Marco de Wit 13 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on joutunut valtavan nettihyökkäyksen kohteeksi, jossa päämääränä on vaikeuttaa ja estää lehden lukemista ja tekemistä.

 

 

 

 

 

 

Ei kuitenkaan enää hätää. Laiton Lehti on saanut parempia suojauksia, joten sen pitäisi taas toimia. Huomenna juttuja alkaa siis tulla jälleen vanhaan tapaan. Yhtenä juttu Pekka Toverista ja muista Suomensyöjistä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Laiton Lehti toimii taas uusilla paremmilla suojauksilla! Lisäys: Takkuilee vielä

  1. https://www.satakunnanviikko.fi/teksti/mielipide-mediapooli-hallitsee-nyt-suomea-6.56.99351.5a3d57930d

    ”se on heikentänyt demokratiaa ja sananvapautta. Vain samanlaiset mielipiteet saavat pääosan julkisuudesta. Venäjä on tämän mukaan uhka Suomelle ja NATO Suomen turva ja pelastus. Kaikkien eduskuntapuolueiden ulkopoliittinen linja on sama. Esille pääsevät ne, jotka kovimmin huutavat Venäjää vastaan. Tästä ovat esimerkkeinä ehdotus aidan rakentamisesta itärajalle ja turistiviisumien poistaminen venäläisiltä”

    https://www.satakunnanviikko.fi/teksti/vastaus-mikko-elon-mielipidekirjoitukseen-mediapooli-tukee-riippumattoman-lehdiston-huoltovarmuutta-6.56.99386.751aa4a683

    Valmiuspäällikkö, Mediapooli Tero Koskinen: ”huoltovarmuutta koskenut huolenaihe oli sanomalehtipaperin riittävyys tilanteessa, jossa paperia ei enää tuotu entiseen tapaan Venäjältä”

    https://na-dache.pro/uploads/posts/2021-05/1620038157_69-p-dachnii-tualet-svoimi-rukami-vnutri-na-uch-74.jpg

  2. Vieraan vallan vakoilijoiden Toverin, Karin, Putkosen ja Niinistöjen mafiasuvun kritisoiminen ja paljastaminen ovat nopea tapa saada äkillisiä nettiongelmia. Poliittinen poliisi ei tule tutkimaan yhtään mitään, koska kyseessä on Naton verkoston operaatio ja poliittiset poliisit eivät tutki Natoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*