Free speech 18 elokuun, 2022

 

 

Kaupan kassana vielä vähän aikaa sitten toiminut yksinkertainen nuori biletyttö Sanna Marin pääsi feministisen valtamedian tuella pääministeriksi.

 

Valtamedia ei välitä, vaikka Sanna selvästi halveksii Suomen rakentaneita suuria ikäluokkia. Toisaalta niin halveksivat myös valtamedian toimittajat.

 

 

 

Missä muussa maassa tahansa tuollainen suurten ikäluokkien halveksuminen olisi johtanut eroon. Suomalaiset ja varsinkin suomalaiset miehet ovat kuitenkin niin lampaita, etteivät uskalla nousta vallanpitäjiä vastaan.

 

 

Kaiken kukkuraksi valtamedia on koko ajan suojellut Marinia, vaikka hänellä vaikuttaa olevan alkoholi- ja huumeongelma.

 

Nyt kuitenkin Sanna on mennyt liian pitkälle. Jopa valtamedian on ollut pakko alkaa ihmettelemään hänen käytöstään. Huomaa kuitenkin miten Iltalehti ei otsikossa mainitse sanallakaan huumeita tai edes alkoholia. Sosiaalisessa mediassa levinnyt video on kuitenkin niin shokeeraava, ettei valtamedia voinut jättää sitä julkaisematta.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

 

Onneksi sosiaalisessa mediassa alettiin kysymään miksei valtamedia kerro bilettäjien olevan selvästi humalassa ja puhuvan huumeista. Niinpä valtamedian oli pakko alkaa puhumaan asiasta.

 

Kuten videolta kuulee, niin Marin bilettäjiensä kanssa selvästi sanoo jauhojengi. Lisäksi huudetaan ”vittu täst tulee hyvä fiilis”.

 

Tieysti Marin oli tässä vaiheessa jo niin sekaisin alkoholista ja huumeista, ettei enää itse muista mitään bileistä.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

 

Toimittajien oli myös pakko kysyä pääministeriltä suostuuko hän huumetestiin. Katso kuinka miestoimittaja saa juuri ja juuri kerättyä rohkeutta kriittiseen kysymykseen.

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoon

 

 

Huomaa miten toimittaja ei kysynyt: ”Miksette suostu menemään huumetestiin?”. Sen sijaan hän antoi Marinin kiertää kysymystä. Kaiken kukkuraksi Iltalehden otsikkona on sitten ”Marin: Minulla ei ole mikään ongelma mennä huumetestiin.”

 

Huumetestillä on kiire, koska vähitellen aineet poistuvat verestä. Ei ihme, että Sanna viivyttelee.

 

Oikea otsikko pitäisi siis olla ”Marin ei lupaa mennä nopeasti huumetestiin!” Ehkä se olisi kuitenkin suomalaisille vähän liian kova otsikko. Eihän vallanpitäjiä saa maalittaa!

 

 

 

Ihan oikeasti tämä kaikki näyttää jälleen suomalaisten – ja varsinkin suomalaisten miesten – lammasmaisuuden ja loputtoman herrauskovaisuuden. Kyllä herrat tietää. Ja nyt myös biletytöt.

 

Missään muussa maassa ei tällaista sekoilua katseltaisi!

 

 

 

19 thoughts on “Narkkari-pääministeri Sanna Marin jäi kiikkiin: Bailaa videolla laulaen jauhojengistä!

 1. Jos nyt ei tule käryä, niin milloin sitten? ”Muutama viikko sitten”- Marin odottaa, että aineet häipyvät elimistöstä.

  Mitään takeita ei ole, että pm nöyrtyy mihinkään rehelliseen huumetestiin. Puheet on kuin dopingista kärähtäneellä urheilijalla.

  Miten muuten Marinin lapsi voi? Marin itse on alkoholisti-isän ja kahden lesbon tuotos. Marin ei tajua millaiset traumat jättää tuollainen äiti lapseen.. Itsekäs bilettäjä. Lastensuojeluilmoituksen ja huostaanoton paikka. Häpeäisi nyt saakeli, mutta kun ei osaa.

  Kukaan ei uskalla kysyä huumeiden käytöstä, koska putinistin leima.

  Mr. kaheli Petteri Järvinen jopa väitti, että videot on Venäjän tiedustelupalvelu hakkeroinut!

