Marco de Wit 17 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lesbojen käsikirjan mukaan naisillakin voi olla penis.

 

 

 

 

Todellisuudessa monet esimerkeistä ovat miehiä.

 

 

 

 

 

 

Jos luulet, että kyse on vain joidenkin lesbojen hullutuksista, niin olet väärässä. He nimittäin levittävät hulluuttaan myös lastentarhojen (päivä”koti”) kautta. Lastentarhojen opettajat ovatkin viime vuosina aktivoituneet estääkseen lasten vihapuheen.

 

 

 

 

 

 

 

Oikeasti suvakkeja ei pysäytä muuta kuin lopullinen ratkaisu.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Tyttöseksin käsikirja: Lesbotkin voivat olla miehiä!

 1. Keskimmäiset on/oli naisuimarin, alhaalla ennen ylhäällä jälkeen. Visasta nolla pistettä, kiitos ja jäin heteroksi, jouduin tosin poikakotiin ja sateenkaarileirille eheytymään, toteaa pikku-Matti 8v.

 2. Kaikille kuvituksen naisille on piirretty tuollainen söpö, iloinen animenaama, luonnolliset hiukset ja varsin atleettinen ja sopusuhtainen vartalo. Ei yhtäkään suomalaista arkea vastaavaa vihaista, roikkuvatsaista ja -perseistä, huonoryhtistä, limasilmäistä, kyynistä väsynyttä narkkaria pysyvine otsaryppyineen, puolikaljuineen ja tatuointeineen.

 3. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009011256.html

  Heh heh. Joko tämä saa demarien boomerit lopettamaan lopettamaan SFP:n äänestämisen? Tervemenoa punikkivallankumouksen 1918 perilliset ikuiseen oppositioon.

  Antaisitko luottokorttisi ja pankkitilisi Sanna Marinin haltuun?

  Tsiisus, että bilemamma on sekaisin. Estoton olo, vetikö amfetamiinia ja ekstaasia?

  Ulkopuolelta ohjataan Suomen politiikkaa ja nuoria poliitikkoja. Mikä osuus siinä on ”BILETYKSELLÄ” ja ilmaisilla huumeilla?

  Kuinka Marinn lapsi voi kun äiti vaan bilettää. Ehkä hän alkaa bilettää joka viikonloppu…

  Suomi, ei ole mitään syytä olla maan johdosta ylpeä. Täytyy hävetä näitä päättäjiä. Ei enemmistö ole niin tyhmää sentään että edellämainittuja asioita Marinin kohdalla sietää, kun heräävät yhtäkkiä todellisuuteen, median luoman propaganda ja ihailu Marinista muuttuu vihaksi Marinia, mediaa ja politiikkaa kohtaan.

  1. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0de02690-e813-4ced-88ed-3ee8123f16be

   Iltalehti haastoi veren. Varmaan jatkaa siihen saakka kunnes ”jauhojengin” seikkailun kaikki yksityiskohdat on selvitetty. Nyt Marin saa maistaa median toista puolta.

   Ai niin, nyt pitää olla tarkkana sattuuko tuohon Sannan bilevideoon liittyvissä henkilöissä yllättäviä äkillisiä poismenoja.

   Pitää muistaa, että SDP on jude-eliitin yksi frontti ollut Suomessa. Yrittivät bolsevikkien tukemana kommarivärivallankumousta 1918. Puhumattakaan sen jälkeisistä synneistä Suomen vihollisten myyränä.

 4. Eletäänpä sitä aikoja kummia. Tässähän joutuu pänttäämään kuin autokoulussa liikennemerkkejä!!! Voi hyvät hyssykät!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*