Marco de Wit 12 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jostain syystä Laiton Lehti ei lataudu lainkaan tai erittäin hitaasti. Tätä on jatkunut jo lähes koko päivän ja tehnyt lähes mahdottomaksi kommenttien julkaisun sekä juttujen kirjoittamisen ja valmistelun huomenna julkaistavaksi.

 

 

Toivotaan, ettei kyse ole mistään Supon tai peräti armeijan kosto-operaatiosta, vaan jostain palvelinongelmasta.

 

On nimittäin todella erikoinen sattuma, että Toveri-jutun jälkeen tuli suurimmat tekniset ongelmat vuosiin.

 

 

Luultavasti huomenna saadaan tietää mistä on kyse ja päästään takaisin normaaliin julkaisuvauhtiin. Laiton Lehti on niin monen systeemin turvaama, että tuskin saavat sitä pois netistä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Teknisiä ongelmia vai Supon kosto?

 1. Supo kostaa kun Laiton Lehti on paljastanut Matti Putkosen, Pekka Toverin ja Karin, sekä Sauli Niinistön maanpetollisen toiminnan ja *********toiminnan.

 2. Saattahan tätä joku takku dossata kuten mvlehteä mutta eiköhän se johonkin jää. Supo se sitten lavastaa kaikkea , ampuu Lipposen ex autonkuljettajan perheen lapsineen ja perheineen sipooseen ja ilmeisesti vastaavia rikoksia tehtailee tai on ainakin haluton selvittämään jos ei niitä itse tee

  1. Marco on pitänyt linjansa vaikka hän jakaa isänmaallisten kenttää.Erityisesti pidän siitä,että hän on tuonut pitkäjänteisesti esiin,juutalaiset(kasaari)Natottajat,valuuttapyramidihuijauksen sekä Valeoppositio persujen likaiset toimet.

  2. Siis mitä? Onko lisätietoa tapahtumasta? Jos tuo on totta, niin on totta sekin, että elämme rikollisten poliitikkojen valtakunnassa.

   1. Erikoinen case kun autonkuljettaja ”ampuu itsensä” ministeriön autotalliin ja tämän työtoveri viikon jälkeen myös tappaa itsensä vaimot lapset ja perheen koiran. Jälkimmäinen oli uutisissa siitä että supo oli vuosia aiemmin jotenkin laittomasti seurannut tämän puhelimia ym. Kukaan ei tiedä mitä nuo miehet tiesivät

  3. Onko vaarana myös, että nuo rikolliset yrittävät tappaa pääministerin? Helppo kohde eri maiden tiedustelupalveluille. Olemmehan sotatilassa.

  4. Jossain vaiheessa Suomen rikollisista ja maanpetollisista poliiseista, poliitikoista ja virkamiehistäkin kootaan oma kokoelmansa kuvien kanssa ja, että mitä kaikkea nämä tekivät Suomen kansan vahingoksi.

   Älä koskaan luota poliisiin!

 3. Juurikin näin. Pääministeri, tasavallan presidentti, Suomen eduskunta hakevat NATO jäsenyyttä kysymättä kansan mielipidettä. Kaikki me tiedämme, että 90 prosenttia suomalaisista vastustaa Natoa. Pieni eliitti on viemässä kansakuntame kohti tuhon tietä. Onneksi on Vladimir Putin. Hän voi tulla vielä apuun pelastamaan tämän harhaanjohdetun rakkaan isänmaamme, Fennomaan kohti uutta kirkasta elämän
  raikasta auringon nousua.

  1. Joo kyllä tässä tulee jo Putinia ikävävä, kun on joutunut globalistijutskujen uppoavaan laivaan.

 4. Suunta on nyt se että kaikki Suomen eliittiä vastustavat vaikuttajat pyritään ja tullaan hiljentämään keinoja kaihtamatta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*