Marco de Wit 10 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on puhunut paljon Obaman aikana alkaneesta suvakkiaallosta, joka on nyt vallannut kaikki länsimaat.

 

 

 

Suvakkiaallon mukana tuli myös paljon satanisteja, jotka leikkelevät lapsia.

 

 

Leikkelystä puhuminen ei ole mitään liiottelua, kuten kuvasta näkyy.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Suvakkisatanistit leikkelevät lapsia

 1. Natsismi, globalismi, kommunismi ja fasismi saavat yhä hullumpia toteutumismuotoja. Milloin tulee suvakeille ensimmäinen oma ajatus mieleen?

 2. Myös Suomessa on leikeltyjä transuja. Esim. aivan kauhea Panda Eriksson, joka on tietenkin myös äärisuvakki. Partisaani on tehnyt hyviä artikkeleja, joissa tämä antifasistinen transu seikkailee!

 3. Nähtäväksi jää annammeko jyrätä itsemme sekopää poliitikkojen toimesta vai nousemmeko vastarintaan

  1. Ei nousta, koska saamme tyydytystä orjana olemisesta. Kiva kun tietää oman paikan eikä tarvitse olla yksin.

 4. Järkyttävää! Tiedämme lisäksi, kuinka nuo saatananpalvojasuvakit syövät lasten lihaa ja pitävät kammottavia rituaaleja joissa kidutetaan vauvoja. Rokotteisiin on käytetty elävistä lapsista revittyjä soluja, joten jokainen piikin ottanut on syyllistynyt kannibalismiin. Näitä aivopestyjä ei ilmeisesti liikauta lainkaan millaista kärsimystä aiheutetaan lapsille. Ei, vaikka tietäisivät mitä piikeissä on.
  Suvaitsevaisuus on käännetty ylösalaisin. Sen varjolla kaikki kammottavimmatkin teot on hyväksyttyjä. Sairas, sairas maailma!

 5. Noooh… Nuo teinit on kuitenkin halunneet poistattaa rintansa ja maksaneet siitä. En sitten tiedä onko se väärin leikata ne pois. Lääkärin yksi latinalaisista lempilauseista kuuluu jotenkin niin että ”kaikki mikä auttaa”. Ja jos se auttaa näitä mielisairaita yhtenä hoitomuotona niin mikä ettei.

  1. Teini-ikäisenä saattaa haluta tehdä ties mitä muoti-ilmiöiden johdattama tai hetken mielijohteesta, mutta aikuisten tai TERVEEN yhteiskunnankin pitäisi ymmärtää, että silloin kun ollaan peruuttamattomasti leikkelemässä itseään niin pitäisi panna stoppi hulluudelle ja tarkistuttaa onko nuori aivopesty vai mielisairas ja panna hoitoon.

 6. Niin saa myös kohta terveydenhuolto ihmiset Uudessa-Seelannissa, jossa uusi aborttilaki hyväksyttiin, jossa sallitaan abortti syntymään asti. Esim.”Muutoksella olisi lisätty uusi vaatimus 20 viikon jälkeisistä aborttitoimenpiteistä sen varmistamiseksi, että syntymätön lapsi ei tunne kipua. Lainsäädäntö olisi yhdenmukaistettu Uuden-Seelannin eläinsuojelulain kanssa, joka velvoittaa eläinlääkärit varmistamaan, että eläimet eivät tunne kipua.
  Eduskunta hylkäsi tämän muutoksen, joten se ei ole osa lakiesitystä.”
  Victorian osavaltiossa tapahtui 53 ”raskauden keskeytystä” 20 viikon jälkeen ”joka johti elävänä syntymään”. Jotta näin ei kävisi niin laiksi on hyväksytty.
  ”Osittain syntyvä abortti” sisältää seuraavat asiat.
  Toimenpiteen alussa voidaan antaa digoksiini- tai kaliumkloridi-injektio, jotta sikiön luut pehmenevät.
  Toimenpiteen aikana sikiö poistetaan peräkkäin.
  Jos vauvan kallo on liian suuri mahtuakseen synnytyskanavan läpi, se murskataan, jotta kallo voidaan poistaa. Kallon puristus voidaan suorittaa viillolla ja imulla tai käyttämällä pihtejä.
  https://bothlivesmatter.org.nz/the-law-in-detail/#About-section1-up-to-birth
  Tässä on yksi hyvä esimerkki kansan mielipiteellä ole mitään merkitystä kuten Suomen nato-hakemus sillä.
  Mielipidemittaukset osoittavat, että vain kaksi prosenttia Uuden-Seelannin naisista suhtautuu myönteisesti uuteen aborttilakiin ja huikeat 94 prosenttia olisi halunnut säilyttää aiemman lainsäädännön
  Tästä huolimatta pääministeri Jacinda Adern oli yksi niistä 68:sta, jotka äänestivät lakimuutosten puolesta. 51 jäsentä äänesti vastaan.
  Tulevaisuudessa sairaanhoitajien yksi vaatimus tulee olemaan äärimmäinen sadistisuus, kyllä vaatii aikamoista luonteenlujuutta alkaa murskaamaan huutavan vauvan kalloa.

  1. Suvakkien avomielisairaalalle löytyy ihan nimikin: Uusi-Seelanti. Kuuluu muuten brittiläiseen kansainyhteisöön, joiden hallitsija on Englannin kuningatar. Ovatko kaikki tuon britti-imperiumin johtajat sadisteja ja mielisairaita? Siinä yksi syy lisää vastustaa englannin kieltä ja globalismiksi nimettyä mielisairautta.

 7. Kammottavaa!!! Kuva tuo mieleen Frankesteinin hirviön! Voi lapsiparkaa.
  Samalla tuossa irvokkaassa ja rikollisessa toiminnassa eräänä suurinpana vaikuttimena niin kuin AINA ovat suuret setelit aivan kuin plastiikkakirurgiassakin, joka on kuin porstuana tähän hulluuteen. Mielestäni ja niin kuin aivan alussa tehtiin. Plastiikkakirurgiset toimet kohdistettiin vauvoihin tai lapsiin, joilla oli esim. huulihalkio jolloin suoriettiin korjausleikkaus. Ja jos jokin ”syntymä vikana” olev fyysinen poikkeavuus haittasi esim. vapaata hengittämistä. Niitäkin korjattiin pelkästään fyysisen terveyden kannalta, joka paransi elämänlaatua ja jopa elinikää ehkä jopa vaikuttavaan seikkaan. Myös palovammoja pyrittiin auttamaan ihonsiirroin. Amerikassa suuret yksityise tlääkäri- ja sairaalafirmat leikkaavat liukuhihnalla sukupuolia vaihtaen riippuen alkuperäisten ”killukkeioden” sortimentista. Nämä ”spesialistit” ovat juutalaisia kirurgeja, jotka sukujuuriensa antamasta suutesta AHNEUST ei kun ÄLYKKYYDESTÄ johtumalla omaavat Kalevalaisen Sammon, joka sylkeepi maallista mammonaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*