15 thoughts on “Vapauden Liitto vääntää rautalangasta

 1. Ei ole olemassa mitään ”johtajia” jotka olisivat muita älykkäämpiä ja tietäisivät asiat muita paremmin. Tämä on pelkkä myytti ja harhakäsitys. Ihmiset eivät oikeasti tiedä ja ymmärrä, että yhteiskunnan johdossa olevat eivät ole muita älykkäämpiä, vaan yleensä ainoastaan äärimmäisen röyhkeitä, pahoja ja itsekkäitä ihmisiä. Ihmiset eivät käsitä, että heitä ”johtavat” pahat idiootit, jotka eivät oikeasti tiedä mistään mitään.

  1. Eipä yhteis­kunnan «johta­minen» tai elii­tin asema yli­päätään perustu älyyn
   –   vaan puhtaasti väkivaltaan.

  2. Nyt, kun siir­rymme «tiedon yhteis­kuntaan» niin,
   –   väki­valta vain vaihtuu valhee­seen.

   Muuten entinen meno jatkuu.

  3. Kun lo­pul­ta sit­ten poh­dim­me val­heen ole­mus­ta, tu­lem­me joh­to­pää­tök­seen,
   –   et­tä val­he pe­rus­tuu us­koon
   –   (ja et­tä us­ko pe­rus­tuu us­kon­toon).

   Näin pa­laam­me isos­sa syk­lis­sä ta­kai­sin val­ti­ous­kon­toon,
   –   ti­lan­tee­seen, jo­ka val­lit­si en­nen kuin «val­tio ero­tet­tiin us­kon­nos­ta»;
   –   val­ti­oon, jos­sa vää­räus­koi­sil­la ja or­jil­la ei ole ih­mi­soi­keuk­sia.

   1800-lu­vul­la
   –   USA:ssa poh­dit­tiin ky­sy­mys­tä, voi­ko hen­ki­lö, jo­ka ei us­ko ju­ma­laan, toi­mia to­dis­ta­ja­na oi­keu­des­sa. Jos hän ei it­se us­ko Ju­ma­lan sa­naan, ku­kan sit­ten voi us­koa hä­nen sa­naan­sa.
   –   Suo­mes­sa. Jos or­to­dok­si tu­li to­dis­ta­jak­si oi­keu­teen, hän­tä var­ten pi­ti ha­kea pai­kal­le or­to­dok­si­nen pap­pi ot­ta­maan va­la vas­taan.

   1. Kaikki perustuu uskoon ja luottamukseen uskonoppien antamasta tulevasta hyvästä. Sitten kun ja silleen… Joskus tulevaisuudessa saat jotain kivaa, kun vaan jaksat nyt sietää ja kärsiä joka päivä.

    Aasin pään edessä pidetään porkkanaa, niin se jaksaa vetää koko ajan kasvavia taakkoja. Milloin katkeaa aasin selkä TAI sietokyky? Kumpi ensin katkeaa?

    Idioluutio johtuu siitä, kun nuoria, kokemattomia ja huonosti kasvatettuja on liikaa. Viisaiden neuvoja ei kuunnella.

 2. Ossin eduksi pitää sanoa myös vaaliliiton solmiminen parin muun pikkupuolueen kanssa.Tämä paska ei selviä ilman sotaa.

 3. Tärkein puuttuu kuten kaikilta muiltakin.

  Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

  Jos joku, vaikka Vapauden liitto, joskus kysyisi sitä vaikka gallupeilla, niin kansan tahdon toyeuttamisešsa voitaisiin onnistuan paremmin.

  Miten olosi käynyt, jos kansalta oltaisiin kysytty:
  -kreikka tuki
  -italian lahjoitus
  -pakkorokotukset

  Miten demokratian ylipäätänsä voi toteutua jos kansalta ei koskaan kysytä.

  Sveitsissä kysytään. Se on maailman rikkain valtio. Kähmintä poistuu jos kansanäänestys sitoo, silloin ei päätä kansanedistajien lahjukset.

  1. ”Jos joku, vaikka Vapauden liitto, joskus kysyisi sitä vaikka gallupeilla, niin kansan tahdon toyeuttamisešsa voitaisiin onnistuan paremmin.”

