Marco de Wit 11 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomessa sotapropaganda on pahempaa ja tyhmempää kuin missään muualla. Tämä johtuu tiedustelupäällikkö Pekka Toverin farssimaisesta operaatiosta, jossa Mediapooli kieltää Suomen valtamediaa kertomasta Venäjän etenemisestä. Ideana tietysti tukea natottajien heikkoa psyykettä. Lisäksi Ukrainan häviö saisi monet vaatimaan Nato-kansanäänestystä.

 

Ukrainan sodan vihalähteet paljastettu: Venäjä voittamassa Pervo-Naton!

 

 

Viime aikoina Amnesty International on vihdoin sanonut samaa kuin mitä Laiton Lehti alusta asti: Ukrainalaisten sodankäyntitapa on äärimmäisen raukkamainen, koska he piileskelevät ja tykittävät siviilien ja jopa koulujen ja sairaaloiden suojasta. Pekka Toveria ja muita mielisairaita natottajia tämä ei kuitenkaan yhtään häiritse, vaan kehtaavat puolustella ukrainalaisia sotarikollisia. Siis vaikka ukrainalaiset kaiken kukkuraksi tuplaraukkamaisesti pommittavat myös Donetskin siviilejä. Niinpä Pekka Toverikin on nyt virallisesti sekä aitorasisti että sotarikollinen aivan kuten toinenkin Niinistön suvun sotarikollinen, Ville Niinistö.

 

 

 

Toveri menee kuitenkin sotapropagandassaan vieläkin pidemmälle. Hän syyttää Venäjää AINA, kun Ukraina pommittaa siviilejä, vankeja tai jopa ydinvoimalaa.

 

Kuulemma se onkin Venäjä, joka pommittaa OMIA siviilejään, vankejaan ja jopa Enarhodarin ydinvoimalaansa!! Siis vaikka on päivänselvää, että ukrainalaiset tykittävät ydinvoimalaa joen toiselta puolelta Nikopolista.

 

 

 

Alla näkyy kuusi reaktoria. Kyseessä Euroopan suurin ydinvoimala. Sellaisen tykittäminen on täysin mielipuolista.

 

 

 

Todella mielipuolista väittää, että venäläiset tykittäisivät omaa ydinvoimalaansa. Näin typerää ja suorastaan mielisairasta sotapropagandaa ei ole aiemmin levitetty. Toverin kuuluisa irakilainen kolleegakin jää kauas taakse.

 

Yksi asia onkin varma: Toveri on valmis millaisiin emävalheisiin tahansa. Hänellä on selvästi missio tehdä mitä tahansa mädättääkseen ja tuhotakseen Suomen. Onko kenties velkaa CIA:lle Bosnian railakkaista pedoilloista?

 

USA “integroi” Suomen armeijaa Naton femakko- ja transujoukkoihin. Pekka Toveri innoissaan!

 

 

 

Toverin sotarikollisen sotapropagandistin ura on kuitenkin yhtä epäonnistumista, koska kukaan ei enää usko Ukrainan mielikuvitusvastahyökkäykseen. Jokainen näkee, että Ukraina on koko ajan perääntymässä.

 

Venäläiset Bakhmutissa ja Piskessä: Ukrainan Donbassin rintama romahtamassa!

 

 

Niinpä Toveri ja Suomen valtamedia on nyt keskittynyt vähättelemään Venäjän etenemistä. Viimeisin hauska vähättelyn muoto on myöntää Venäjän eteneminen, mutta selittää, ettei se ole ollut niin suurta kuin venäläiset ovat toivoneet!

 

 

No, mitä sitten? Harva se kaikki päämääränsä toteuttaa. Oleellista on se, että eteneekö vai ei ja onko vihollinen vähitellen tuhoutumassa vai ei. Ja Ukraina todellakin on tuhoutumassa, kuten Ukrainan presidentti Zelenskykin on myöntänyt rukoillessaan lisää sotilaallisesta ja varsinkin rahallista apua. Ainoastaan Suomessa eletään haavemaailmassa uskoen Toverin ja Britannian tiedustelupalvelun lapsellisia vähättelyitä ja valheita.

