15 thoughts on “Päivän kuva: Herää

 1. Wahlroos ei ole analyyseissään väärässä. Todisteet puhuvat puolestaan. Seuraa rahaa, nimenomaan suomenruotsalaisen ja ruotsalaisen pääoman edustajien rahojen liikkeistä.

  Täytyy tunnustaa, että he osaavat bisneksenja pitkjänteisen taloudenpidon. Kuten viime aikojen poliitikkojen bisnessekoilut osoittavat jälleen, savutorppatorppareiden ja ryysyläisten jälkeläiset eivät osaa hoitaa mitään rahaan liittyvää. Marinin ja Rinteen hallitus on ottanut velkaa kymmeniä miljardeja ja kasvattavat syömävelkaa, puhumattakaan kansallisomaisuuden myynnit halvalla ulkomaisille sijoittajille.

  Suomaalainen ja raha eivät sovi yhteen. Tai mikään muukaan, joka ei liity insinööritaitoon tai luonnossa selviytymiseen.

  1. Loistava pointti. En ollut ajatellut noin pitkälle, mutta olet oikeassa. Metsästäjä-keräilijäkansan geenit eivät tietystikään osaa hoitaa raha-asioita (tai ainakaan yhteisön raha-asioita) yhtä hyvin kuin mitä indoeurooppalaiset maanviljelijäkansat, jotka ovat erikoistuneet huijaamaan ja kuppaamaan rahat pois hölmöiltä.

   1. Lisäksi nykyiset suomalaiset eivät ole aivan sama kansa kuin alkuperäiset suomalaiset jotka rakensivat Suomen. Ennen teollistumista ankaran luonnonvalinnan alla vain kaikkein rikkaimmat, terveimmät ja älykkäimmät yleensä lisääntyivät. Teollistumisen jälkeen ns. työväenluokka alkoi kuitenkin lisääntyä yhä enemmän ja älykkäimmät, terveimmät ja mm. perhekeskeisimmät, sekä sovinnollisimmat ihmiset ovat tehneet koko ajan vähemmän lapsia. Riitaisampi ja tyhmempi roskaväki pystyy nyt kuitenkin lisääntymään ja myös lisääntyy, jonka takia suomalaisista naisistakin tulee koko ajan riitaisampia ja yhä uskottomampia narttuja.

    Hyvät geenit omaavat älykkäät laatunaiset ovat aiemmin saaneet miehet erilaisilla kikoilla hunaja-ansoihin sitouttaakseen heidät itseensä, mutta nykyinen moukkamaisempi, tyhmempi ja riitaisampi naisten roskaväki on liian tyhmä tietämään näitä älykkäiden laatunaisten kikkoja, sekä ovat koko ajan vähemmän miellyttämishaluisia, sekä laiskempia.

   2. Ehkä tämä tosiaan liittyy siihen, että jos suomalaiset ovat hyvin naismaisia, eli feministisiä ja relativistisia, he ovat yleensä todella surkeita käyttämään varsinkin muiden, eli yhteiskunnan ja heimon resursseja järkevästi ja tehokkaasti. Jos resursseja on ollut, niin niitä on usein tuhlattu kaikenlaiseen sosiaaliseen puuhakerhoon ja turhuuteen, sekä jopa annettu muille vaikka omalla heimolla ei ole ollut mitään.

 2. Wahlroos on tässä melko oikeassa, mutta jos yhteiskunnan johdossakin olevat ovat vammaisia idiootteja, niin silloin käytännössä kaikki ovat idiootteja. Wahlroos nimittäin väittää virheellisesti, että yhteiskuntia johtaisivat jotenkin älykkäät ihmiset, mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa. He ovat kaikki vammaisia, petturimaisia ja mädättäviä idiootteja.

 3. Saa nähdä milloin suomalaiset alkavat kyllästyä matuihin. Matuille on aivan sama nouseeko hinnat, koska he ovat täällä elätettävinä, joten laskun maksaa aina suomalainen veronmaksaja!

  1. Suomalaiset lampaat ja orjat eivät kyllästy koskaan muiden elättämiseen ja herrojensa palvontaan. Siitä voit olla varma.

 4. Ehkä naiset heräävät nyt kun alkaa pikku hiljaa nälänhätä, ihmisiä alkaa nääntymään ja alkaa 5 minuutin kylmät suihkut? Lopulta kaikki naiset tullaan vielä raiskaamaan matujen toimesta erittäin raa’alla tavalla.

 5. Asiaa on kuitenkin hieman muuttanut myös ankaran luonnonvalinnan heikentyminen ja lopulta loppuminen. Suomalaiset olivat ankaran luonnonvalinnan aikana usein kuitenkin erittäin säästeliäitä, resurssien jne. suhteen opportunistisia ja elinkeinojen suhteen yritteliäitä, mutta vaikuttaa siltä, että suomalaiset ovat sijoittamisessa useimmiten surkeita ja eivät juuri sijoita. Suomalaiset ovat aina jonottaneet ämpäreitä ja ovat kaupoissa kytänneet tarjoushintalappuja, mutta eivät oikein koskaan varsinaisesti sijoita. Tässäkin näkyy suomalaisten metsästäjä-keräämisvaistot, sekä niihin liittyvä feministisyys ja relativismi. Suomalaiset ovat erittäin feministisiä, jonka takia suomalaiset naiset ovat oksettavan ja kuvottavan ääri-äärifeministisiä ja suomalaisten aivopesu on tehnyt heistä vielä aivan ääri-ääri-äärifeministejä. Suomalaiset miehet taas ovat ikään kuin luontoa vastaan kehittyneitä miesnarttuja, eli miehiä, jotka ovat kuitenkin äärimmäisen naismaisia joka suhteessa. Naisethan ovat surkeita sijoittajia ja välttävät kaikkia riskejä, myös taloudellisia riskejä. Monesti suomalaiset itse sanovat ”Ei kannata ottaa mitään riskejä. Ei mitään riskejä tämän asian suhteen.”, kuten myös ”Kyllä herrat tietävät, herrat tietävät. Luottakaa herroihin.”.

