Marco de Wit 16 elokuun, 2022

 

 

Naislukija kirjoittaa:

 

Matuja asemalla

 

***** tuli eilen iltapäivällä junalla lahteen ja täällä asema oli täynnä matulaisia. Mustia miehiä istuskelemassa tunnelin portailla kulkemassa edestakaisin.

 

Parta-matu metusalem kulki edestakaisin aseman pihalla ja teki outoja liikkeitä. Se sai mölinäkohtauksen ja kulki tunnelissa edestakaisin ja toisti jotain samaa arabiankielistä lausetta kokoajan.

Minusta kuullosti ihan siltä turun puukottajalta mikä huusi allahia koko ajan.

 

 

Jos tunnet niitä ”suomenmielisiä” henkilöitä niin voisi vihjata niille että mitä Lahden asemalla tapahtuu. Sinne voisi porukka mennä kuvaamaan niitä youtubeen että muutkin tietäisi millaista asemalla on.

 

Jos saisi kännykästä videota suoraan youtubeen, niin vaikka kännykkä varastettaisiin tms. niin video olisi silti tubessa katsottavissa. Ja monta kuvaajaa vähän eri etäisyyksiltä jotta saa tapahtumista kokonaiskuvan (mikäli jotain tapahtuisi siellä).

Yleisellä paikalla on kuvausoikeus, oli siellä sitten matuja tai ei. Voisi vaikka tarvittaessa esittää että kuvaa jotain dokumenttia juna-asemista tms. missä muuten olisikin ideaa, voisi eri kaupunkien asemilta dokumentoida matu-tilannetta nettiin…

 

 

 

 

12 thoughts on “Matuongelma pahenee Lahden rautatieasemalla? Naiset peloissaan!

 1. Lahteen on tullut todella paljon neekereitä viimeisen vuoden aikana. En tiedä mitä ns.”viralliset tilastot”, jos sellaisia ylipäätään on, kertoo mutta katukuva on muuttunut hälyyttävän mustaksi. Maahantunkeutujia on todella paljon, jopa enemmän kuin PK-seudulla.

  1. Katukuvasta on tullut matukuva. Tyttöystävä opiskeli Lahdessa ~10 vuotta sitten. Ei siellä silloin pahemmin neekereitä ollut. Ehkäpä yhteisiä kokkailu- ja pelihetkiä (ryyppäämistä ja huumeiden diilaamista) neekerit tuovat Lahteen.

 2. Miettikää nyt vähän kuinka nopeaa kansanmurha ja väestön vaihtaminen on ollut kun vielä 90-luvulla Suomessa ei ollut juuri yhtään matua ja nyt suomalaisten kansanmurha on jo täydessä vauhdissa.

  Lammasmaisia ja säälittäviä suomalaisia orjia ei sitten herätellä millään. Alistuvat ja maksavat aivan kaiken.

  1. Meillä onkin maailman tehokkain koulutus eli aivopesu toimii kehdosta hautaan. Kaikki maailman diktaattorit ovat kateellisia suomalaisesta koulutusjärjestelmästä. Riippumatonta, itsenäistä ajattelua se ei kannusta.

   1. Suomalaisten orjamaisuus ja lammasmaisuus on geneettistä. Ei muualla alistuta auktoriteeteille ja uskota mitä tahansa.

 3. Suomalaiset naiset vain ovat tehneet valtavan virheen, joka nyt kostautuu heille todella kovaa. Ensin suomalaiset naiset ovat kymmeniä ja kymmeniä vuosia halveksuneet ja vihanneet suomalaisia miehiä, vaikka olisivat olleet kunnollisiakin miehiä ja matumiehet kyllä kelpaavat suomalaisille naisille, vaikka olisivat vielä kuinka padkoja tahansa.

  Menkääpäs kuulkaas miehet katsomaan vaikka Helsingin, Espoon ja Vantaan katukuvaa, niin näette kuinka samat suomalaiset lehmät ovat itse matujen kainaloissa.

  Kukaan ei ole tulossa suomalaisten naisten avuksi, eikä valtiokaan tule heitä auttamaan, vaikka valtio onkin ollut suomalaisnaisten suuri liittolainen kymmeniä vuosia.

  Sori nyt vaan naiset, mutta te oikeasti kuolette kaikki nälkään ja matut joukkoraiskaavat teidät kaikki, eikä kukaan suomalainen tai muukaan mies lähde auttamaan kiittämättömiä ja vihaavia lehmiä.

 4. Suomalaiset naiset eivät ole pelastamisen arvoisia. He vihaavat suomalaisia miehiä ja suomalaisia lapsia, sekä perheitä.

 5. Useat suomalaiset naiset ovat valkoisten suomalaisten lasten vihaavia ja tappajia. He rakastavat matumiehiä ja haluavat synnyttää lapsia matumiehille. Heidän pitää pyytää apua maturakkailtaan, ei suomalaisilta. He ovat matujen naisia ja matulasten synnyttäjiä.

 6. Pääasia että kaikki naiset olisivat peloissaan ilmiöstä, loppuisi turha hyysääminen. Rushdie Salman olkoon viimeinen varoituksenne.

 7. Suomalaisten naisten olisi kannattanut miettiä etukäteen kymmeniä vuosia sitten kun aloittivat sodan Suomen kansaa ja Jumalaa vastaan. Nyt kukaan ei ole tulossa heitä auttamaan.

 8. Saa kuvata laillisesti ihmisiä ei saa kuvata siin on iso ero vai ettekö te sekaaikiöt tiedä!?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*