 

Kuulemma Venäjä on kyllä edennyt, mutta enimmillään vain jotain 10 kilometriä.

 

 

Ei pidä paikkaansa, koska monin paikoin venäläiset ovat edenneet pidemmälle. Tosin oleellista on kuitenkin se, että vaikka usein paikoin eteneminen on ollut noin 10 kilometriä, niin se on silti ollut erittäin MERKITTÄVÄÄ. Sodassa kyse on siitä pääsetkö linnoitetun rintaman läpi vai et. Ei siinä lasketa kilometrejä, vaan yritetään päästä linnoitteiden ja rintamien LÄPI.

 

Alla olevassa kartassa näkyy miten lähelle venäläiset ovat päässeet Soledarin ja Bakhmutin erittäin tärkeitä kaupunkeja. Jos Venäjä saa ne vallatuksi, niin ukrainalaisten Siversk-Soledar-Bakhmut rintama romahtaa.

 

 

Venäläiset valtasivat eilen Soledarin eteläosassa olevat erittäin tärkeät kaksi linnoitettua tehdasta ja nyt etenevät kohti Soledarin keskustaa. Jos tässä onnistuvat, niin pystyvät täysin katkaisemaan pohjoiseen Siverskiin johtavan tien. Venäläisten tarvitsee enää edetä siis muuta kilometri kohti Soledaria.

 

Alla olevassa kartassa näkyy myös kuinka venäläisten valtaama erittäin kovasti linnoitettu voimalaitos on nyt täysin Venäjän hallussa. Niinpä venäläiset ovat etenemässä MYÖS kohti Bakhmutin eteläosia. Alla olevasta kartasta näet kuinka läpimurrot edellyttävät vain muutamien kilometrin etenemistä.

 

Ei kuitenkaan hätää. Toverin mukaan läpimurrot eivät ole koskaan vaarallisia, jos ne tarkoittavat vain muutaman kilometrin etenemistä!

 

 

 

 

Alla olevan kartan oikeassa laidassa näkyy pari viikkoa sitten Wagnereiden valloittama Pokrovsken kylä. Sieltä on sitten ollut helppo edetä aivan Bakhmutin kaupungin rajalle. Lisäksi pari päivää sitten Wagnerit etenivät Itä-Bakhmutiin Patrick Lumumba-kadulle, kuten alla olevasta kartasta näkyy.

 

Tietysti tämäkin edellytti vain parin kilometrin etenemistä, joten Toverin mukaan kaupunkiin tunkeutuminen ei ole mikään saavutus, kun kilometrejä oli niin vähän!

 

 

 

 

Venäläiset ovat myös Vershynan erittäin tärkeän kylän ja nyt ovat hyvin lähellä Bakhmutin viimeisiä itäpuoleisia kyliä. Tosin Toverin mukaan ei silläkään ole mitään väliä, koska venäläiset ovat edenneet vain pari kilometriä!

 

 

 

 

Eikä tässä kaikki. Lisäksi venäläiset ovat yllättäneet kaikki etenemällä ehkä maailman parhaiten linnoitetulla alueella eli Donetskin edustalla. Toki tässäkin kyse on vain muutamista kilometreistä, mutta erittäin tärkeistä sellaisista.

 

Itse asiassa nyt on lähellä Avdiivkan motittaminen. Toisaalta Toverin mielestä se ei ole niin vakavaa, koska motittaessa ei edetä kuin muutama kilometri.

 

 

 

Alexander Mercouris analysoi loistavasti Britannian tiedustelupalvelun ja Pekka Toverin farssimaisia valheita.

 

 

 

Eiliset rintamatapahtumat:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Sotarikollinen Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Venäläisten eteneminen muka pysähtynyt!

 1. Viime viikonloppuna suvakkimedia kertoi, että Venäjä pitää ydinvoimalaa asevarastonaan ja seuraavana päivänä sitten suvakkimedian mukaan Venäjä teki raketti-iskun samaiseen ydinvoimalaan. Epäselväksi jäi, että käyttikö Venäjä iskussa peräti samoja aseita, joita oli säilötty ydinvoimalaan?!! Ehkäpä natopridettävällä Toverilla on tähänkin joku nerokas vastaus!

