Marco de Wit 15 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on yksi maailman kaikista skitsofreenisimmistä medioista, koska se vetoaa sekä lukijoiden korkeimpiin että matalimpiin vaistoihin.

 

Toisaalta se tarjoaa korkeaa tiedettä ja toisaalta seksuaalisväritteisiä juttuja. Tämä on välttämätöntä, koska yleinen älykkyysosamäärä on Suomessakin romahtanut noin 20 pistettä eli saman verran kuin valkoisten ja Amerikan mustien välinen ero.

 

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Jos Laiton Lehti tarjoilisi vain puhdasta tieteellis-praxeologista analyysiä, niin juuri kukaan ei jaksaisi lukea sen juttuja. Niinpä tieteelliset jutut on höystetty suurilla tunteilla, kuten pilkalla ja kauhistuksilla. Näin konkretisoidaan suvakkien naurettavaa tyhmyyttä ja sairasta satanismia. Ei siis riitä, että kertoo abstraktilla tasolla valtaeliitin koostumuksesta ja toiminnasta, vaan on JATKUVASTI korostettava sen satanistista luonnetta.

 

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä dramatisoinnista, koska valtaeliitti on ihan oikeasti satanistinen. Tämän takia Laiton Lehti on ainoana maailmassa julkaissut Epstein-aikajanan, jonka jäljet johtavat Suomen valtaeliittiin.

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

 

Valtaeliitillä onkin yllättävän yksinkertainen rakenne. Kyse on ihan oikeasti selkeästä hierarkista käskysuhteesta:

 

Maailma: Rockefellerit ja Rothschildit (U$Srael)

 

Israel: Rothschildien frontti alusta asti

 

USA: Rockefellerien CIA-frontti Trump/republikaanit ja Rothschildien Mossad-frontti Biden/demokraatit

 

Suomi: CIA-Mossadin eli Rockefellerien liittolaisten Wallenberg-Ehnroothien ja Rothschildien liittolaisten Erkko-Zabludowich-sukujen johtama kätyrikolmikko Niinistö (Kokoomus), Lipponen (SDP) ja Putkonen (valeoppositio persut), jotka ensin kaappasivat sinivalkoisen pääoman ruotsinkielisen kasinopääoman käsiin, sitten veivät Suomen EU:iin ja euroon ja lopulta Natokumppanuuden kautta Natoon.

 

Laiton Lehti onkin lähellä päämääräänsä luoda kartta, josta näkee ketkä hallitsevat ja miten. Sitä ennen julkaistaan huomenna juttu Top 4 Suomensyöjästä: Niinistö, Lipponen, Putkonen ja Toveri.

 

 

Persujen Matti “Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

 

Kauheinta tässä on, että kaikki vähinkin älykkäät kansallismieliset tajuavat Suomen uppoavan läntisen laivan mukana, mutta eivät välitä siitä, koska heille on luvattu hillotolppa tai sitten ovat valmiita tuhoamaan Suomen venäjävihassaan.

 

Laittomalla Lehdellä ei olekaan mitään illuusioita siitä, että totuuden torvena toimiminen saisi suomalaiset betamiehet tekemään yhtään mitään. Itse asiassa päinvastoin. Mitä paremmin betamiehet tajuavat valtaeliitin pahuuden ja voiman, niin sitä enemmän he alistuvat valtaeliitille ja valtamedialle. Ihan samalla tavalla Neuvostoliitossakin kansalaiset lukivat maanalaisia zamizdat-lehtiä tietääkseen mitä oikeasti tapahtuu, mutta samalla lukivat Pravdaa saadakseen tietää miten pitää alistua.

 

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Laittoman Lehden lukijat eivät alistu.

 

Kiitos kaikille lukijoille, joita näyttää edelleen olevan melkoinen määrä, vaikka ollaan keskellä kesää. Laiton Lehti julkaisee lukijamääränsä noin kerran puolessa vuodessa eli tässä kesän lukijamäärät. Aivan kuten aikaisempina kesinä, niin lukijamäärät tipahtavat noin 5000 uniikista lukijasta noin 4000 lukijaan päivässä.

 

Alla olevan kaavion lopun lukijamäärät eivät pidä paikkaansa, koska kyse on hyökkäyksessä. Joku sabotööri latoi juttuja niin paljon, etteivät ne latautuneet ja näin niitä ei pystynyt lukemaan. Onneksi uudet suojausvälineet ovat taas saaneet Laittoman Lehden luettavaan kuntoon.

 

Kiitos kaikille lukijoille ja varsinkin kommentoijille!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Laittoman Lehden lukijaluvut tieteen vai naisten peppujen varassa?

 1. > Laiton Lehti onkin lähellä päämääräänsä
  > luoda kartta, josta näkee ketkä hallitsevat ja miten.

  Tämä video on yksi ja aika hyvä versio kartasta…
  https://stopworldcontrol.com/monopoly/

  > Kiitos kaikille lukijoille,

  Lukijoiden puolesta kiitos toimitukselle.

 2. Jutun otsikossa lukee:
  –   15 elokuun, 2022

  Ensimmäisen kommentin päiväys on:
  –   4 elokuun, 2022 12:40 am

 3. Myös näitä ”tieteellis-praxeologisia”-juttuja luetaan ja ne sekä muut asialliset analyysit ovat se syy, miksi tällä sivulla vierailen. Lisää näitä kiitos!

  Lisäksi pyytäisin toimitusta olemaan varovainen tämän naisviha-jutun kanssa. Tämä on satanistien kokoonkeittämä soppa, jota syömällä saa neutraloitua itsensä kätevästi. Muutamat lehden jutut liippaavat läheltä tätä. Esimerkillisiä naisia löytyy nykypäivänäkin, joskin esim. tik-tokista on epäilemättä helpompi löytää näitä ihmisiä, jotka ovat tässä…. ”mutanttihirviö”-tilassa. Tilanteen korjaamiseksi kaksi ehdotusta:

  1) Kun esittelette epäharmonisia ilmiöita niin tehkää hyvät ihmiset ero henkilön tilan ja hänen olemuksensa välillä. Tämä aukaisee mahdollisuuden muuttaa tilaa sen sijasta että kauhistellaan ”Horoja” tms.

  2) Esitelkää myös esimerkillisiä naisia. Jos noita mutanttihirviö-tilassa olevia kanssaeläjiämme täytyy kauhistella lukijakunnan kalastelemiseksi, niin voisitteko taspainottaa kertomalla myös hyvistä naisista? Järjen säilyttämiseksi oikea suhde olisi 8 ylistysjuttua per 2 mutanttihirviötä, mutta tilanteen ollessa se mikä se on edes 20/80 voisi tarjotan lukijoillenne jonkinlaisen astinlaudan todellisuuteen.

 4. Kansallismieliset mädättäjät tunnistaa siitä, etteivät hw tee rehellistä työtä ja käyttävät runsaasti englanninkielisiä termejä, joille eivät löydä äidinkielistä vastinetta. Lisäksi kaksoiskansalaiset ovat automaattisesti suomalaisuutta vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*