Marco de Wit 12 elokuun, 2022

 

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti on sekä julkaissut Epstein-aikajanan että paljastanut pedoringin mahdolliset kytkökset Suomeen.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Israelin johtaman pedoringin avulla olisi tietysti helppo hallita myös Suomen valtaeliittiä ja painostaa sitä järkkäämään Suomen USA:n siirtomaaksi ja terroristijärjestö Naton jäseneksi.

 

Tähän mahdollisesti viittaisi se, että Suomen ensin ruotsinkieliselle pääomalle (1993) ja sitten EU:lle (1995), EKP/eurolle (2002) ja lopulta suoraan Natolle myynyt petturikolmikko Sauli ”Salora” Niinistö, Paavo ”Freudenthal” Lipponen ja Matti ”CIA” Putkonen ovat kaikki kuuluisia naissotkuistaan.

 

 

Persujen Matti “Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

 

Mutta jos petturikolmikon lojaalius CIA:lle ja Mossadille on varmistettu naissotkuilla, niin kyllähän Supo ja armeijan tiedustelu olisi tästä tietoinen? Niinpä. Ehkäpä juuri tämän takia tiedustelupäällikkönä on viime vuosina toiminut nimenomaan Pekka Toveri, joka jopa näyttää saaneen pridettävän amerikkalaisen vaimon CIA:lta.

 

USA “integroi” Suomen armeijaa Naton femakko- ja transujoukkoihin. Pekka Toveri innoissaan!

 

 

Ehkäpä ei myöskään ollut sattuma, että Toverin tiedustelu-ura näyttää alkaneen 1990-luvun Bosniasta, jossa Mossad ja Nato-joukot harjoittivat käytännössä avointa pedofiliaa muslimimafian kanssa liittoutuneen Epsteinin johdolla.

 

Poliisi pimittää: “Hietalahdenkadun ammuskelu tuttujen välienselvittelyä”

 

 

Bosnian 90-luvun pedorinki oli yleistä tietoa, joten tiedustelupiireissä viihtynyt Toverikin siitä todennäköisesti tiesi, ellei peräti ottanut osaa. Aiheesta kertoo mm. elokuva Whistleblower.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Ehkä ei myöskään ole sattuma, että myös Pekka Toverin johdolla Suomen tiedustelu on katsonut sormiensa läpi muslimimafian pedorinkejä myös Suomessa. Itse asiassa se oli tiedustelupäällikkö Pekka Toveri, joka on systemaattisesti pimittänyt Suomenkin olevan mukana suojelemassa Naton kanssa liittoutuneita Afganistanin Pohjoisen Liiton pedofiileja.

 

Tiedustelupäällikkö Pekka Toveri on niin hyvää kaveria näiden pefofiilijengien kanssa, ettei sanallakaan vastustanut näiden kuskaamista Suomeen. Päinvastoin. Aiemmin operaatiopäällikkönä Afganistanissa toiminut Toveri näyttää tehneen kaikkensa saadakseen Pohjoisen Liiton pedoringit Suomeen!!

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

Ehkäpä  ei siis ole mikään ihme, että CIA:lle ja Mossadille itsensä mahdollisesti myynyt tiedustelupäällikkö Pekka Toveri ei ole koskaan huomannut yhtään mitään negatiivista Mossadin ja CIA:n toimintaa Suomessa tai missään muuallakaan, vaan hysteerisesti syyttää Venäjää kaikista maailman ongelmista. Toverin mukaan Venäjä ei tosin koskaan osaa mitään, mutta on silti kaiken pahan takana.

 

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Niinpä ei olisi ihme, että Toveri on valmis vaikka antamaan Suomen nuukattavaksi eli uhrattavaksi läntiselle satanistiselle pedoeliitille.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Nyt sitten vain odottamaan, koska seuraava ”kansallismielinen” betanatottaja alkaa selittämään: Eihän nyt tiedustelupäällikkö voisi myydä Suomea ja suojella pedorinkejä! Sitä paitsi Toveri on eläkkeellä!

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Suojeleeko tiedustelupäällikkö Pekka Toveri Epsteinin pedorinkiä?

 1. Ovatko juuri mm. Toveri ja Kari pitäneet huolen, että täysin yleisesti maailmalla tiedetyistä Naton pedoringeistä, Epsteinistä ja Dyncorpista ei puhuta ja keskustella Suomessa sanaakaan? Muualla maailmassa nämä ovat täysin yleistä ja avoimesti myönnettyä tietoa, mutta Suomessa niistä ei tiedetä yhtään mitään, joka helpottaa natottamista.

  Koko Ukrainan konflikti myös vilisee j******. Katsokaa hieman ympärillenne.

 2. Alexander Stubb ja Matti Vanhanen olivat myös täysin seksin perässä olevia psykopaatteja, jotka eivät voineet vastustaa naisia, mahdollisesti myöskään raiskattavia lapsia. Myös Sauli Niinistö on aina ollut täysin seksin perään ja on saattanut sekaantua lapsiin, kuten myös omaan kummityttöönsä.

