Marco de Wit 10 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet ovat pitkään epäilleet, että satanistit syrjäyttivät konservatiivisen paavi Benedictus XVI.

 

Uusi paavi Franciscua on tunnettu vasemmistolaisesta taustastaan ja homoyhteyksistään. Ei siis ollut mikään yllätys, että Vatikaani on nykyään yhtä mieltä noitien kanssa vihreästä ideologiasta.

 

 

Pieni yllätys kuitenkin oli, kun paavi alkoi täysillä painostaa ihmisiä myrkkypiikille!

 

Nyt Vatikaani on tehnyt asiasta jopa muistomitalikolikon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Onko paavi antikristus?

 1. Myrkkypiikkien tyrkyttäminen on täysin satanismia, eikä Jumala hyväksy sodomiaa. Sodomiaa harrastava ei voi kuulua seurakuntaan ennen kuin hän on parantunut sodomiasta ja on katunut. Hän ei voi missään nimessä harrastaa sodomiaa JA jatkaa seurakunnassa!

 2. Marco, alat päästä asian ytimeen. Rukoillaan sun puolesta, ala tekemään Jumalan työtä, Jumalan miehenä.

  On erittäin todennäköistä, että on juurikin näin. Se pahuus joka tulee vatikaanista on oikeastaan niin rajatonta, että on juurikin näin.

 3. Vastaus kysymykseen löytyy Martti Lutherin kirjoituksista. Mikään ei ole muuttunut siinä asiassa.

 4. Paavin kirkko on hieno kokonaisvaltainen aivopesulaitos. Kaikki vallanpitäjät tarvitsevat paavilta tietoa, kuinka kansoja sivopestään uusiin villityksiin.

 5. https://youtu.be/jZzJX5vJU2k

  Vatikaanissakin järjestetään nykyään satanistisia seksiorgioita, sekä huumebileitä. Näin papit saadaan kiristyksen alle tekemään kaikkea sairasta, sekä heitä saadaan korruptoitua. Noidat ovat aina pyrkineet alentamaan yhteisön seksuaalista moraalia ja hajottamaan yhteisöä.

  Satanistiset mutanttinoidat ovat käytännössä nousseet valtaan ja eliminoivat nyt terveitä, normaaleja ihmisiä, joilla on useimmiten korkeintaan 105-115 ÄO, koska yli 105-115 ÄÖ valkoiset ovat käytännössä kaikki petturimaisia mädättäjiä ja tuhoajia, jotka vihaavat Jumalaa. He kaikki levittävät ajatusta ateismista ja pilkkaavat Jumalaa.

 6. Nykyinen paavi ei ole antikristus. Mutta nykyinen paavi on raamatun ”väärä paavi”. Ja tämän paavin aikana nousee antikristus kansan keskeltä. Samoin googit ja maagoogit hyökkäävä Palestiinaan Isralelilaisten kimppuun.

  Merkit on jo olemassa kun HAMAS ampui 700 rakettia isrelilaisten niskaan ja Israel paniikissa huusi heti tulitaukoa.

 7. Pitkään ei enää suvakkipaavi jaksa homminsa heilua, kun sitä nyt jo aletaan kärrämään pyörätuolissa. Toivottavasti seuraaja ei ole vielä pahempi.

 8. Nykyinen SAATANAN palvoja ja Jumalan sekä etenkin Jeesuksen Sovitustyön kiistäjä voi olla ns. ”Väärä profeetta”, joka tuo näyttämölle Antikristuksen ja on oleellinen osa Saatanan Maaolmanvallalle. Paavi on sanonut, että ”Jeesus on epäonniostunut sovitustyössään, koska Hän kuoli!”” Lisäksi Paavi puhui kolme tuntia vieraillessaan Etelä-Amerikassa ja puheensa aikana hän ei kertaakaan maininnut Jeesusta. Lisäksi hänen tavatessa presidentti Barak Obaman YK:ssa kymmenkunta vuotta sitten. He sopivat, että Paavi toimii sen hyväksi, että vuoteen 2030 mennessä on perustettu Yksi Maailmanuskonto, jolla EI ole MITÄÄN yhteyttä oikeaan kristinuskoon eikä se pidä Jumalaa ja Hänen Sanaansa perustuvaa uskoa voimassa vaan se on satanistinen ja harhaoppinen rakennelma. Toki siinä on kerenttiläisiä elementtejä kolmesta pääuskonnosta ja lisäksi vielä hinduista, Budhasta sekä koko maailman epäjumala uskonnoista. Yksi maailmanuskonto rinnastuu yhteen kuin perse ja paita NWO:n kanssa eli kommunistinen julma totalitäristinen Yksi Maailmanhallitus, joka ei tunnusta ihmisen henkisyyttä eikä sielua vaan on materialistinen kuten se oli Neuvostoliitossa ja on Kiinassa. Lisäksi ihmiset sirutetaan ja heiltä viedään OMA TAHTO ja yksityisyys, vapaus, onni ja ELÄMÄ! ”Kauko-ohjatut” sätkynukke-ihmiset ovat Globalisti-satanisti-kommunistien leluja, Joiden kohtalo ja elämä on joka ainoa sekunti heidän sairaiden ja kieroutuneiden mielenliikkeittensä hiustakin ohuemman seitin varassa riippuvia. Aivan kuten oli Rooman valtakunnassa Colosseumilla taistelevien gladiaattorien elämä riippuvainen siitä miten päin Keisari ja verenhimoinen yleisö peukalonsa käänsi. Sanoisinko, ettän historia toistaa itseään!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*