7 thoughts on “Päivän kuva

  1. Kuva symboloi Euroopan ikärakennetta. Setelin kuvassa näkyy tyyppi, joka tuhoaa kansalliset kulttuurit ja vie ihmisiltä onaisuuden ja jakamattomat ihmisoikeudet. Tuolta roikkuvaihoiselta läskiltä kaikki korruptoituneet puolueet ja poliitikot ottavat palkkioita vastaan ohjeet, joita vikakoneisto kiltin kuuliaisesti noudattaa ylitulkiten niitä.

  2. Nyt se pikku bilemamma on seonnut taas. Putin lentää joutsenen selässä ja Marin on taas omalla vahvuus- js mukavuusslueellaan. Voisi siirtyä anorektiseksi kokopäiväbilettäjäksi. Mitä tuonkin lahjominen on vaatinut?

  3. Entäpä, jos hyökkäys onkin suojausohjelmien kauppiaan myyntikikka.
    –   Google analysoi sellaiset kohteet, joilla on resursseja ja halua juuri nyt maksaa suojauksista
    –   ja jakaa voitot myyjän kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*