Marco de Wit 17 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti julkaisi Jeffrey Epsteinin aikajanan, jonka sittemmin julkaisi myös vaihtoehtomedian päämaja, Unz.com. Lisäksi Laiton Lehti paljasti, että Epsteinin jäljet johtavat mahdollisesti Tampereelle Suomen rikkaimpaan mieheen.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Ensimmäisenä mediana maailmassa Laiton Lehti myös paljasti kuinka Epsteinin pedorinkiä pyöritti lähinnä Mossadiin kytköksissä olevat juutalaiset. Epsteinhän oli päivänselvä juutalainen ja hänen tyttöystävänsä Ghilslaine Maxwell on puolijuutalainen, jonka äärisionistisella juutalaisella mediamoguli isällä Robert Maxwellilla oli myös kytkökset Neuvostoliittoon ja todennäköisesti myös Aatos Erkkoon, Zabludowicheihin ja muihin Suomen juutalaispiireihin.

 

Laiton Lehti myös paljasti miten Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell sekaantuivat Israelin Mossadin pyörittämään Bosnian seksiorjakauppaan. Juutalaisethan perinteisesti vihaavat Venäjän ikivanhoja slaaviliittolaisia, Serbejä, joten Israel auttoi sekä Bosnian että Kosovon mafiamuslimien itsenäistymisessä. Itse asiassa Jeffrey Epstein hankki osan seksiorjistaan nimenomaan Balkanilta.

 

Kuten Epstein-aikajanassa kerrotaan, niin kuuluisin näistä on Nadia Marcinkova, jonka Epstein osti kun tämä oli 12-vuotias. Epstein itsekin kutsui häntä ”Jugoslavialaiseksi seksiorjakseen”.

 

 

 

 

Epsteinin seksiorjakauppa oli hämmästyttävän avointa, mutta viranomaiset eivät välittäneet. Tämä tietysti johtui siitä, että juutalainen Epstein oli Mossadin parhaimpia agentteja, joka oli auttanut Mossadia toisaalta saamaan haltuunsa useita pankkeja ja toisaalta kiristämään valtaeliittiä mm. pedofilialla. Tämän takia juutalaisten pitkälle dominoima valtamedia poliisista puhumattakaan ei uskaltanut sanallaakaan kritisoida Epsteinia.

 

Ainoa merkittävä kritiikki tuli Venäjän RT-kanavalta. Tämän jälkeen Mossad on tehnyt kaikkensa saadakseen sen kiellettyä länsimaissa ja nyt onkin siinä onnistunut EU:n eli myös Suomen osalta. (Tästäkään törkeästä sensuurista persujuntit ja muut ”kansallismieliset” eivät välitä yhtään, vaan kannattavat!)

 

Russian Television (RT) Exposed Epstein Pedoscandal Already Nine Years Ago

 

 

Epsteinin operaatiot yritti paljastaa myös Epsteinin vanha kaveri Trump, jota ärsytti Epsteinin Chutzpah-varomattomuus ja mahtailu. (Epstein Mossad ja Trump CIA-agenttina toimivat välillä yhteistyössä ja välillä riidellen.) Niinpä seurauksena oli nokkapokka, joka äitiy lopulta täydeksi Trumpin ja Epsteinin väliseksi sodaksi varsinkin Israelin 2019 vaalien aikana, kun Trump tuki Netanjahua ja Epstein Ehud Barakia.

 

Toisin sanoen Epstein oli päivänselvä Rothschildien/Mossadin frontti ja Trumpin koko suku on päivänselvä Rockefellerien/CIA:n frontti. (Itse asiassa Teslan kuoltua Trumpin eno tunkeutui poliisin kanssa Teslan asuntoon ja takavarikoi tämän paperit.) Tämä perusjuoni – eli rahakoneen Fedin luoneet valtaeliitin kaksi puolta Rotschildit ja Rockefellerit ja siten myös heidän fronttinsa ovat välillä lievissä riidoissa – on selitetty Laittoman Lehden jutuissa, joista juutalainen miljonääri Ron Unz mysteerisesti suostui julkaisemaan vain muutaman jutun. Tämän sentään suostuivat julkaisemaan.

 

Is Jeffrey Epstein’s Boss Ghislaine Maxwell Helping Mossad Run Pedophile Rings For Prince Andrew And The Ruling Elite?

