6 thoughts on “Päivän video: Aseapu

  1. Ukrainan OIKEALLA kansalla EI ole MITÄÄN tekemistä edes kaikkein turhanpäiväisimmästä seuraamuksesta eli siitä, että tuosta kunniakkaasta maasta on tehty naurunalainen. Ja ihmekös tuo kun maata johtaa koomikko, joka soittaa pianoa molollaan!
    Zelesny on heittämällä hullumpi kuin ”Itse Ilkimyzs” eli Adolf Hiler, mutta yhtä joutava pullisteleva tyhjänpäiväisyys kuin Italian diktaattori ”Duce” Ben ito Mussolini!

  2. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009008472.html

    Venäläinen kansanedustaja puhui asiaa. Suomi on väärässä viiteryhmässä, tulee katumaan, vaihtaa nykyisen poliittisen johdon, ei ole varteenotettavia johtajis Suomessa.

    Unohti vaan mainita, että Suomessa on surkea koulutus sekä kansan yleissivistys politiikassa ja mädättäjien hallussa oleva mielipiteitä muokkaava Nato-media. Olisi maininnut nuokin. Sekä pridehomottajien valta ja rahan heittäminen maailman tuuliin ja kaikki harhaopit ja uususkonnot.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*