Marco de Wit 16 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka tiedustelupäällikkö Pekka Toverin johdolla Suomen valtamedia on maailman suurin emävalehtelija. Itse asiassa Suomen valtamedia valehtelee jopa enemmän kuin hätää kärsimässä oleva Ukraina!

 

Toverillisen emävalehtelun päämääränä on tietysti ylläpitää suomalaisten lapsellista Natohuumaa, jotta kenellekään ei tulisi mieleen vaatia Nato-kansanäänestystä. Eikä siinä kaikki: Perinteinen kiristyskin voi tietysti olla hyvin mahdollista, kun puhutaan tiedustelupäälliköstä.

 

Suojeleeko tiedustelupäällikkö Pekka Toveri Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Pekka Toverin sotapropagandan kuningasideana on kehuskella Ukrainaa ja vähätellä Venäjää. Kuulemma Venäjä ei osaa yhtään mitään eikä siten pysty yhtään mihinkään.

 

Tiedustelupäällikkö Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Väittää Venäjän “lopettaneen hyökkäyksensä Donbassissa”!!

 

 

Toverin ja valtamedian on kuitenkin vaikea selittää miten Ukraina jatkuvasti menettää yhä uusia kyliä ja kaupunkeja. Niinpä valtamedia on asiasta täysin hiljaa. Valtamedia ei kerro edes sitä, että venäläiset supersotilaat, Wagnerit ovat jo monta päivää sitten tunkeutuneet erittäin tärkeisiin avainkaupunkeihin eli  Bakhmutiin ja Piskyyn.

 

Venäläiset Bakhmutissa ja Piskessä: Ukrainan Donbassin rintama romahtamassa!

 

 

Kaiken kukkuraksi valtamedia ei kerro edes sitä, että venäläiset/Donbassin joukot ovat LÄPÄISSEET Donetkin edustalla sijaitsevat Ukrainan amerikkalaisten rahoilla 8 vuoden ajan rakentamat maailman kovimmat puolustuslinjat! Tämä on oikeasti todella uskomatonta, koska kyse on valtavista juoksuhaudoista ja bunkkerijärjestelmistä.

 

Vielä uskomattomampaa on, että venäläiset ovat nyt vallanneet KOKONAAN Donetkin rintaman KAIKISTA tärkeimmän avainkaupungin eli Piskyn!!

 

 

Ukrainalaisilla kuumat paikat Piskyssä! Pekka Toveri jatkaa TOS-1 termobaaristen raketti-iskujen vähättelyä!

 

 

 

Pisky on tärkeä, koska sitä kautta on mahdollista aloittaa mottien sarja. Kyse on siis samanlaisesta prosessista kuin keväällä Popasnajassa, josta seurasi Ukrainan Lysychanskin rintaman murtuminen ja lopulta romahtaminen.

 

Laiton Lehti ennusti Lysychanskin rintaman romahduksen jo toukokuussa.

 

Popasna-kukka puhkeamassa kukkaan! Venäläiset triplamotittavat kosher-ukrainalaiset?

 

 

Eikä mennyt kuin muutama viikko, niin sitten Popasnajan kautta systemaattisesti laajentuneet venäläiset pystyivät aloittamaan motitukset ja romahduttamaan koko Lysynchaskin rintaman.

 

Popasnajan kukka kasvaa: Venäjä motitti Zolote-Hirsken ukrainalaiset joukot! Romahtaako Ukrainan koko rintama?

 

 

Nyt TÄSMÄLLEEN sama strateginen kuvio on käynnissä Donetskin rintamalla ja nimenomaan Piskyn avainkaupungin kautta. Alla yleiskatsaus Donetskin rintaman tilanteeseen. (Huom. Kartta on ukrainalaismielisestä lähteestä eli jopa Ukrainaa fanittavat myöntävät tilanteen vaarallisuuden! Oikeasti vain Suomessa Ukraina-fanit ovat niin tyhmiä, että kieltäytyvät seuraamasta rintamatilannetta. Siis varsinkin persut ja muut natottavat ääliökansallismieliset eivät edes uskalla katsoa rintamakarttaa!)

 

Taisteluja on siis Donbassissa kolmella alueella: Pohjois-Donbass (ei näy kartassa), Etelä-Donbass (näkyy osittain kartassa) ja Donetskin miljoonakaupungin edustalla olevat Ukrainan valtavat linnoitteet, jotka siis venäläiset ovat murtaneet monin paikoin (näkyy kartassa).

