Marco de Wit 8 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suuri suvakkiaalto alkoi Obaman toisella kaudella 2012. Kyse ei ollut vain rajojen avaamisesta sekä kulttuurimarxismista ja satanistisen vapaasta abortista, vaan myös aseenkannon rajoittamisesta. Osana tätä operaatiota riistää ihmisiltä oikeus itsepuolustukseen FBI järjesti feikkikouluampumisen Sandy Hookissa.

 

Todellisuudessa ketään ei kuollut, vaan kyse oli ns. kriisinäyttelijöiden näytelmästä, jolla yritettiin saada yksityinen aseenkanto kiellettyä. Tämän on kiistämättömällä tavalla todistanut mm. professori James Fetzer, jonka tutkimuksiin vedoten myös Alex Jones kutsui Sandy Hookin tapahtumia huijaukseksi.

 

 

 

 

FBI kuitenkin iski takaisin. Ensin se vaati Youtubea poistamaan kaikki Fetzerin asiaa käsittelevät tutkimukset. Tämän jälkeen FBI alkoi vainoamaan Fetzeriä ja Jonesia monin tavoin mm. yllyttämällä Sandy Hookin huijareita nostamaan miljoonien eurojen kunnianloukkausjuttuja.

 

Osana tätä operaatiota tuomareiksi tietysti järjestettiin mahdollisimman puolueellisia suvakkeja. Näin kävi myös Alex Jonesille, joka sitten tuomittiinkin kymmenien miljoonien vahingonkorvauksiin. Ideana tietysti saada tuhottua Alex Jones Show.

 

 

 

Tässä kuvia tuomarista, joka on ihan avoimesti demokraatti ja äärisuvakki.

 

Tämä kuvastaa sitä mitä Laiton Lehti on sanonut: Feministit mädättävät vähitellen myös koko oikeusjärjestelmän. Ei ole sattuma, että myös Suomessa kaikista suvakimmat asianajajat, syyttäjät ja tuomarit ovat nimenomaan naisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Punatuomari sabotoi Alex Jonesin oikeudenkäynnin!

 1. Kiihkomielinen tuomari on vaaraksi yhteiskunnalle ja lisäksi aivan kauhea hammaskalusto. Miksi edes näyttelee niitä? Kuinka tuomari voi kehottaa äänestämään demokraatteja, kun republikaanit veronmaksajat maksavat tuonkin palkan. Ääriröyhkeää toimintaa.

 2. Alex Jones on osa kontrolloitua oppositiota, ne jotka asioita ovat vähääkään kriittisesti seuranneet vuosia tietävät tämän faktan. Taisi nyt käydä niin että myös Alex on vain yksi näyttelijä tässä näytösoikeudenkäynnissä. Tällä halutaan nyt tukkia kaikkien suut ja massiiviset korvaukset joita Alex tuskin koskaan pystyy/joutuu maksamaan on pelkkä pelote muille (aidoille) vaihtoehtomedioille.

  1. Voi hyvin olla, että hän on myötäillyt paljon Trumpia. Häntä on myös väitetty sionistien myötäilijäksi, josta hän on raivostunut. Hän myös fanitti kun Trump ampui risteilyohjuksia Syyriaan ja piti tätä oikeana tekona, jolloin monet Jonesin kannattajat alkoivat hylkäämään Jonesin globalistien sotien ja imperialismin tukemisesta.

   Hän on kuitenkin tehnyt enemmän hyviä kuin huonoja asioita ohjelmillaan.

   1. Kontrolloidun opposition tehtävä on ujuttaa sinne asian sekaan valheita ja toisaalta toimia portinvartijana tietyille aiheille. Alex Jones todellakin on syyllistynyt sekä että. Ongelma on siinä että ihmiset jotka fanittavat näitä tyyppejä uskovat sitten koko paketin ja nielevät sen koukkuineen. Q/Trump sekoilu hyvä esimerkki. Ihan sama mitä Trump touhuaa tai jättää touhuamatta hän vaan on messias. Uutta tulemista odotellessa.

    Ei haittaa vaikka miljoonia ihmisiä on kuollut koronapiikkeihin ja Trump sanoo että Koronarokotukset ovat ihmiskunnan yksi hienoimmista saavutuksista…silti Trump on ihana ja viisas. You can´t fix these stupid people.

 3. Muista Marco, että juuri Republikaanit ovat ensin ja kaikkein voimakkaimmin rakentaneet poliisivaltiota, eivät vain Demokraatit. Republikaanit ovat Demokraattejakin innokkaampia viemään ihmisten perusoikeuksia ja rakentamaan poliisivaltiota.

 4. Tuomari voi olla äitinsä Shirley Langlotz Mountin puolelta myös mm. germaanisekoitus. Langlotzien suvulla on myös oma coat of arms, eli aatelistunnus, mutta Yhdysvalloissa Langlotzit ovat usein alempaa sosiaalista luokkaa ja heidän keskimääräinen elinikä on hyvin lyhyt.

  Tuomari näyttää olleen koko elämänsä valtion leivissä. Nyt hän saa varmasti massiivisen palkkion likaisesta työstään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*