Marco de Wit 12 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten terroristijärjestö Naton hulluimmat kannattajat yrittävät käynnistää ydinsotaa. Suomessa tätä operaatiota tietysti johtaa tiedustelupäällikkö Pekka Toveri.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Toveri on myös niitä, jotka haluavat Suomen lähtevän Baltian maiden mielisairaalle tielle. Kyseiset kääpiövaltiot ovat kuvottavan raukkamaisia isotellessaan Venäjälle kuvitellen Natomaiden ikuisesti tukevan suurisuita.

 

Yksi naurettavimpia esimerkkejä suurisuusta on Liettuan seinähullu kansanedustaja Matas Maldeikis, joka uskomatonta kylläkin on sekä Liettuan parlamentin että läntisen valtamedian arvostama ”idäntuntija”.

 

Nyt Maldeikis uhkaa, että jos Kiina hyökkää Taiwaniin, niin LIETTUA tulee julistamaan sodan SEKÄ Kiinalle ja Venäjälle. Tämän jälkeen Liettua tulee sitten valtaamaan Moskovan!

 

Tällaisia mielisairaita Pekka Toveri ja muut suomalaiset natottajat fanittavat!

 

 

Kyse ei ole vain Maldeikisin omista harhoista, vaan ihan oikeasti suuri osa liettualaisista ja puolalaisista haaveilee palauttavansa Liettua-Puolan suuruuden ajan. Itse asiassa Maldeikisin juomakupissakin lukee, että Smolensk kuuluu Liettualle!!

 

 

 

Toisaalta on Suomessakin paljon hulluja, jotka selittävät Pietarin kuuluvan Suomelle. Persujen puoluelehden päätoimittaja Matias Turkkilan johdolla näitä Suur-Suomihulluja onkin kerääntynyt paljon persuihin.

 

Persujen Suomen Uutisten Matias Turkkila sensuroi natokriitikoita ja haastattelee Suur-Suomi fanaatikkoa!

 

 

Ei ihme, että nämä kaikki harhaiset sotahullut kannattavat Natoa, joka onkin eräänlainen seinähullujen kokoontumisajot!

 

 

Kuvassa linkki EU:n sensuroimaan RT-sivustoon

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Naton sotahullut valmiina hyökkäämään Moskovaan ja palauttamaan Suur-Puolan?!? Persut hurraa!

 1. Matias Turkkilasta ja muista huomaa erinomaisesti kuinka luonnonvalinnan loputtua suomalaiset ja kaikki muut teollistuneen maailman ihmiset ovat mutatoitumassa sukupuuttoon.

 2. Ehkä tässä on usein kyse myös naisten, eli myös feminististen miesnarttujen ajattelusta, jonka mukaan logiikalla ja todellisuudella ei ole väliä, vaan jokin asia voi vaan olla jotenkin, jos se on niin omassa päässä ja riittää, että vain uskot johonkin asiaan ja millään muulla ei ole väliä.

 3. Ja Venäjä varmasti tekee Suomen kanssa uudestaan yhtä hyvää kauppaa isottelun ja uhkailun jälkeen. Aivan varmasti tekee. Fucking idiootit. On oikeasti pelkkä myytti, että yhteiskunnan johdossa olisivat meitä ”älykkäämmät” ihmiset, jotka tietäisivät asiat jotenkin tavallisia ihmisiä paremmin. Tämä on pelkkää harhakuvitelmaa ja myytti. Todellisuudessa yhteiskunnan johdossa ovat vammaiset idiootit, petturit ja mädättäjät, jotka eivät tiedä mistään mitään.

 4. Mutanttifeministimiehet ovat ikään kuin vikisevä narttulauma, joka kerää koalitioita mm. Venäjää vastaan ja ei ole itse lähdössä sotimaan Venäjää vastaan, vaan he olettavat ”kunnon urosten” lähtevän sotaan Venäjää vastaan ja he vain kannustavat ja yllyttävät.