  Maalaisliiton tupailloissa maatalojen emännät nauttivat kokkelipiimää, mutta suvakkilehmät vetävät kokkelijauhoa nenäänsä.

  Muuten: mihin globalistit enää tarvitsevat seteleitä? Imuttavat valkoista jauhoa nenäänsä.

  Videolla Marin on täysin sekaisin. Silmät sillä toljottavat päässä kuin narkkarilla. Laihtuminen ei johdu kovasta lenkkeilystä, vaan jostain muusta kemiallisesta vaikuttajasta. Paljonko nyt menisi Cooperissa?

  Ei ole minun pääministeri. Ei savutorppatoepparien eli demarien aseellinen vallankaappausyritys ikinä vanhene poliittisena rikoksena. Demarit ovat bolsevikkejä edelleen.

  Muuten, Nina Malm nousee kohta pääministeriksi. Jauhojengin kokkeli happanee nopeasti.

 2. Sanna Marin taitaa tietää että kokaiini ei näy veritestissä päivän jälkeen. Joten helppo mennä huumetestiin vaikkapa 2-päivää jälkikäteen. Sanna Marin pitäisikin pakottaa huumetestiin yllättäen.

  1. Poliitikot on alistettava kuin huippu-urheilijat. Olinpaikka ilmoitettava päivittäin ja yllätystestit mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Testaaminen annettava antidopingtoimikunnalle ja Wadalle.

 3. ”Kaupan kassana vielä vähän aikaa sitten toiminut yksinkertainen nuori biletyttö Sanna Marin pääsi feministisen valtamedian tuella pääministeriksi.”

  Globalistien koneet laskee äänet, siitä se valikoitu.

  1. Feministinen suvakkitoverimedia käy nyt vastahyökkäykseen. Kaikella valheen voimalla. Eivät voi antaa niiden maskotin pudota kulttiasemastaan.

 4. Tuolla naisella on persoonallisuushäiriö, syömishäiriö, todennäköisesti päihdeongelmia ja häntä ohjataan ulkomailta. Julkinen Sanna esiintyy kuin robotti puhuen opelteltuja lauseita ja yksityinen Sanna elää kuin julkkisteinibimbo. Ja tätä suomalaiset ihailee ihan tosissaan!

  1. Äläpä muuta sano! Eikä tämä ole edes se kuuluisa ”mainehaitta”! Todennäköisesti YLE:ssä joku ”tutkija” (demari) kertoo ettei tämä nyt niin vaarallista ole.

 5. https://www.kaypahoito.fi/nix00462

  Aineesta riippuen aineita ei voida enää nähdä korkeintaan 3 vuorokauden jälkeen, kuten amfetamiinia, metamfetamiinia, kokaiinia ja LSD:tä, mitä Sanna Marin todennäköisesti vetää. Tämän takia hänen pitää mennä välittömästi verikokeeseen. Tämän takia hän kuitenkin viivyttelee ainakin pari päivää ja toteaa sitten, että no niin, katsokaa, en ollut vetänyt mitään.

 6. Todennäköisesti juuri Suojelupoliisi yms. toimittaa pääministerin huumeet, eikä hän suinkaan ostele niitä mistään katukaupasta, vaan saa ne poliittiselta poliisilta!

  1. Entä jos saa vaikka joltakin toverilta? Kas kun noita tovereita löytyy nykyään idän ja lännen leiristä moneen lähtöön. Ennen tovereita oli vain idästä.

 7. Mi­tä mer­ki­tys­tä on sel­lai­sel­la huu­me­tes­til­lä,
  –   jon­ka suo­rit­taa Ma­ri­nin hal­li­tuk­sen li­sen­soi­ma lää­kä­ri,
  –   jon­ka uran jat­ko riip­puu tes­tin lop­pu­tu­lok­ses­ta ja
  –   jon­ka it­se mää­rää­män palk­ki­on mak­saa val­ti­oneu­vos­to,
  –   joi­ta tes­te­jä ote­taan «tar­peel­li­nen mää­rä» eri lää­kä­reil­tä
  –   ja jois­ta lo­pul­ta pää­mi­nis­te­ri it­se päät­tää mi­kä lää­kä­rin lau­sun­to jul­kais­taan.

  Täl­lai­sen tes­tin tu­los ei ole sen pai­na­vam­pi kuin
  –   pää­mi­nis­te­rin sa­na.

