Marco de Wit 9 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

 

Monessa laittoman lehden artikkelissa sanotaan että ainoana mediana laiton lehti uutisoi siitä ja tästä. Haluaisiko laiton lehti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja todellakin AINOANA mediana tehdä jutun siitä miten sote-alan pakkopiikki tai palkattomuus vaatimus ei koske vain hoitajia vaan _KAIKKIA_ sote-alan kohteiden työntekijöitä?

 

Esimerkkejä näistä muista sotelaisista ovat muuan muassa siivoojat, talonmiehet, vartijat, toimisto- ja välihuollon työntekijät, pelastustoimi palomiehiin asti ja sitten on se soten so-puoli…

 

Huomionarvoista tässä on se että hoitajista poiketen nämä muut sotelaiset eivät edes ole missään tekemisissä “riskiryhmäläisten” eivätkä yleensä muidenkaan asiakkaiden/potilaiden kanssa mutta silti heiltäkin vaaditaan myrkkypiikin ottamista että saisivat pitää työnsä. Keksiikö joku tähän jonkun hyvän järkeenkäyvän perustelun?

 

Jännää on myös ihmisten tietämättömyys siitä miten piikkipakko todellakin koskee kaikkia sotelaisia eikä vain hoitajia, Aki Lindenin ja muiden koronapsykoosissa olevien ministerien tahallisen “tietämättömyyden” voin vielä jotenkin ymmärtää kuten valtamediaan uskovien lampaidenkin mutta sitä miten koronahulluutta vastustavien ihmisten vapauksien ja oikeuksien puolustavien “heränneiden” kenttäkin (Marco mukaan lukien) on tämän toistuvasti unohtanut viimeisen puolen vuoden ajan ei allekirjoittaneen ymmärrykseen mene.

 

Olen kuukausien ajan “omien” kenttää yrittänyt tästä muistutella mutta eipä näytä ketään kiinnostavan eikä kukaan halua tästä puhua tai asiaa mitenkään huomioida. Tämän epäkohdan esiintuominen olisi hyvä lyömäase koronahulluutta vastaan jonka luulisi herättävät joitakin lampaitakin mutta jostain syystä kukaan ei halua tätä tilaisuutta käyttää…

 

Onko tämä muitten sotelaisten toistuva unohtaminen omienkin puolelta tietämättömyyttä vai täysin tahallista toimintaa?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Miksi kansallismieliset vähättelevät piikkipakkoa?

 1. Ministerit ja virkamiehet eivät ole mitään ”tietämättömiä”, vaan ”johdossa” olevat tietävät tasan tarkkaan mitä ovat tekemässä ja kaikki on täysin suunnitelmallista.

 2. Psykoosit on pitkällä.Nyt joutui 2 joensuulaista linja-auto kuskia vaikeuksiin kun kuljettivat Ukrainan sotapakolaisia ilmaiseksi kommentoiden samalla Ukrainan tapahtumien juurisyitä.Näitähän ei saa suomessa kommentoida.

  1. Suvakkien kaksoisstandardit tulee hyvin ilmi siitä, että Odessan verilöylystä suvakit vaikenevat täysin.

   Vaikeneminen on tosin turhaa, koska verilöylyn arkkitehdit tulevat kyllä saamaan tuomionsa ja siitä Venäjä tekee kyllä mediaspektaakkelin!

  2. En lähde kuljettamaan ketään ilmaiseksi. Kuinka idiootti voi olla, kun tekee ilmaista työtä tai antaa rahaa ulkomaalaisille. Vai ovatko kaikki ulkomaalaiset muuttuneet mielen tasolla ”ulkosuomalaisiksi”.

   Ärsyttää nämä typerät ”suomalaiset”. Nuo ne äänestävät rahanjakajat valtaan. Se on varmaan se ihana tunne kun tuntee, että saa olla hyödyksi jollekin. Missä menee auttamisen ja hyväksikäytön raja?

 3. Sinimustat kontrollotu oppositio, samoin partisaani, magneettimedia on tuonut sen useasti esille, sen lukijakunta tietää, että peli on menetetty ja kaikki kulkee Raamatun mukaan – sota ja rangaistus on tulossa, käänsimme kansakuntana selän Jumalalle, eikä Herra sellaista hyvällä katso.