 

Kuten näkyy, niin Piskyn kautta on mahdollista motittaa Avdiikan erittäin tärkeä linnoitettu kaupunki.

 

Huom! Tämä on ukrainalaismielisen kartta ei silti vähättelee venäläisten etenemistä.

 

 

Tässä vähän tarkempi kartta, jossa näkyy kuinka Piskyn kautta on mahdollista motittaa Avdiivka.

 

 

 

 

Alla erittäin ukrainalaismielinen kanava, joka silti myöntää ukrainalaisten olevan hätää kärsimässä.

 

 

 

Tässä viimeisimmät rintamatapahtumat.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Pisky-kukka puhkeamassa kukkaan! Ukrainan Donetskin rintama romahtamassa!

 1. Erään arvion mukaan lähes 200000 Ukrainan sotilasta poissa pelistä kaatuneena tai vammautuneena.

 2. Sotia käyvien ja muiden ryhmien kanssa kilpailevien kansojen pitää kuitenkin elää todellisuudessa, koska talous ja sodat ovat melko todellisia, kun taas metsästäjä-keräilijät ovat voineet enää harhoissaan, kun ei ole juuri tarvinnut sotia ja ei ole ollut kunnon talousjärjestelmää.

 3. Emäsuvakin Toverin on aika alkaa kertoa vesikauhuisten ukrainalaisten jättimäisistä tappioista! Miksi Toveri salailee niitä?

  Ettei vaan emäsuvakin oikea nimi ole Toverstein?!! Onko Toversteinilla edes esinahkaa?

  Kohta alkaakin kaikkien aikojen sotarikosoikeudenkäynti Mariupolissa. Azovin valenatseilla alkaa olla hikiset oltavat!

   1. Hetkinen! Onko aika alkaa kutsua tätä notopridettäjää kosher-Toveriksi?!!

    Edelleen…johtaako kosher-Toveri Suomessa nato-matujen pedofiilirinkejä?!!

    Missä on upseerin kunnia?!!!

 4. https://youtu.be/shZBMjzX9iY

  Täysin sairaat ja rikolliset amerikkalaiset ja brittiläiset imperialistiset loiseläimet tullaan kaikki puhdistamaan laillisin keinoin yhteiskunnastamme saastuttamasta tervettä ja normaalia valkoista perimää. Viime vuosi kymmeninä he ovat alkaneet saastuttamaan myös suomalaisten perimää yhä enemmän ja ovat alkaneet hävittämään sitä hyvin sairailla keinoilla, kuten he hävittivät upean saksalaisen kansan.

  Mikä on Laittoman Lehden lopullinen ratkaisu rikolliselle ja sairaalle amerikkalaisille ja brittiläiselle imperialistiselle loisaastalle, joka on normaalien ja terveiden valkoisten kansojen verivihollinen, joka vihaa normaaleja ja terveitä valkoisia ihmisiä?

  Amerikkalaiset ja brittiläiset eivät ole valkoisia, vaan sairas ei-valkoinen sekakansa, joiden esi-isät eivät ole valkoisia. Tutkikaa mm. brittikuninkaallisten sukujuuria, niin huomaatte mistä päin tämä saasta tulee oikeasti ja miksi he vihaavat valkoisia ihmisiä.

 5. Katsoin juuri YouTubesta Suomen uutisten Perussuomalaisten Tuumaustunti- lähetystä. Siinä Arto Luukkanen tarinoi häpeämättömästi selviä valeita ja paskaa Ukrainan sodasta ja Venäjän tilanteesta. Katsokaa ja naurakaa…..

  1. Perseenmyyjä persujen valehtelu on edennyt jo niin härskiksi ettei se jaksa enää naurattaa.

   Saatanan mulkerot vievät kusetuksellaan Suomea surman suuhun. Pahempi puolue kuin vihreät!

  2. Luukkanen on ent. pappi, joka on vaihtanut Jumalan itse pääpeeveliin!!! En olisi uskonut, että noinkin ”dosentti” on mitään ymmärtämätön ihminen. Suomen historia ja Venäjä ovat monoliitti, jotka eivät koskaan tule muuttumaan ellei sitten sotahullut halua *”Ttotalitääristä sotaa”!
   *Joseph Göbbels

 6. On hyvin vaarallista olla nyt Suomessa, sillä ellei Taiwanissa tapahdu mitään. Suomea tullaan käyttämään hyökkäysalustana Venäjää vastaan NATO joukoilla tai yksistään UMPITYHMILLÄ NATOKIIMAISILLA suomalaisjoukoilla, jolloin proxy kestää ja kestää…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*