Marco de Wit 14 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten tiedustelupäällikkö Pekka Toveri saattaa olla ihan puhdasverinen Nato-agentti, jonka tehtävänä on toisaalta kiristää suomalaisia poliitikkoja Naton kannattajiksi ja toisaalta demonisoida Venäjää valtamediassa.

 

 

Suojeleeko tiedustelupäällikkö Pekka Toveri Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Pekka Toveri on täsmälleen samanlainen emävalehtelija kuin legendaarinen irakilainen kolleegansa: Ei hätää. Rintama kestää. Ei mitään ongelmaa!

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Toveri on kuitenkin sen verran ovela, ettei sentään ihan kuuta taivaalta lupaile. Tämän vuoksi valtamedia käyttää hänen lisäkseen lähteenä Suomen farssimaisinta tutkijaa, Maanpuolustuskorkeakoulun erikoistutkijaa Jukka Viitaniemeä.

 

Aina kun Toveri tarvitsee jonkun täysin häpeämättömän ja poskettoman ennustuksen, niin betamies Viitaniemi pistetään asialle.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

 

Nyt Toveri on kuitenkin jarruttelemassa Viitaniemen ja muiden sotahullujen poskettomimpia ennustuksia. Tällöin Toveri myös vaikuttaa ”realistisemmalta”. Tämä hyvä/realisti poliisi paha/utopisti poliisi -kuvio tietysti uppoaa naiveihin suomalaisiin betamiehiin täysin.

 

Niinpä alla olevassa haastattelussa Toveri vihdoin myöntää, ettei Ukraina pysty minkäänlaiseen kunnon vastahyökkäykseen. (Vaikka Toveri aiemmin hysteerisesti niin väitti. Lisäksi vastahyökkäysmyyttiä pönkittääkseen alla olevassa studiokartassa harmaat alueet on nimetty ”Ukrainan takaisin valtaamat alueet”, vaikka Venäjä luovutti ne ilman taistelua suoristaakseen linjansa.)

 

 

Enää Toveri ei siis kehtaa jatkaa vastahyökkäysvalheen levittämistä. Niinpä hän on jälleen siirtynyt lempiharrastukseensa eli vähättelemään Venäjän hyökkäystä. Toverin sotapropagandan juonena on selittää, että jos Ukraina ei pysty mihinkään, niin ei pysty myöskään Venäjä.

 

Alla olevan haastattelun viimeisellä minuutilla Toveri laukookin todellisen emävaleen: Venäjän hyökkäys Donbassissa on muka ”hyytynyt” (propagandasana) ja jopa loppunut!

 

Kuuntele itse viimeisen minuutin tästä farssimaisesta haastattelusta, jos et usko!

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien videoon

 

 

Onko Toveri seinähullu? Vai onko Nato käskenyt häntä ylläpitämään Ukrainan sotamainetta vaikka millaisilla epätoivoisilla valheilla Suomen Natohuuman ylläpitämiseksi??

 

Fakta on, että venäläiset hyökkäävät koko ajan. Lisäksi venäläiset tykittävät ukrainalaisia täysin armottomasti kirjaimellisesti maan tasalle. Ukrainalaisetkin myöntävät tämän, mutta Toverin mukaan venäläisiltä ovat ammukset loppuneet!!

 

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Venäjän erikoisjoukot Wagnerit tunkeutuvat Bakhumutin avainkaupunkiin jo monta päivää sitten. Siellä on todella kiivaat taistelut käynnissä. Onko sekin Toverin mukaan ”pikkujuttu”?

 

Edes irakilainen sotapropagandisti ei ollut noin farssimaisen naurettava! Eikö Toverila ole mitään itsekunnioitusta?

 

Kertoo myös aika paljon, että irakilaiset eivät sentään olleet niin tyhmiä, että olisivat uskoneet Husseinin farssimaiseen sotapropagandistiin. Suomalaiset kuitenkin uskovat Toverin ääliömäisiin juttuihin ihan tosissaan. Siis myös useimmat kansallismieliset!

