Marco de Wit 8 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka sotarikollinen Sauli Niinistön frontti, tiedustelupäällikkö Pekka Toveri yhdessä Mediapoolin kanssa johtaa valtamedian sotapropagandaa, jossa vähätellään Venäjän sotamenestystä. Ideana on näin ylläpitää Suomen Natohuumaa, jotta kenellekään ei vain tulisi mieleen vaatia Natojäsenyydestä kansanäänestystä.

 

Niinpä jopa Ukrainan ääripuolueellinen valtamedia on rehellisempi kuin Suomen läpimätä valtamedia. Ukrainassa on esimerkiksi myönnetty, että venäläiset taistelevat jo Bakhmutissa ja Piskessä.

 

Tämä ei ole yllätys Laittomalle Lehdelle, joka ennusti kaiken jo noin kaksi kuukautta sitten tällä kartalla. Eli ensin LL ennusti Zoloten motin, josta seurasi Lyschanskin jättimotti, jonka jälkeen ukrainalaiset perääntyivät ensimmäiselle suurelle puolustuslinjalle eli Siversk-Soledar-Bakhmut puolustuslinjalle.

 

 

 

Laiton Lehti kuitenkin ennusti, ettei linja tule kestämään kauaa varsinkin, kun sen eteläosassa oleva ukrainalaisten erittäin tärkeänä tukikohtana toimiva voimalaitos tullaan motittamaan. Näin kävikin pari viikkoa sitten, kun Putinin supersotilaat, Wagnerit palasivat rintamalle.

 

Wagnerit valloittivat Pokhorsken kaupungin ja Vuhlehirskan voimalaitoksen. Ukrainan rintama romahtamassa!

 

 

Tämän jälkeen Wagnerit sitten hyökkäsivät Bakhmutiin ja ovat nyt vallanneet sen itäosan.

 

 

 

 

 

 

Laittoman Lehden KAIKKI ennustukset ovat siis osuneet nappiin. Yhtä asiaa lukuunottamatta: Ukrainan rintama ei ole vielä täysin romahtanut.

 

Mutta miten se on mahdollista?? Venäläiset tekevät koko ajan läpimurtoja ja ajavat ukrainalaiset yhä ahtaammalle. Miksi ukrainalaiset eivät peräänny lopulliselle Slaviansk-Kramatorsk puolustuslinjalle??

 

Yksinkertaista. Juutalainen sionistipresidentti Zelensky käy mediasotaa uhraten mieluummin sotilaitaan, kun tekee järkeviä perääntymisiä. Niinpä Zelensky on lähettänyt yhä uusia ja uusia prikaateja Siversk-Bakhmut rintamalle tykinruuaksi. Ideana on selvästi vain viivyttää lopullista romahdusta, jotta läntinen valtamedia voisi vielä vähän aikaa liioitella Ukrainan sotamenestystä ja Zelensky ehtisi saada länneltä yhä enemmän aseita.

 

Tietyllä perverssillä tavalla tämä tietysti sopii venäläisille. Jos Ukraina haluaa tuhota viimeisetkin toimintakykyiset prikaatinsa viivyttääkseen rintaman romahdusta pari viikkoa, niin kyllä se venäläisille sopii. Niinpä Venäjä tykittää yhä uusia prikaateja maan tasalle. Joka päivä tykitykseen ja raketti-iskuihin kuolee satoja ukrainalaisia.

 

Venäläisille sopi myös aivan erinomaisesti, että Zelensky käski siirtää Ukrainan tykistön Donetskin rintamalta Etelä-Ukrainaan Ukrainan mielikuvitusvastahyökkäystä tukemaan. Venäläiset tietysti käyttivät tilaisuuttaan hyväkseen ja aloittivat suurhyökkäyksen Donetskin edustalla olleita maailman parhaimpia linnotteita vastaan. Niinpä venäläiset ovat nyt pystyneet valloittamaan sekä Donetskin lentokentän, Piskyn että myös osia Marinkasta ja Avdiivkasta.

 

 

 

Eikä siinä kaikki! Lisäksi venäläiset ovat siirtäneet Etelä-Ukrainan Khersonin rintamalle sekä valtavasti tykistöä että lukuisia valiojoukkoja odottamaan Zelenskyn (älyttömästi) lupaamaa vastahyökkäystä. Ideana on ensin viikkojen ajan tykittää hyökkäykseen valmistautuvia ukrainalaisia joukkoja, sitten antaa hengissä säilyneiden ukrainalaisten hyökätä avoimessa maastossa ja lopulta teurastaa heidät. Tämän jälkeen venäläiset voisivat sitten helposti hyökätä eteenpäin ja valloittaa loput Etelä-Ukrainasta.

 

Ukrainalaiset sotilaat ovat nähtävästi tajunneet juonen eivätkä suostu hyökkäämään! Monet ovat jopa karanneet rintamalta.

 

Zelenskyn suuri strategia onkin kärsinyt totaalisen haaksirikon. Toisaalta venäläiset etenevät Pohjois-Donbassissa ja Donetskin alueella ja toisaalta Etelä-Ukrainassa ukrainalaiset joukot eivät uskalla tehdä mitään.

