Marco de Wit 15 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten kaikista maailman maista Suomen valtamedia on naurettavin emävalehtelija. Tämä on nyt nähty suorastaan koomisella tavalla, kun Suomen valtamedia yrittää kehua Ukrainan armeijan taistelukykyä, vaikka se on romahduspisteessä.

 

Valehtelun orkesterinjohtajana toimii tietysti tiedustelupäällikkö Pekka Toveri, joka epätoivoisesti yrittää ylläpitää Natohuumaa. Toverin mukaan Venäjän eteneminen on pysähtynyt, koska siltä ovat ammukset lopussa!

 

On vaikea kuvitella typerämpää valhetta.

 

 

Tiedustelupäällikkö Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Väittää Venäjän “lopettaneen hyökkäyksensä Donbassissa”!!

 

 

Mitähän Toveri sanoo nyt, kun venäläiset ovat vallanneet erittäin tärkeän Popasnajaa vastaavan avainkaupungin, Piskyn?

 

Kiistää tietysti. Miksikö? Koska ukrainalaisetkin kiistävät. Ei TOS-1 termobaariset raketit nyt niin vakava juttu ole!

 

Jos et usko, niin katso itse.

 

 

Miettikää: Uskoisivatko suomalaiset betasotilaat Toveria, kun tämä selittäisi heille, ettei venäläisten TOS-1 iskut ole niin vaarallisia…

 

Uskoisivat! Kaikissa muissa maissa sotilaat sen sijaan tervaisivat Toverin ja sitoisivat hänet istumaan eturintamalle testaamaan TOS-1 tehokkuutta.

 

 

 

 

Päivän tapahtumat:

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Ukrainalaisilla kuumat paikat Piskyssä! Pekka Toveri jatkaa TOS-1 termobaaristen raketti-iskujen vähättelyä!

 1. Emäsuvakki Toveri voisi kertoa, että onko Suomen armeijalla vastaavaa järjestelmää tai ellei jopa parempaa?

  Tietääkö tämä natopridettäjä, että Venäjä on ottanut käyttöön Tos-2 järjestelmän erikoisoperaation aikana. Se on vielä parempi kuin edeltäjänsä!

  Jos Tos-1 olisi heikko ase, niin miksi mm. Algerian armeija on hankkinut niitä?

  1. Eikös Tos 2 ole käytännössä sama, mutta kulkee pyörien päällä? Tos 2 taisi siis olla paremmassa maastossa nopeampi, mutta Tos 1 kulkee teloilla huonommassakin maastossa, mutta hitaammin.

   1. Tos-2 järjestelmän etu on nopeus! Heti kun tiedustelu löytää eliminoitavaa, niin heti soitto ja paikalle saapuu hetkessä Tos-2!

    Mitä järkeä ukrainalaisten istua etulinjassa näkemättä edes vihollista, kun käristys alkaa?!!!

 2. Kun katsoo ihmisiä liikkuessa raitilla hoitamassa asioitaan. Huomaa sen kuinka yksikään ei tunnu käsittävän kuinka kuilun reunalla on suomalaisten elämä tänä päivänä. Nuo hyvä nahkaiset ihmiset elelevät kuin elettäisiin Koiviston tai Kekkosen aikaa, jolloin Suomi oli vielä hyvissä käsissä (erityisesti Kekkosen aikana). Nyt rikolliset maanpetturi poliitikot ovat tyhmyyksissään ja vielä suuremmassa ahneudessaan vetämässä Suomen helvetin syövereihin, koska ovat tehneet liiton murhaajien ja väärintekijöiden kanssa!!! Jumala Suomea Varjelkoon!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*