   Juuri tätä olen halunnut nähdä esim. Valta Kuuluu KANSALLE nimiseltä puolueelta mutta eipä ole VKK:kaan kysynyt kansalta mitään eikä käsittääkseni puolueen sisälläkään ole ”äänioikeutta” muuta kuin Ano Turtiaisella, Ilkka Tiasella ja ehkä yhdellä tai kahdella muulla jäsenellä. Tai ehkä puhuin liian aikaisin, olihan Levelin lähetyksessä pari viikkoa sitten live äänestys strawpollissa siitä kummalla on parempi perse Sanna Marinilla vai jollakin twerkkaajalla joka oli ilmeisesti todella tärkeä asia.

   Mutta vakavissaan, miksei edes kansallismieliset, ihmisten vapauksia ja oikeuksia puolustavat, tavallisen kansan puolella olevat puolueet jotka väittävät olevansa vaihtoehto hallituksen linjalle kysy KANSALTA mitään edes ”kertaluontoisista” EU-tukipaketeista tai NATO-jäsenyydestä (ja sen 15-125 miljardin jäsenmaksusta)? Haluaisin todella kuulla tähän vastauksen joltain Vapauden Liiton, VKK:n tai muiden kansan puolella olevien ”””oppositio”””puoluiden edustajilta. Niin ja noiden galluppien pitäisi olla sellaisia/olla semmoisessa paikassa että ne tavoittaisivat myös sellaiset ihmiset jotka eivät ole 24/7 somessa.

 4. Mikäli vapauden liittolta löytyy ensi keväällä ehdokkaita myös täältä pohjois-pohjanmaan vaalialueelta niin täältä olisi ääni puolueelle tulossa. Toivottavasti se kansallismielisten puolueiden vaaliliitto toteutuu ja saamme sen 10 kansanedustajaa laittamaan sen EU-eroprosessin vihdoin alkuun.

  Tuosta sähkönhinnasta, eikös muualla Euroopassa aseteta sähkölle hintakattoja ja verotetaan ankarasti liian suuria voittoja mutta täällä pohjolan hölmölässä se ei tietenkään voi toimia, mistähän tuo voisi johtua? Niin ja eikös sähköt ulkomaille suhmuroinut Mikael Lilius ole 40000€/ kuukausi eläkkeellä?

 5. Julkisen sektorin palkat – tässä tapauksessa hoitajien – ovat sidoksissa yksityisen sektorin tuottavuuteen tai ainakin pitäisi kaiken järjen mukaan olla, mutta tämä(kin) taloudellinen lainalaisuus on ohitettu ay-kartellilla ja korkealla verotuksella ja muulla sääntelyllä joten julkisen sektorin palkkoja on jo korotettu määräämättömästi tuottavuudesta viis.

  Vapauden Liiton yms. hoitajien palkkojen korotusta haluavien pitäisikin kohdistaa toimet yksityisen sektorin parempaan tuottavuuteen purkamalla sääntelyä ja alentamalla verotusta.

  Kaikista kestävin ratkaisu sekä taloudellisesti että moraalisesti olisi vapauttaa koko terveydenhuolto markkinaehtoiseksi jolloin hinnasto olisi ihan toista luokkaa kuin nykyisen yksityisen terveydenhuollon (julkinen vie siltä resursseja siksi kallista) monipuolisuudesta ja muista mahdollisuutta puhumattakaan.

 6. Nä­mä hal­li­tuk­sen vas­tai­set ju­lis­teet, jois­sa San­na Ma­rin esiin­tyy, pi­täi­si som­mi­tel­la niin, et­tä hän on vain yk­si muis­ta.
  –   Ei joh­to­täh­ti ei­kä prin­ses­sa ruu­su­nen.

  1. Marin pitää cancelöidä kaikkialta. Kuvissa silmien tilalle pitää laittaa mustat lätkät. Persona non grata.

 7. Suomesta Tsetsenian hallintoalue, ja Ramzan Kadyrovista kenraalikuvernööri, niin palaa roti maahan ja kaikki ongelmamme ratkeavat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*