 

Ei kuitenkaan hätää. Länsimedia lupaa, että kyllä se ukrainalaisten suurhyökkäys alkaa ihan minä hetkenä hyvänsä!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Venäläiset Bakhmutissa ja Piskessä: Ukrainan Donbassin rintama romahtamassa!

 1. Zeleznyi tapattaa oman armeijan viimeiseen mieheen Amerikan käskystä.Suomessa ollaan tekemässä aivan puupää Niinistön johdolla.Venäjäviha on lietsottu tappiin.Lappeenrannassa soitetaan Ukrainan kansallislaulua ja Helsingissä siirretään pois Venäläinen rauhanpatsas.Oi kuinka odotan Wagnerin eliittijoukkoja Suomeen poistamaan maahan kasvaneen syövän!

  1. Ei kannata luottaa vieraan apuun. Pätee sekä itään että länteen. Ennen suomalaiset olivat itsenäisiä ja suoraselkäisiä eikä tullut pieneen mieleenkään luottaa jotakin ulkopuolelta annettua ”pelastajaa”. Sama kuin juutalaisilla, jotka yhä odottavat messiastaan.

   Venäjämieliset odottavat Venäjää apuun, natottajat länttä apuun. Kumpikaan ei ansaitse minkäänlaista arvostusta isänmaallisten taholta.

   Tarttisko nyt ihan ite tehä jotakin?

   1. Suomen kansallismieliset puhaltelee muniinsa ja syövät toisiaan.Miekkareissa heitä on 50.Vittu,noilla suomi muuttuu?

    1. Sen enempää ei olekaan isänmaallisia jäljellä.
     Muut suomalaiset kykenemättömiä nousemaan kotisohvalta tai sairaita fyysisesti sekä hypnoosissa.

 2. Jos valtamedia ei kerro Ukrainan sotamenestyksestä, sitä ei ole. Kärkijuttuna on nyt mies joka räjäyttää miinoja autonrenkaalla. Venäjä tuhoaa kaiken ja näyttää jäävän pysyvästi valloitetuille alueille, näin kertoo valtamedian lähde tänään.

 3. Ze­lens­kin ase­ma pre­si­dent­ti­nä säi­lyy vain niin kau­an kuin hä­nel­le an­ne­taan mil­jar­di vii­kos­sa kä­teis­tä ra­haa.
  –   Rin­ta­ma­ko­men­ta­jat ei­vät enää tot­te­le.
  –   Kor­keim­mat syyt­tä­jät, tuo­ma­rit ja vir­ka­mie­het vaih­tu­vat vii­koit­tain, kun hei­dän lah­jus­vaa­ti­muk­sen­sa kas­va­vat jyr­käs­ti.
  –   Kan­sa­ne­dus­ta­jien pas­sit on pe­ruu­tet­tu, et­tä ei­vät kar­kaa maas­ta.
  –   …

  Ze­lens­kin ai­noa jäl­jel­lä ole­va toi­vo on tur­va­paik­ka Ve­nä­jäl­lä.
  –   Län­nes­sä hä­nen pa­ras vaih­to­eh­ton­sa on san­ka­ri­kuo­le­ma.
  –   Toi­sek­si pa­ras vaih­to­eh­to on kuo­le­ma maan­pet­tu­ri­na.
  –   Kol­mat­ta vaih­to­eh­toa ei ole: maa­il­ma on ja­kaan­tu­nut kah­teen.

  Uk­rai­nan uu­dek­si joh­ta­jak­si ase­te­taan Bo­ris John­son
  –   es­tä­mään Puo­lan lii­al­li­nen vai­ku­tus­val­ta.

  Muu­ten ra­ja Puo­lan ja Uk­rai­nan vä­lil­lä on avoin,
  –   län­ti­nen Uk­rai­na on to­si­asi­al­li­ses­ti osa Puo­laa jo nyt.

 4. Nyt Ukraina on keksinyt että venäläiset ovat pommittaneet hallussaan olevaa ydinvoimalaansakin! Juutalaiskoomikko on todella ärsyyntynyt Amnestyn raportista ja myös YK:n pääsihteeri on tuominnut Ukrainan terroristisen perhospommituksen Donetskissa.

 5. Tuleva azovin valenatsien sotarikosoikeudenkäynti Mariupolissa tulee olemaan täydellinen nöyryytys esinahattomalle natsipresidentille. Suvakit tulevat myös tarvitsemaan kriisiapua ja terapiaa!

  Ukrainan armeija tullaan muistamaan täydellisestä epäonnistumisesta ja mitä jää Ukrainasta jäljelle kun erikoisoperaatio on saatu päätökseen? Jo nyt vesikauhuiset ukrainalaiset kuhisevat ympäri Eurooppaa sikailemassa. Kohta onkin sitten suurin energiakriisi miesmuistiin, niin on hyvä kysyä, että kuka nämä sikailevat ukrainalaiset aikoo elättää ja ylläpitää? Tosin sama on edessä myös mm. somaleilla!

  1. Tehdään kuin Hollannissa. Valtio varastaa vain maanviljelijöiden maat ja rakentaa pellot täyteen asuinkerrostaloja.

   Helposti tänne joku muutama 1000 miljoonaa asukasta vielä mahtuu. Pohjanmaan lakeudet täyteen kerrostaloja ja tuulivoimaloita. Hyvä bisnes kokkarien, demareiden ja vihervassareiden asuntotukibisneksille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*