 

Sotarikollinen Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Venäläisten eteneminen muka pysähtynyt!

 

 

Venäläisten etenemistä ei KUKAAN kiistä. Ei edes ukrainalaiset. Ei edes Ukrainan presidentti Zelensky!! Vain suomalaiset elävät mielikuvitusmaailmassa Pekka ”CIA” Toverin johdolla!

 

Mielenkiintoista nähdä mitä Toveri sanoo, kun sekä Ukrainan Pohjois-Donetkin Siversk-Soledar-Bakhmut puolustuslinja että Donetskin Avdiivka-Pisky-Marinka puolustuslinja romahtaa lähiaikoina. Luultavasti selittää kyseessä olleen jälleen yllättävä, mutta ”pieni taktinen tappio”.

 

Pekka “CIA” Toverin sotapropaganda Kummelitasoa: Ukrainan rintaman murtuminen “pieni taktinen tappio”!

 

 

 

Tässä videossa nuori tyyppi selittää hyvin miten ukrainalaisten Donetskin rintamakin on romahtamassa. Suomalaiset eivät kuitenkaan ymmärrä edes tällaista aakkostason sotastrategiaa.

 

 

 

 

 

Lisäys: Lukija suosittelee tätä kanavaa viimeisimmän rintamatilanteen seuraamiseen.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Tiedustelupäällikkö Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Väittää Venäjän ”lopettaneen hyökkäyksensä Donbassissa”!!

  1. Suomi voisi nyt ”auttaa Ukrainaa” parhaiten siten että hyökättäisiin Venäjälle palauttamaan Karjalaa takaisin. Se olisi hyvin jaloa toimintaa se.

    1. Miksi et kannata suomalaisten maan, eli pohjois-Ruotsin, länsirannikon ja etelärannikon valtaamista takaisin ruotsalaisilta vihollisiltamme laillisin keinoin?

  2. Toveri Toverin höpinät ovat jo aivan seinähullun dementikko-vanhuksen tasolla.
    Ajankohtaisia ja faktoihin perustuvia sotakarttoja julkaiseee YouTubessa mm. Military Summary.

  3. Adolf Hitleristä sanottiin varsinkin sodan kääntyessä varmaan suurtappioon harhaiseksi ja että hän elää aivan muissa maailmoissa kuin mitä vallitseva todellisuus on. Hän taikoi mieliinsä olemattomia divisiooneja, jotka olivat vain hänen kuumeisessa mielessään. Sitten kun hänelle vihdoin joku kenraaleista uskalsi sanoa sen olevan puppua. Hitler sai erään kaikkein suurimmista raivokohtauksista ja huusi, että hänen olisi pitänyt tehdä kuten Stalin teki teloittaessaan 1930-luvulla kaikki parhaat kenraalit poliittisissa puhdistuksissa!
    Ennen Suomen poliittinen johto ja sen alapuolella oleva puolustusvoimain komentaja puhui tasan nin paljon kun oli ”rautaakin” kasarrmeilla. NYT meillä on koko maa niin täynnä, ”ertä lusikka seisoo” zelesnyja, jotka puhuvat täyttä paskaa ja haaveilevat komkonaisen Venäjän ”karhun” kaatamisesta ja jakamalla ”karhun” nahan jo ennen kuin se on edes kaadettu”!!! Se, joka valehtelee rahasta. Valehtelee myös aivan ilmaiseksi! Kun armeijalla on kenttäjohto, joka on kietoutunut valheiden verkkoon. Nämä tappavat omia sotilaita enemmän kuin vihollinen silloin kuin poliittinen ja sotilaallinen johto elävät tässä maailmassa. Kun valehtee silloin on ihminen muutoinkin psykopaattista moraalimattomuutta ja empatiaa kykenemätön edes tuntemaan. Olen alusta asti ollut sitä mieltä, että NYT NATOssa on luovuttava yleisestä asevelvollisuudesta ja perustettava tilalle sotahullujen palkka-armeija!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*