, Mikkonen, Hakkarainen, Röntynen, Juntunen, Ruotsalainen, Kaminen, Hyvönen,
  Salomäki, Pihlajamäki, Kuosmanen, Latvialainen, Moring, Koponen, Uro, Mikkonen, Puumalainen,
  Mykkänen, Sokolow, Trotski,
  Bernstein, Korhonen, Trottski, Husso,
  Sidoroff, Ryhänen, Virkkunen, Savolainen-Davidsson,
  Rissanen, Kopra, Svenninen,
  Eskelinen, Martikainen,
  Kokko, Ollikainen, Kähkönen, Davidzon,
  Rönkä, Serafia,
  Huttunen, Tikkanen, Walborg,
  Repo, Fuchs, Suorsa, Laukkanen, Nousiainen, Anderson, Tenhunen, Marjamaa, Olavson, Olof,
  Ivarsson, Sonninen,
  Paavali, Paul, Saul, Sammal,
  Tuovinen, Paldanius,
  Ruotsalainen, Rusanen, Ryssänen, Karppinen, Komulainen, Pellikka, Rytkönen,
  Teodor, Kristoffer, Saarelainen, Rönkkö-Mattsson, Rönkä, Matsoff, Turpeinen,
  Heikkinen, Mähönen, Väisänen,
  Korhonen, Heiskanen,
  Eskelinen, Korolainen, Niiranen, Nishio,
  Sirviö, Tärviö, Tirkkonen, Timonen,
  Kakkinen, Jakobson,
  Enoch, Eenokki, Eunukki, Elias

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*