  Aiemmin keväällä Puopolo haastatteli emäsuvakkia Toveria ja kysyi häneltä, että pitääkö azovin valenatsit siviilejä panttivankeina, niin pride-Toveri vastasi välittömästi ”ehdottomasti ei!”

  Noh, kohta onkin sitten azovin valenatsien sotarikosoikeudenkäynti ja se tulee olemaan erittäin kova nöyryytys koko suvakkimaailmalle. Oikeussali näyttää lupaavalta. Siellä on jo rakennettu hienoja kalterihäkkejä azovin valenatseille!

  Miksi emäsuvakki Toveri ei kerro mitään Mariupolin uudelleenrakentamisesta, joka on jo hyvällä mallilla!

 2. Ukrainan sodan ja sen syyt voi kiteyttää yhteen lauseeseen: Vitusti j*****a.

  Tällä lauseella jokainen ymmärtää kaiken Ukrainan sodasta ja sodasta Venäjää vastaan. Katsokaa ihmiset ympärillenne, niin huomaatte yhden kaikkea yhdistävän tekijän.

   1. Aikanaan Hollanti nousi, kun juutalaiset Karibian merirosvodemokratian perustaneet heimon suvut jättivät Jamaikan 300v jälkeen ja muuttivat postimerkin kokoiselle alueelle. Kaikki juutalaiset oli karkotettu Espanjasta 1492, ilman omaisuuttaan tietysti. Marranit eli ns. ”sikajuutalaiset” jäivät, sefardisuvut lähtivät. Vrt. Shakespearen Venetsian kauppias -stereotypia: Shakespeare ei ollut koskaan edes nähnyt heimolaista, koska nämä olivat karkotetut Englannista 350 vuotta.

    Jamaika oli 300 vuotta maailman ykkösdemokratia, reality bites. Parjattiin Euroopassa, koska vannoivat kostavansa Espanjalle kuin Jaakobin kiroamat rannanjärvi-Leevi puukkoinee ja isontalonantti-Simeon. Loppusaldo oli 300 vuotta ja 300 kultakaljaasia pois Espanjalta. Jamaikan tukikohta oli valloittamaton.

    Ydinaseesta ja Damaskon tulevasta tragediasta.
    https://www.biokemia.fi/Uraani2.htm

    Haavoitettu ja uhattu eläin on sitä paitsi vaarallinen. Me olemme tuhoamassa maata ja kultturia omien jalkojemme alta pitämällä Israelia silmätikkuna suurennuslasin polttopisteessä YK:n kokousaiheissa ja valtamediassamme. Ei-sitovista resoluutioista Israel saa niskaansa jopa 85%. YK:n Ihmisoikeuskomission tuomioista nyt jo yli 80%.

    Sefanjan kirjan viimeiset jakeet kuuluvat (3:19, 20): ”Katso, siihen aikaan minä teen tekoni kaikille sinun nöyryyttäjillesi. Minä pelastan ontuvat ja kokoan karkoitetut ja teen heidät ylistetyiksi ja mainehikkaiksi jokaisessa maassa, jossa he olivat häpeänalaisina. Siihen aikaan minä tuon teidät takaisin – siihen aikaan, jona minä teidät kokoan. Sillä minä teen teidät mainehikkaiksi ja ylistetyiksi kaikissa maan kansoissa, kun minä käännän teidän kohtalonne teidän silmäinne nähden, sanoo Herra.”

    Mitä tämä ”nöyryytys” oikein on? Juutalaisvainojen massiivisuudesta kertoo
    http://www.helsinki.fi/~pjojala/Nollaveri.html
    Saippuatehtaat olivat vain jäävuoren huippu.

