Marco de Wit 15 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

On vain yksi maa, jossa on femakkohallitus: Suomi.

 

Niinpä ei ole ihme, että kansa on myös valmiina kuolemaan viimeiseen suomalaiseen muiden kansojen tai vaikkapa Natopissisten puolesta. Pääasia, että saadaan isotella venäläisille. Tärkeää on myös, että Natopissiksillä on hauskaa sekä bailaamassa että valtaeliitin kanssa.

 

Jos venäläisten demonisoiminen ja suomalaisten uhraaminen valtaeliitille ei ole satanismia, niin mikä sitten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Onko Natopissis Sanna Marin satanisti?

 1. https://yle.fi/uutiset/3-12573487

  Suomalaisten naisten lapsia, perhettä, Jumalaa ja miehiä vihaava politiikka alkaa edistyä. Rahaa ei ole, koska naiset ovat tuhlanneet kaikki rahat ja avaavat totaalisesti Suomen rajoja, sekä lähettävät suomalaisten rahat maailma kaikille ihmisille.

  Nyt suomalaiset lapset tulevat pikku hiljaa näkemään nälkää näiden suomalaisten lapsia, perheitä ja Jumalaa vihaavien suomalaisten huorien takia.

  Olette suomalaiset naiset pahinta, halveksuttavinta ja kiittämättömintä saastaa mitä maailmasta löytyy. Kohta olette nääntymässä hitaasti nälkään ja matut tulevat raiskaamaan teidät kaikki ja se on teille lehmille aivan oikein.

  1. Onneksi erosin armeijasta ja sksi minua ei koske käskyt rintamalle. Eivät ensimmäisessä eivätkä kolmannessa aallossa. Ehkä sitten jälleenrakennuksessa.

 2. Joo suomalaisia ollaan uhraamassa, mutta pääroolissa kansan mielen maaperän muokkauksessa ovat nämä asiantuntijamme. Ja heistä näkyvimmät ovat Aaltola ja Limnell. Toveri alkaa jo olla uskottavuutensa menettänyt yleisemminkin. Sen sijaan Aaltola tuntuu olevan aivopestyjen suuresti arvostama auktoriteetti

 3. Mielestäni olisi parasta jos suomi hölmöjen rahat lahjoitettaisiin muille maille ja suomalaiset pistettäisiin sen jälkeen tykinruuaksi eturintamalle. Uskon että hölmöläiset ymmärtää sen itsekin.

 4. Sanna Marin sanoo taas oikein kiima silmissä, että suomalaisten pitää tuhota totaalisesti taloutensa ja hyvät suhteensa venäläisten kanssa, sekä aloittaa sota Venäjää vastaan. Katsokaa nyt taas oikeasti tuota hullun kiiltoa Sanna Marinin silmissä.

 5. Sanna on lihonnut aika rajusti. On muuttunut oikein kunnolla läskiksi. Hyvin on syönyt isojen poikien pöydissä ja shampanja on maistunut. Varsinkin kohta tavalliset suomalaiset näkevät nälkää. Sanna neuvoo sitten, että syökää kakkua idiootit.

 6. Saattaa olla, mutta sitäkin vain yhtä pihalla kuin kaikesta muustakin. Eipä käy kateeksi sen enempää kuin Hitleriä tai Juudastakaan. Ihminen on kohtalonsa vanki ja tuo ihminen muokataan jo lapsuudesta asti kuin vänkäykseen laitettu puu elämäntehtäväänsä varten. Tämä ei kuitenkaan vapauta tällaista ihmistä vastuusta mitä on tehnyt ja aiheuttanut tomiillaan, sillä jokaisella ihmisellä on kuitenkin vapaus ja myös tahtotila kuunnella omantuntonsa ääntä. Elämänsä jossain vaiheessa ennen kuin hän sen tahallaan tukahduttaa. Moraali on syntymälahja ja joskus ankaran kotikasvatuksen tulos. Sillä, jos väärinteosta seuraa tuntuva patriarkkaalinen sanktio. Pojan nulikka ei voi olla enää erottamatta toisistaan oikeaa ja väärää. Mutta edellisestähän tulee lapsuuden traumoja, joten antaa Ameriikan raitilla palaa ja ikkunoiden rikkoutua!

 7. Silmistä sen näkee mikä kukin on. Sannan silmät on kuin lasipalat ilman mitään tunteita. Satanisti hän on ilman muuta. Jotkut sokeat pitää tätä kylmää kapakalaa vieläpä kauniina. Huh huh!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*