7 thoughts on “Päivän video: Koronahullut

  1. Aivopestyt kahelit täyttävät Suomenkin kadut ja jopa metsät. Juttelin erään rättiä käyttävän farmaseutin kanssa äskettäin. Hän oli tiukasti kannassaan, kuinka korona on vaarallinen ja rätti on hyvä suoja vaikka käyttöpakkoa ei olekaan.

  2. Ei siitä ole kun reilu puoli vuotta kun hullut vielä joukolla oli viemässä kaikki oikeudet rokottamattomilta ja vouhkasivat kuinka hirveitä ihmisiä ne on. Niistä pitäisi tehdä jokin kooste tai lista eikä unohtaa missään nimessä sitä sairasta toimintaa!

    1. Ei unohdeta. Pitää iskeä täysillä takaisin..Saavat vielä palkkansa. Ei minkäänlaista arvostusta eikä kunnioitusta koronahullut saa.

  3. Nyt pitäii ainakin suomalaisten ymmärtää että maskit tuhoavat aivosoluja!!! Se on niiden tehtävä. Eli tehdä ihmisistä tyhmempiä kuin aikaisemmin. Ja kun ne ovat tyhmempiä niin ne ovat myös helpommin käskytettäviä.

    Kaikkien pitäisi lukea James Nestorin ”Hengitys” niin he ehkä ymmärtäväisivät paremmin miksi nenähengitys on niin tärkeää aivotoiminalle. Ja miksi oikein hengittävät ovat älykkäämpiä sekä fyysisesti suorituskykyisempiä verrattuna muihin.

    Tämän kirjan arvion/julkituomisen voisi antaa Marcolle tehtäväksi. Sillä tämä on se juttu jolla maailma muutetaan. Tätä voimaa eivät poliisit pysty vastustamaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*