  1. Kaikki kulkee Raamatun mukaan? Ettei olis vaan niin että Raamattu on kässäri ja ”Trust the pläään” potenssiin sata. Jumala sanoi, turha kitistä, hyväksy kohtalosi.

   King James Bible version editoija oli Sir Francis Bacon joka puolestaan oli Kuningatar Elisabeth I:n äpärä, petoksistakin tuomittu rikollinen. Sanovat että Sir Francis Bacon olisi Shakespeare itse. En todellakaan sulje pois: ”All world is a stage” jne.

 4. Sai­vat­ko sai­raan hoi­ta­jat kai­ken mi­tä keh­ta­si­vat pyy­tää,
  –   kun­han suos­tui­vat piik­ki­pak­koon?

  Kun hal­li­tuk­sen mää­rää­mät pa­kot ei­vät saa ai­kaan «riit­tä­vää ro­ko­te­kat­ta­vuut­ta», hyö­kä­tään kan­saa vas­taan mui­den ma­fi­ajär­jes­tö­jen kaut­ta, am­mat­ti­lii­tot en­sim­mäi­se­nä.
  –   Mi­kä ala on seu­raa­va?

  1. Mikä saatanan piikkivimma nyt on? Pahimmat kiihkoilijat voisivat vetää piikillä valtimoihinsa syanidia.

  2. Onko sairaaloiden johtajat pakkopiikityksen alaisia? Entä sote -alueiden johto?? Mitenkä lie THL:n laita??? Ja vielä niin, että varmasti ottavat aidot piikit, eikä mitään valepiikkejä.

 5. Miksi vähättelevät piikkipakkoa? Siitä samasta syystä kuin eivät suostu puhumaan virusvalheesta ja siitä mikä on injektioiden todellinen agenda. Tiihosta ihan turha fanittaa myöskään tässä kohtaa, kuuluu juuri tähän tuppisuiden lahkoon.

  Suomen kansallismielinen- ja vaihtoehtokenttä on 95%:sti mätä tai mädätetty. Täynnä typeriä ihmisiä, egoisteja ja taatusti osa maksettuja.

  1. Ioutilasta porukkaa ja usein töissä jossakin humanistisessa yliopistossa, järjestötehtävissä tai toimittajina.

 6. Harvoin tapaa ketään, joka on todella tutkinut rokotteita, tautioppia ja lääketieteen historiaa ja silti rokotuttaa itsensä ja lapsensa. Sellaisia ihmisiä et vain tapaa.
  Siksi Varoitan! Todella varoitan! Omalla nimelläni – tätä saa jakaa ; Koko koronajuttu rokotteineen on alusta loppuun huijaus, massiivinen huijaus, ja sen tarkoitus on sitoa kansa köysiin ja tappaa meidät.

  Ei ole olemassa koronavirusta eikä mitään muutakaan virusta. Virologien ”virukset” ovat TIETOKONELUOMUKSIA – huijaus!

 7. Siteeraan Andrew Kaufmania: ”Käsitys viruksesta pienen pienenä, mikroskooppisena, invasiivisena (tunkeutuvana, hyökkäävänä), tarttuvana luontokappaleena, joka aiheuttaa sairautta ja tautia, on käsitteenä aivan yhtä uskomaton kuin joulupukin, pääsiäispupun ja hammaspeikon käsitteet. Se on ovelasti keksitty, viekkaasti rakennettu ja pirullinen satu, keksitty suunnitelma, joka keksittiin strategisesti ihmisten manipuloimiseksi ja kontrolloimiseksi tietämättömyyden ja pelon kautta. Se mahdollistaa sen, että hallitus ottaa kansalta pois vapaudet ja oikeudet, ja samalla se mahdollistaa teoreettisen ohjelman, joka tuottaa biljoonien dollareiden tulot koulutusta ja lääketieteellistä teollisuutta, kemian teollisuutta ja lääketeollisuutta varten.”

  Koko viruskäsite ja koko virusteoria ovat kulttiuskonto.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*