 

 

RT:n ja Trumpin paljastukset eivät kuitenkaan vaikuttaneet mihinkään, koska Epsteiniä suojelivat myös monet sionistijuutalaiset tuomarit ja syyttäjät. Yksi näistä juutalaisista syyttäjistä oli Bruce Reinhart, joka kesken Epstein tutkinnan loikkasi Epsteinin seksiorjien asianajajaksi järkkäämään näille immuniteetin ja samalla tietysti varmistamaan näiden hiljaisuuden. Käytännössä Reinhardt oli Epsteinin asianajaja ja pelasti hänet!

 

Reinhart on viime aikoina noussut jälleen julkisuuteen, koska myöhemmin Reinhartista tuli tuomari ja pari päivää sitten hän antoi SINETÖIDYN kotietsintäluvan polpolle eli FBI:lle hyökätä Trumpin kotiin! (Se on sinetöity, jotta jälkikäteen Trumpin paperit saatuaan voi sitten keksiä perustelun kotietsintäluvalle.)

 

Kostiko Epstein haudan takaa Trumpille?

 

Reinhartin Epstein-yhteydestä kertoi Trumpia tukeva New York Post.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Reinhart on tietysti hyvin stereotyyppisen juutalaisen näköinen.

 

 

 

 

Tästä huolimatta kukaan ei uskalla laskea 1+1 eli tietysti Reinhardt ja Epstein ovat molemmat Mossadille työtä tekeviä juutalaisia.

 

Huvittavaa on, että Fox yritti vihjata juutalaiskuvioon julkaisemalla meemikuvan Reinhardista Epsteinin yksityisessä lentokoneessa Ghislainen käsiteltävänä. Valtamedia otti sitten tämän meemikuvan todesta ja kovaan ääneen sitten selitti sen olevan ”väärennetty”. Siis vaikka itse meemissä selvästi lukee sen olevan meemi.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Amerikkalaiset ovat kuitenkin niin tyhmiä ja aivopestyjä, etteivät edes tajua Epsteinin, Reinhardtin ja Ghislainen olevan kaikki juutalaisia ja koko pedoringin olevan päivänselvä Mossadin operaatio. Osasyynä yleisön tietämättömyyteen on tietysti, että nykyään on antisemiittista kertoa kuka on juutalainen. Itse asiassa Reinhardt yrittikin piilottaa juutalaisuutensa, mutta asia paljastui, kun hänen julkisuudenkipeä synagogansa väitti olevansa Trumpin antisemiittisten kannattajien uhkaama.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Eli hyvin selvä kuvio: Rothschildien johtama Mossad pyörittää monenlaisia valtaeliittiä kiristäviä pedorinkejä, valtamediaa sekä Demokraatti-puoluetta, jotka ovat yrittäneet demonisoida Trumpia, koska tämä ei Rockefellerien CIA-agenttina halua aloittaa sotaa juutalaisten ikivanhaa vihollista eli Venäjää vastaan. Mossad on niin itsevarma, että pisti jopa Epstein-asianajajan freimaamaan Trumpin feikillä kotietsintäluvulla. Mikä chutzpah!

 

Toisaalta mikäpä Mossadilla on näitä törkeyksiä harrastaa, kun kerran kukaan ei uskalla sanoa sen enempää j-sanaa kuin M-sanaa.

 

 

Tämä kaikki herättää tietysti myös epäilyksen tiedustelupäällikkö Pekka Toverin roolista tässä kaikessa seuraavista faktoista johtuen:

 

1. Toverilla tiedustelutausta

Toverilla on pitkä armeijan tiedustelutausta, joten hän siis taatusti tietää nämä kaikki Mossad- ja CIA-kuviot. (Osaisiko joku selittää miten Toveri nuorena päätyi tiedusteluun? Onko hänen perheellä myös yhteyksiä armeijan tiedusteluun, Supoon tai peräti Helsingin synagogaan? Toisaalta Toverin enot ovat tietysti kuuluisia painonnostajia, joissa piireissä kaikenlaiset hämärähommat ovat tietysti yleisiä varsinkin maailmanmestaritasolla.)

 

 

2. Toveri ollut hiljaa pedoringeistä

Toveri on ollut myös upseerina Afganistanissa, jossa hän tietysti oli hiirenhiljaa Naton liittolaisten Pohjoisen Liiton raasta pedofiliasta. Eikä siinä kaikki. Toveri oli myös hiljaa, kun nimenomaan Pohjoisen Liiton porukkaa alettiin kuskaamaan Suomeen! Taisipa olla ihan innoissaan niiden saapumisesta.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

2. 1990-luvulla Toveri Bosniassa tiedustelutehtävissä

Toveri Bosniassa siis juuri silloin, kun Epsteinin pedorinki oli täydessä vauhdissa toimien yhteistyössä äärikorruptoituneen Dynacorpin kanssa. Juuri tuolloin Toveri oli myös Bosniassa osana Nato-operaatiota. On lähes mahdotonta kuvitella, etteikö Toveri olisi Epsteinin ja Dynacorpin pedoringeista tietänyt varsinkin, kun hän jo Bosniassa teki tiedusteluraportteja.