 5. Vajaaälyiset äänestävät vajaaälyisimmät valtaan. Baltian maat ovat kuin pikkukoiria, jotka räksyttävät isolle karhulle. Nykypersut ovat muuttuneet Ukrainan tukipuolueeksi ja Azovin natsien kannattajiksi.

  Idiooteille pitäisi olla oma planeetta jossakin universumin toisella laidalla.

 6. Nä­mä so­dil­la uh­kai­lut tuo­vat ää­niä laa­riin
  –   niin kau­an kuin ää­net las­ke­taan na­ton hy­väk­sy­miä ul­ko­mai­sia oh­jel­mis­to­ja
  –   tai etä-ää­nes­tyk­siä käyt­tä­en.

  Puo­lan val­las­sa ole­va oi­keis­to­puo­lue on vie­lä­kin hi­mok­kaam­pi hyök­kää­mään Mos­ko­vaan.

  Na­to-elii­tin tar­koi­tuk­se­na on sy­tyt­tää usei­ta Ve­nä­jän vas­tai­sia uu­vu­tus-so­tia Ve­nä­jän reu­na­val­ti­oi­hin.
  –   Ai­noa on­gel­ma täs­sä pe­lis­sä on dol­la­ri: Se ei saa ro­mah­taa en­nen kuin maa­il­man­val­ta on saa­vu­tet­tu.

  USA:n val­ti­ol­la on enää yk­si ra­hoi­tus­kei­no jäl­jel­lä:
  –   Tör­ke­äs­ti va­ras­te­taan ul­ko­mais­ta ja kan­sal­lis­ta omai­suut­ta.
  –   Tar­vit­ta­vat sum­mat ovat niin jär­kyt­tä­vän suu­ria, et­tä vain Kii­nal­la on «riit­tä­vän» suu­ria si­joi­tuk­sia USA:n hal­lin­to­alu­eil­la.

  Kii­nan omai­suu­den ta­ka­va­ri­koi­mi­seen on kek­sit­tä­vä niin us­kot­ta­va syy, et­tä kan­sain­vä­li­nen fi­nans­si­pää­oma ei älyä temp­pua ja kar­kaa ul­ko­mail­le.
  –   Kii­naan.
  –   Täs­tä syys­tä yri­te­tään pro­vo­soi­da Kii­na, jot­ta saa­daan te­ko­syy omai­suu­den ta­ka­va­ri­koin­nil­le.

 7. USA:n val­ti­on ra­ha­pu­la on niin pa­ha, et­tä ve­ro­vi­ras­to et­sii tap­pa­jia palk­ka­lis­toil­leen.
  –   IRS, USA:n ve­ro­vi­ras­to, See­king Agents Wil­ling to «Use De­ad­ly For­ce»
  –   https://archive.today/NkJZ6

  Il­moi­tus ker­too, et­tä lail­li­ses­ti­kin han­kit­tua ra­haa voi­daan käyt­tää ri­kol­li­seen toi­min­taan,
  –   jo­ten val­ti­on on pys­tyt­tä­vä no­pe­as­ti tap­pa­maan oma kan­sa­lai­sen­sa en­nen kuin se «mah­dol­li­ses­ti suo­rit­taa ri­kok­sen» …
  –   Toi­min­ta on luon­nol­li­ses­ti kes­ki­tet­tä­vä nii­hin kan­sa­lai­siin, joil­ta yli­pää­tään on saa­ta­vis­sa omai­suut­ta, eli tu­lo­luok­kiin 20’000 USD – 200’000 USD.

  Vielä vuoden 1792 katekismuksessa varoitettiin vallassa olevia käyttämästä asemaansa kansalaisten omaisuuden varastamiseen.
  –   Henric Sartelliuksen Katekismus 1792

  «ettem me meidän Lähimmäisemme perindöä eli omaisutta, taikka huonetta pyydä, engä jongun Oikeuden muodolla, ja Lain varjon alla itzellemme omista»

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*