  Ruotsalaiset rikolliset ryöstäjät ajoivat suomalaiset myös evolutiivisesti myrkylliseen kierteeseen, jossa kastroivat suomalaiset eliminoimalla kapinoineet suvut, eli perimän, sekä tuhosivat tehokkaasti suomalaisten kaikkein parhaimman perimän. Osa suomalaisista loikkasi myös Ruotsiin, sekä mm. Viron Tallinnaan, joka oli keskiajalla menestyvä kauppapaikka, jonne myös suomalaiset menivät katsomaan suurta maailmaa ja monet älykkäimmät suomalaiset jäivät Tallinnaan. Suomalaiset katosivat myös mm. Ruotsin Puolan yms. sotaretkillä.

  Rikollisten ruotsalaisten aiheuttaman myrkyllisen evolutiivisen kierteen vuoksi suomalaiset jäivät sitten myös melko nopean elämän historian strategisteiksi verrattuna ruotsalaisiin ja saksalaisiin, jolloin suomalaiset eivät koskaan alkaneet suunnittelemaan elämäänsä kovinkaan pitkälle tai kokeilemaan uusia asioita, sillä kaikki energia meni selviytymiseen, eikä ollut aikaa miettiä muuta. Näin ruotsalaiset ja saksalaiset menivät koko ajan monessa mielessä edelle.

  Rikollisten ruotsalaisten ryöstämän maat ja omaisuus pitää kaikki palauttaa laillisesti takaisin Suomen kansalle, jolta rikolliset ruotsalaiset ryöstäjät ne ryöstivät äärimmäisen raa’asti.

  Kun luonnonvalinta sitten heikkeni ja lopulta loppui kokonaan aivan räjähdysmäisellä nopeudella, suomalaiset eivät olleet koskaan päässeet kehittymään yhteen tiettyyn suuntaan ja tiettyihin sukupuolirooleihin, vaan perimä levisi aivan joka suuntaan ja vielä mutatoitui aivan räjähdysmäisellä nopeudella. Tämä kaikki johtuu hyvin pitkälti rikollisista ruotsalaisista, sekä suomalaisten perimästä, joka ei koskaan päässyt kunnolla ja rauhassa kehittymään ja karsiutumaan yhteen suuntaan.

 6. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/03/15/mantsalan-kapina-kukistettiin-radion-avulla

  ”presidentti P. E. Svinhufvud piti keskiviikkoiltana 2.3.1932 kovasanaisen radiopuheen, jossa hän käski suojeluskuntalaisia ”viipymättä” palaamaan koteihinsa.”

  https://www.paivalehdenmuseo.fi/2022/02/04/mantsala-1932-erikoislehti-julkaistu/

  ”Mäntsälän kapina oli oikeistoradikaalin Lapuan liikkeen yritys kaataa Suomen hallitus. Vuoden 1932 tapahtumat olivat osin jatkoa kevään 1918 sisällissodalle, jonka jäljiltä etenkin pelko kommunisteja kohtaan jäi vahvaksi. Toisaalta Lapuan liike otti oppinsa Euroopan diktatuureista, eritoten Mussolinin Italiasta. Huonosti johdettu kapina kuitenkin tyrehtyi nopeasti; presidentti P. E. Svinhufvudin laillista järjestystä korostanut radiopuhe oli yksi käännekohdista.”

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/09/08/talonpoikaismarssi#media=6836

  ”Talonpoikaismarssin tarkoituksena oli osoittaa, miten valkoista Suomea piti hallita” ”Talonpoikaismarssi oli Lapuan liikkeen voimannäyttö. Äärioikeistolainen lapualaisrovasti K. R. Kares julisti Vihtori Kosolan ”Jumalan valitsemaksi kansanjohtajaksi”.”

  https://kansallisbiografia.fi/kansallisbiografia/henkilo/8452

  ”Mäntsälän kapina alkoi 27.2.1932, niin kuin Craucher oli etukäteen kertonut, ja reilua viikkoa myöhemmin hän kertoi Suomen Sosialidemokraatin toimittajalle mustasta listasta, johon oli merkitty ammuttaviksi määrätyt henkilöt, joukossa Jalander ja von Born. Vielä samana päivänä vanha tuttu, ekonomi Olavi Runolinna, jota pidettiin psykopaattina, ampui Craucherin tämän asunnossa Mechelininkadulla.”

  1. "Olavi Runolinna oli 1950-luvun lopulla Göteborgin ja Boråsin suomalaisten helluntaiseurakuntien johtajana." sanoo:

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Olavi_Runolinna

   ”Runolinna päätti murhata Craucherin, jotta tämä ei aiheuttaisi enempää vahinkoa liikkeelle. Hän sopi tapaamisen Craucherin kanssa 8. maaliskuuta tämän omassa asunnossa, jossa keskustelun jälkeen ampui uhriaan kahdesti niskaan. Runolinna tuomittiin marraskuussa 1932 täyttä ymmärrystä vaille ollen tehdystä murhasta seitsemäksi vuodeksi kuritushuoneeseen.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*