  Jos kat­so­taan kor­tit, on ky­syt­tä­vä:
  –   kum­pi täs­sä maas­sa on mää­rää­väm­mäs­sä ase­mas­sa huu­me­ää­kä­ri vai­ko pää­mi­nis­te­ri,
  –   kum­pi on vir­ka­hie­rar­ki­as­sa ylem­pä­nä,
  –   eli kum­man sa­na pai­naa enem­män?

 8. Talouselämässä ryvettynyt valkokaulusrikollinen Petteri Järvinen tekee mitä käsketään joten Venäjän vastaisia lausuntoja on tilaustyönä tulossa liukuhihnalta.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e2579317-e2b5-41ae-ae42-85c2c7d30089

  ”– Voi olla, että joku sometili tai puhelin, jossa videot ovat, on hakkeroitu tai murrettu venäläisten toimesta, Järvinen arvioi.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Petteri_J%C3%A4rvinen

  ”Petteri Järvinen oli muiden johtoon kuuluneiden henkilöiden ohella keväällä 2007 syytettynä Jippiin talousrikoksista, joista syyttäjä oli vaatinut ehdotonta vankeustuomiota. Käräjäoikeus vapautti vuonna 2007 internetyhtiön ex-johtajat kaikista syytteistä. 28. toukokuuta 2009 Helsingin hovioikeus tuomitsi Petteri Järvisen 120 päiväsakkoon (noin 10 000 euroa) tiedottamisrikoksesta. Lisäksi hän kertoi joutuneensa maksamaan noin 150 000 euroa oikeudenkäyntikuluja.”

  ”Järvinen oli kokoomuksen ehdokkaana vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Uudeltamaalta. Hän sai 2 430 ääntä, mutta ei tullut valituksi.”

  https://www.petterijarvinen.fi/

  ”kaikki on tullut nähtyä ja koettua omin silmin” ”Data on uusi öljy”

  https://twitter.com/petterij/status/1560334958568394756?cxt=HHwWiMC-gZeYtqcrAAAA

  https://twitter.com/petterij/status/1560166709587329025?cxt=HHwWgoC-tebW6aYrAAAA

  Aug 18, 2022 ”Enpä ihmettelisi, vaikka Venäjällä olisi jotain osuutta Sanna Marin -bilevideon levittämiseen. Juuri siksi yhteiskunnan avainpaikoilla ei edes vapaalla olla täysin vapaalla.”

  https://www.kauppakamarikauppa.fi/collections/petteri-jarvinen?sortBy=shopify_products_date_asc

  ”Ennen omaa koulutus- ja konsultointiyritystään Petteri on työskennellyt Topdatassa, Davassa, Nokia Datalla, R. Linturi Oy:llä ja Saunalahti/Jippii Groupissa. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta.”

  https://sananvapauteen.fi/henkilokuva/680

  ”Nykyään sensuuri on hyvin hienovaraista ja huomaamatonta. Onko se sitten sensuuria? Ainakin se on jonkinlaista ajattelun ohjaamista ja tietovirtojen hallintaa?” ”On jännä, että ennen piti pelätä Venäjää. Nyt sitten on pikkuisen epämiellyttävä tunnelma, että mitä uskaltaa sanoa Yhdysvalloista.”

  1. ”Nykyään sensuuri on hyvin hienovaraista ja huomaamatonta. Onko se sitten sensuuria? Ainakin se on jonkinlaista ajattelun ohjaamista ja tietovirtojen hallintaa?” ”On jännä, että ennen piti pelätä Venäjää. Nyt sitten on pikkuisen epämiellyttävä tunnelma, että mitä uskaltaa sanoa Yhdysvalloista.”

   Tämän kirjoittanut henkilö paskantaisi kuitenkin housuun jos hänelle kerrottaisiin Israelista tai Mossadista. On kätevää, että nykyisessä Overtonin ikkunassa on jo tosi shokeeraavaa esittää mitään kritiikkiä esimerkiksi naisista, maahanmuuttajista tai yhdysvalloista. Täten sellaiset aiheet kuten supo, juutalaiset, naton raiskaajat ja elinkauppiaat, tuleva keinotekoinen nälänhätä, tai rokotehaitat ovat hyvin kaukana sallitun ikkunan ulkopuolella.

Comments are closed.