    Kuitenkin, kaikitenkin, niin pitkään kuin yhteiskunnan tavallisten jäsenten aikaansaannoksia on taltioitu ylös, ovat juutalaiset erottuneet eduksensa. Ei niin, ettäkö nämä innovaatiot aina olisivat moraalisesti hyviä luonteeltaan, mutta viimeistään ”puoliksi juutalaisen” Sefanjan ansiosta Raamattuun uskovia kristittyjäkään ei voi lokeroida ainoastaan harmittomina hölmöinä. Asiallinen agnostikko tai ateisti ei voi sivuuttaa juutalaisia merkkimiehiä ja Deboroita – siitäkään huolimatta että nämäkin olisivat ateisteja.

  1. On varmaan paljonkin mitä ei haluta kertoa. Ei sentään valtamedia röyhkeydessään ole kutsunut häntäkin asiantuntijaksi tv-studioihin.

   En tiedä miksi, mutta valehtelun seuraaminen on mielenkiintoista. Totuus on latteaa ja suoraa. Kun puhuu paljon niin antaa itsestään älykkään vaikutelman. Faktoja ei tiedä kukaan ja vastaväittäjää pidetään varsinkin Suomessa pahana häirikkönä ja vastapuoli on senkin ajan hiljaa. Valehtelu on turvallista, kun puhuu mitä sattuu asioista, joita kukaan ei voi todistaa oikeaksi tai vääräksi. Tiedustelupalvelut opettavat agenttinsa valehtelemaan hyvin. Valehtelua valtamediankin toiminta on.

   1. Kannattaa lukea vaikka Naton Operation Mockingbirdistä, sekä Operation Gladiosta, jotka eivät koskaan loppuneet, vaan kehittyivät entistä pahemmiksi ja suuremmiksi. Tämän jälkeen kannattaa lukea Operation Underworldistä ja Iran-Contrasta.

 3. On hyvin mahdollista, että Pekka Toveri on oikeasti erittäin epäpätevä, mutta erittäin epärehellinen ja kylmä, kuten todellisuudessa lähes kaikki yhteiskunnan johdossa olevat. On pelkkä myytti, että he olisivat ”älykkäitä” ihmisiä, sillä kyse on vain siitä kuka on kaikkein häikäilemättömin ja epärehellisin. Kaikkein epäpätevimmät ja likaisimmat ihmiset nostetaan päättämään asioista.

  1. Totta joka sana. Suomessa on ollut paljon rehellisempiä ja suoraselkäisempiä kommunisteja kuten Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtaja Aarne Saarinen (1913-2004). Joka tuomitsi jyrkästi Neuvostoliiton ja muiden Varsovanliiton maiden Tsekkoslovakian miehityksen v. 1968 ja samalla perui osallistumiskutsunsa Neuvostoliiton valtuuskunnalta Suomen kommunistisen puolueen 50-vuotisjuhlaan. Tuo päätös oli ainoa, jonka Suomen kommunistinen puolue teki itsenäisesti kuuntelematta Moskovan mielipidettä. Aarne Saarinen kuului ns. eurokommunisteihin, jotka eivät olleet orjamaisesti Moskovan vallan alla kuten stalinisti Taisto Sinisalo (1926-2002), joka oli 2. puheenjohtaja. Kahta siipeä kutsuttiin ”enemmistöläisiksi” ja stalinistit olivat ”vähemmistöläisiä”. Nämä kaksi riitelivät keskenään aina Neuvostoliiton luhistumiseen saakka ja tämä kärhämä oli Suomessa jatkuva kestouutinen sekä pitkäveteinen kuin ”kaunarit” ainakin.

   1. Ne olivat hienoja aikoja kun Suomessa oli aitoja oikeita kommunisteja. Aate oli niin syvällä ettei se ikinä edennyt pitemmälle. Nykyiset kulttuurimarxistit eli liberaalidemokraatit ovat ihan paviaanin perseestä.

   2. CIA nimenomaan yritti lyödä kiilaa näiden eri kommunistiklikkien väliin hajottaakseen myös kommunistit sisältä päin. Eurokommunistien johtajat ainakin olivat mahdollisesti vieraiden valtojen vakoilijoita, mutta mahdollisesti myös stalinistit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*