 3. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Elisabeth_Rehn

  Äärifeministi mädättäjä, ruotsalainen Elisabeth Rehn sai myös rasistisen Freudenthal-mitalin. Jostain syystä tämäkin ruotsalainen sai häärätä täysin vapaasti Suomen johdossa ja liittää Suomen Naton liittoumaan mm. hävittäjien avulla. Pekka Toveri ja kumppanit varmaankin kiristivät ihmisiä jo tuolloin, etteivät ala vastustelemaan tai paljastetaan vähän lasten raiskauksia.

 4. Ketkä ovat äänestäneet toverin tuohon valta-asemaan? Epädemokraattinen ja itsekeskeinen tyyppi.

 5. Suomeen otetuista bosnialaisista ja kosovolaisista monet ovat nimenomaan Naton liittolaisia ja kätyreitä ja rahaeliitti nimenomaan halusi heidät elätettäväksi länsimaihin. Todennäköisesti tämän takia Sellon ampuja Shkupollikin tuli Suomeen ja häntä ei millään suostuttu karkottamaan, vaikka miehen rikosrekisteri oli pitkä kuin nälkävuosi. Sama koskee joitain yksittäisiä somaleita.

 6. Ukrainan valtion omistama ydinvoimalayritys Energoatom sanoo Venäjän tulittaneen jälleen Zaporizzjan ydinvoimalaa. Yhtiön mukaan venäläisjoukot ovat tämän päivän aikana tulittaneet laitosta jo neljästi.
  Ydinvoimala on Venäjän hallussa, mutta siellä työskentelevät ukrainalaiset. Ristiriitaisia artikkeleita.

  UKRAINAN presidentti Volodymyr Zelenskyi on komentanut armeijansa valtaamaan takaisin Venäjän miehittämät alueet.– En jaksa uskoa, että heillä on sellaisen alueen takaisin ottamiseen voimia, Toveri sanoo.
  Lisäksi Ukrainalla on ollut vaikeuksia sotilaiden ammattitaidossa. Taloudellisesti Venäjä pystyy jatkamaan sotaa pidempään kuin Ukraina. – Sodan pitkittyminen ei ole Ukrainalle eduksi. Ukrainalaisille Hersonin takaisin valtaaminen taas on todella vaikea tehtävä.
  Toverilla laivan keula alkaa pikku hiljaa kääntyä oikeaan suuntaan.

 7. Kun Venäjä kukisti terroristijärjestö isisin, niin sen jälkeen naton palkkasotureina toimineet pedofiilimatut tulivat turvapaikanhakijoina mm. Suomeen. Suomessa he aloittivat välittömästi pedofiilirinkejä ja kauhein niistä oli tietenkin Oulun tapaus, jota polpo yritti pitkään pimittää. Yksi pedofiilimatu jopa pääsi poistumaan maasta! Joka tapauksessa Junes Lokka paljasti koko maailmalle viranomaisten suojeleman nato-matujen pedofiiliringin.

  Herää kysymys, että oliko Oulun pedofiilimatut Pekka Toverin suojeluksessa ja ohjauksessa?!!!!!

 8. Tässä on natopridettävän suvakin sotafantasiaa! https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008986327.html

  Mitkäs mahtaa olla Charly Salonius-Pasternakin sukujuuret? Ettei vaan esinahattomat?!!

  Esinahattomat ovat raivoissaan, koska uusi Khazria jää vain paskaiseksi muistoksi. Miksi suomalaisten pitäisi taistella uuden Khazarian puolesta?

  Me esinahalliset emme välitä uudesta Khazariasta! Hyi Yökh!!!!

 9. On pelkkä valheellinen myytti, että yhteiskunnan johdossa olisivat ”älykkäät” ihmiset, jotka olisivat ”älykkäämpiä” kuin tavalliset ihmiset. He ovat vain paljon häikäilemättömämpiä, kylmempiä ja epärehellisempiä. Siinä kaikki.

 10. Mm. CIA/FBI ja MI5/MI6 tutkivat rekrytoitaviensa taustat äärimmäisen tarkkaan suunnilleen päivärutiinin tarkkuudella ja he tietävät tasan tarkkaan mihin kellonaikaan Pekka Toveri syö aamumuronsa ja minkä merkkisiä aamumuroja hän syö. He tietävät tasan tarkkaan kaikki ***********rjat joiden kanssa Pekka Toveri on mahdollisesti ollut tekemisissä.

 11. Imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme ovat aina olleet täysin sairaita ja rikollisia loiseläimiä. Heidän hyveellinen maineensa on vasta rikollisten voittajien toisen maailmansodan jälkeen levittämää valhetta ja nyt ihmiset ovat taas alkaneet huomaamaan kuinka he ovat täysin sairaita ja rikollisia eläimiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*