 

Suojeleeko tiedustelupäällikkö Pekka Toveri Epsteinin pedorinkiä?

 

3. 2005-7 Toveri Amerikassa yhteysupseerina

Tämä oli juuri se aika, jolloin Reinhard oli mukana Epsteinin keissiä tutkimassa ja auttamassa Epsteiniä pääsemään kuin koira veräjästä. Kuka uskoo, ettei Toveri tiennyt mitään Epsteinin hyvin erikoisesta oikeusjutusta?

 

 

4. Toverin vaimo amerikkalainen upseeri

Toverin vaimo omaa hyvin todennäköisesti tiedustelutaustaa miehensä tavoin. Heidän yhteinen missionsa on saada Suomi Natoon. Lisäksi he ovat hyvinkin voineet sotkeentua CIA:n ja Mossadin Epstein-operaatioihin VARSINKIN, kun sen jäljet johtavat Tampereelle.

 

 

5.  Toverin vaimo Floridasta

Eli juuri sieltä missä Epstein paljolti asui ja missä syyttäjä Reinhardt oli häntä pelastamassa! Eikä siinä kaikki. Floridassa on nimenomaan se Epsteinin talo, josta Daily Mailin mukaan jäljet johtavat Tampereelle! Luuleeko joku, ettei muka Toveri ja tämän vaimo ole asiasta tietoisia?

 

 

 

Ei hätää. Tämä kaikki on kuitenkin vain sattumaa.

 

Eihän suomalainen tiedustelupäällikkö ikinä sotkeentuisi pedorinkeihin ja muihin likaisiin projekteihin, vaikka niiden avulla saisi Suomen Natoon!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Pekka Toverilla linkki Trumpia vainoavaan Jeffrey ”Pedo” Epsteinin ex-asianajajaan, syyttäjä Bruce Reinhartiin?

 1. MV lehdellä ja Laiton lehdellä on yksi yhteinen piirre. Mahdottoman pitkiä uuvuttavia analyysejä maailman tapahtumista. Lyhyt ja napakka juttu menee paremmin perille. No, joo.

  1. Toinenkin yhteinen piirre: molemmat fanittavat Trumpia eli kontrolloitua oppositiota. Tämä ylipitkiä liirumlaarumeja kirjoittava Jonathan Widell eritoten.

 2. EVP tiedustelupäällikkö tiivistää tuntonsa LL paljastuskampanjasta lausumalla freudilaisen lipsahduksen Hesarin etusivulla: ””Kun et voi tehdä mitään, niin mitä teet, ettei maine mene?” kysyy Pekka Toveri.”

   1. Juurikin näin. Idiootti, ja myöskin huijari, haluaa piiloutua maineen taakse, koska ei voi paljastaa oikeaa ajatuksen juoksuaan – tai idiootin osalta ennemminkin sen puutetta.

 3. Trump ja Epstein olivat naapureita Floridassa ja bilettivät keskenään vuositolkulla, myös Epsteinin saarella Karibialla. Trump myös järjesti Epsteinille asianajajan joka sai hänelle taiottua minimituomion ensimmäisistä ihmiskaupparikoksistaan. Aivan naurettavaa vaihteeksi Laittomalta Lehdeltä ”analysoida” että Trump olisi joku Rothshildien vastainen voima. Paskanmarjat. Itseasiassa Rothschieldit maksoivat Trumpin satojen miljoonien tappiot ja velat jotka hän sai luotua kasinobusineksillään (lue: ikuinen kiitollisuudenvelka lankesi Trumpin niskaan ennen hänen valintaansa presidentiksi). Jos Epstein ja Trump ovat olleet riidoissa niin voi olla satavarma että Marco de Witt ei näiden riitojen syitä tiedä. Trump on yrittänyt kovasti vähätellä hänen kytköksiä Epsteiniin mutta todisteita ERITTÄIN läheisistä suhteista on pilvinpimein.

  1. Hyvä, että olet kriittinen ja voi Epsteinin ja Trumpin yhteistyö ollut hyvinkin tiivistä. Riitoihin he kuitenkin ajautuivat 2000-luvun alussa ennen kuin poliisi ryhtyi toimiin. Onko sinulla lähteitä siitä, että Trump olisi käynyt Karibialla?

   Tai että Rothschildit olisivat maksaneet Trumpin velat? Tutkein asiaa ja rahat eivät tulleet Goldman Sachista, vaan Rockefellereiden pankeista. Taisin tästä mainita myös aikajanoissani.

   1. Lisäksi Trump jumaloi pikkupoikia raiskaavaa oppi-isäänsä ja soitteli tälle jatkuvasti. Pelkästään tämä kertoo aivan kaiken tarpeellisen Trumpista.

     1. ”Wilbur Ross worked with Donald Trump on a casino recapitalization in 1990. A former bankruptcy specialist at Rothschild & Co. Wilbur Ross served as the Secretary of Commerce during the Trump administration from 2017 to 2021. Known as the ”king of bankruptcy,” Ross is an investor and recapitalization specialist who helped Donald Trump avoid personal bankruptcy during the 1990s.”

      Business nero Trumpin älynväläyksiä:
      – Trump Plaza Hotel, konkkaan, 400 miljoonaa
      – Osti jahdin, 29 miljoonaa, ulosottoon
      – Rakensi 4 kasinoa, 3 miljardia, konkkaan
      – Trump Airlines, täysin voittoatuottamaton, konkkaan
      – Trump Vodka, Mortages, Steaks, kaikki konkkaan

      Trump lanseerasi koronarokotteet ja armeijan kaduille jakamaan piikkejä. Hän EDELLEEN suosittelee ihmisten ottavan rokotuksia ja buustereita vaikka miljoonat ihmiset ovat kuolleet tai vammautuneet injektioista. Ja sitä Korona-virusta ei siis ole edelleenkään eristetty! Hän myös sanoo että Covid rokotteet ovat ihmiskunnan yksi suurimmista saavutuksista ja sen avulla on pelastettu miljoonia ihmishenkiä – kun totuus on täysin päinvastainen.

      Eli mitä helvetin Trumpin fanittelua Laitonkin Lehti jaksaa jauhaa kun on täysin ilmiselvää että kaveri on umpimätä, ostettu rikollinen. Uudelleenvalintaa odotellessa, niinkö?

     2. Erinomaisia pointteja. Ross on varmasti juutalainen kuten lähes kaikki kollegansa ja huippulakimiehet, mutta niin on myös New York, jossa Trumpin on asuttava. Käsittääkseni rahat tulivat Rockefellereiden pankista.

      Laiton Lehti on kertonut Trumpin olevan osa valtaeliittiä ja olleen jopa pedofiili Roy Cohnin suojatti! Samalla on kuitenkin LOISTAVAA, että valtaeliitti ei ole yhtenäinen, vaan riitelee keskenään eli Rockefellerit vs. Rothschildit. Tämä mahdollistaa valtaeliitin kaatamisen VARSINKIN, kun Trump on ollut pakotettu loikkaamaan republikaaneien America First leiriin ja siellä puolustamaan ÄÄRIMMÄISEN tärkeitä vapautta pelastavia asioita: Eli aseiden kantoa, sananvapautta, abortin kieltämistä ja osavaltioiden oikeuksia, mielenosoitus- ja kapinaoikeutta sekä (suhteellista) suursodan vastaisuutta.

      Trump on tietysti pharmatyrannian kannattaja, MUTTA siinäkin hän ei sentään suosittele myrkkypiikkejä lapsille eikä muutenkaan hyväksy niiden pakottamista edes valtion työntekijöille. Tässäkin on selvä ero demokraatteihin varsinkin, kun alussa Trump yritti estää koronahysteriaa, mutta ei voinut mitään valtamedian vallalle.

      On hyvin tärkeä ymmärtää, että pahuudella ja valtaeliitilläkin on aste-eroja.

     3. Uskomatonta. Trumpin syntilista on pitkä kuin nälkävuosi, hän ei tehnyt MITÄÄN mitä lupasi vaalipuheissaan ja hän on nyt sitten jonkinsortin vastavoima edelleen? Kaivamalla kaivetaan jotain hyvää ja sitten rummutetaan sitä epätoivon vimmalla. Onkohan Laiton Lehti koskaan kuullut kontrolloidusta oppositiosta jonka tehtävä on jutella kivoja ja muka-vastustaa jotain joka on helppoa kun tietää että a) vastustaminen ei johda mihinkään ja b) saadaan aikaiseksi kunnon kahtiajakoa. Trump on ollut oiva väline tähän touhuun, nyt on kaikki ”salaliittoteoreetikot” ja aidot kyseenalaistajat niputettu typeriksi Qanoneiksi ja parhaillaanhan USA:ssa kuten meillä ja muualla ”salaliittoteoreetikot” ollaan julistamassa terroristeiksi joita sitten sitten kohdellaan kuten terroristeja konsanaan. WHO julisti myös sodan kyseenalaistajia vastaan.

      https://vaccineimpact.com/2021/is-all-hope-lost-for-those-who-still-believe-in-trump/

      Marco on hyvä ja tutustuu Bolshevikki vallankumouksen aikana lanseerattuun ”Operaatio Trustiin” – deja vu? Trust the plan?
      https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Trust

      Raamattu on Operaatio Trust potensiin tsiljoona. Jumala sanoi näin (ilman yhtäkään todistajaa). Alistukaa, ette voi tälle mitään, uskokaa Jeesukseen ja odottakaa taivaaseen pääsyä. EHKÄ jos kadutte syntejänne syvästi pääsette, ehkä ette.

      Alkaa pahasti vaikuttamaan siltä että Laiton Lehti ei ole vain naivi vaan todellakin osa kontrolloitua oppositiota itsekin. Sen verran sakeaa juttua. Trump on hieno mies kun ei sentään halua tappaa vauvoja, hän haluaa tappaa vain nuoria ja aikuisa ja vanhuksia? Mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa?

     4. Ei se ole hieno mies, vaan CIA:n agentti, joka on voinut hyvinkin tehdä mitä tahansa kauheuksia varsinkin,k un hänen mentorinaan oli Roy Cohn! Tästä huolimatta hän on PALJON PAREMPI vaihtoehto kuin Rothschildien/Mossadin/demokraattien agentit, koska mm. ihan oikeasti kannattaa aseenkanto-oikeutta (first amendment), sananvapautta ja laajaa mielenosoitusoikeutta (second amendment) ja melko hyvin myös osavaltioiden oikeuksia (10th amendment), abortin kieltämistä ja America First ohjelmaa eli vähemmän sotia. Nämä VÄISTÄMÄTTÄ helpottavat ja edesauttavat desentralisaatiota ja sekessiota, joka sitten mahdollistaisi USA:n hajoamisen varsinkin syvän laman aikana.

      Nimenomaan sekessio on lopullinen ratkaisu ja siihen pitää pyrkiä tukemalla PIENEMPIÄ pahoja, joskin tieteysti samalla muistuttaen pienemmänkin pahan olevan silti paha, kuten sinä loistavasti teet ja yritämme asian Laittomassa Lehdessä muistaa.

      Taistellessa pahoja vastaan pitää muistaa taistella taistelu kerrallaan ja silloin tukea sitä valtaeliitin palasta, joka siinä yksittäisessä asiassa (esim. aseenkanto, abortti) on hyvien puolella.

    1. Eikös nämä ylimystön kakarat mene sisäoppilaitoksiin briteissä ja USA:ssa? Oppi-isät vihkivät heidät eliitin sairaisiin rituaaleihin ja vihaamaan ja hyväksikäyttämään alempia sosiaaliluokkia.

 4. Olisiko aika jo toppuutella juttuja tästä häiskästä, sillä paljastukset käyvät kuumaksi! Kaikki jo ME tiedämme mitä polkuja kyseinen lurjus tallaa loppuun asti. Kansainväliset pedari ringit ovat TODELLA suurien poikien leikkikenttiä eikä siinä ruumiita lasketa sen enempää kuin rikki nussittuja lapsiakaan. Ja tämä on ysyävän neuvo perheelliselle miehelle ja näiden julkaisujen tekijöitä ei kasva joka oksalla. Jää liian iso lovi, sillä kotisohvilla pierijöitä mahtuu miljoona hehtaarille! Mutta kysehän on ”puoliverisestä”! Ei suomalaisesta, jolta voi viedä vaikka toisen jalan ja hymyä piisaa senkin jälkeen…

 5. Nyt on kyllä taas niin ”kuuma uutinen” että se pitää olla laittoman lehden ykkösuutinen kuukausikaupalla!
  Eiku siis hetkinen… Artikkeli on kirjoitettu 17.8.2022 ja viimeinen kommentointi on samalta päivältä. ”Wat tö wak”!
  Nukkuuko lehden toimitus ”Ruususen unta” lakeijoidensa kanssa? Väkisinkin tulee tunne että pääkirjoittajaa ei voisi vähempää kiinnostaa uutisten päivittäminen lehden sivuille.
  Maailmassa sattuu ja tapahtuu kokoajan mutta pääkirjoittaja Wit vaan könöttää omassa ”pierukuutiossaan” ja säästää sähköä, eli ei kirjoita mitään!.
  Arttu Viskaria lainatakseni:…”tässäkö tää oli, levis tielle auton glykoli…”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*