Marco de Wit 18 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kirjoitti tiedustelupäällikkö Pekka Toverin mahdollisista kytköksistä Epstein-skandaaliin.

 

Pekka Toverilla linkki Trumpia vainoavaan Jeffrey ”Pedo” Epsteinin ex-asianajajaan, syyttäjä Bruce Reinhartiin?

 

 

Samassa jutussa Laiton Lehti kirjoitti Trumpin ja Epsteinin olleen 1990-luvulla kavereita, mutta joutuen riitoihin 2000-luvulla. Monet ovatkin epäilleet, että se oli Trump, joka järkkäsi Epsteinin kiikkiin.

 

Lukija ei kuitenkaan pitänyt Laittoman Lehden väitteistä:

 

Trump ja Epstein olivat naapureita Floridassa ja bilettivät keskenään vuositolkulla, myös Epsteinin saarella Karibialla. Trump myös järjesti Epsteinille asianajajan joka sai hänelle taiottua minimituomion ensimmäisistä ihmiskaupparikoksistaan.

Aivan naurettavaa vaihteeksi Laittomalta Lehdeltä “analysoida” että Trump olisi joku Rothshildien vastainen voima. Paskanmarjat. Itseasiassa Rothschieldit maksoivat Trumpin satojen miljoonien tappiot ja velat jotka hän sai luotua kasinobusineksillään (lue: ikuinen kiitollisuudenvelka lankesi Trumpin niskaan ennen hänen valintaansa presidentiksi).

Jos Epstein ja Trump ovat olleet riidoissa niin voi olla satavarma että Marco de Witt ei näiden riitojen syitä tiedä. Trump on yrittänyt kovasti vähätellä hänen kytköksiä Epsteiniin mutta todisteita ERITTÄIN läheisistä suhteista on pilvinpimein.

 

 

 

Lukija ei ole tarjonnut lähteitä väitteilleen. Laiton Lehti ei siis usko, että Trump olisi järjestänyt Epsteinille lakimiehen. Päinvastoin. Poliisin vihdoin kiinnostuttua Epsteinistä 2004 ja 2005 Epstein ja Trump olivat jo vuosia olleet ilmiriidoissa.

 

Kannattaa myös muistaa, että Epsteinin uhrit immuniteetilla vaientanut lakimies Bruce Reinhart VAINOAA nyt Trumpia, kuten yllä olevassa jutussa kerrottiin.

 

 

Laiton Lehti ei pimitä metodologista lähtökohtaansa: Maailmaa hallitsee se, joka hallitsee rahakonetta eli FED:iä. Sen perustivat Rockefellerit yhdessä Rothschildien fronttien (Warburg, Schiff) kanssa ja taatusti sitä edelleen hallitsevat pankkiensa kautta. Goldman Sachs on päivänselvästi juutalainen pankki, kun taas Citibank ja Morgan-pankit ovat päivänselvästi Rockefellereiden wasp-pankkeja. Se oli nimenomaan nämä jälkimmäiset, jotka pelastivat Trumpin tämän jouduttua konkurssiin.

 

Ketkä hallitsevat maailmaa? Rothschildit betamiesten tuella!

 

 

Laiton Lehti näkee siis koko historian evoluutiopsykologisesti sukujen kautta. Kuninkaiden ja aristokraattien aikana tämä oli päivänselvää, mutta asia ei ole muuttunut mitenkään, koska kaksi sukua loi FED:in.

 

Laiton Lehti kannattaa seuraa rahaa (follow money) metodologiaa ja näin myös uskoo sääntely- ja valtiokaappauksiin. Siinä kaikki!

 

1. Rahakone

Kaikki alkaa siis vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä, joka luo yksityisen monopolistisen rahakoneen.

 

2. Valtio- ja säätelykaappaus

Rahakoneen haltijat pystyvät ostamaan valtiota hallitsevat poliitikot ja valtamedian. Näin he pystyvät hallitsemaan myös valtion säätelyvirastoja, jotka manipuloidaan suojelemaan monopoleja ja kartelleja, kuten Big Media, Big Pharma, Big Agro ja tietysti sotilasteollista kompleksia. Näin talous keskittyy ja valtaeliitti saa täyden kontrollin koko maailmantalouteen.

 

3. Maailmankaappaus

Valtiokaappaus ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös maailmankaappaus. Niinpä valtaeliitti varmistaa tyhjästä luomansa rahansa eli dollarinsa voiman keinotekoista petrodollaria puolustavalla Naton ja U$raelin sotakoneella. Petrodollaria vastustavat pienet maat, kuten Libya ja Irak tuhotaan ja niitä tuenneet Venäjä ja Kiina saarretaan.

 

4. Eliitin kiristäminen tai vaihtaminen

Yhteistyössä tuon sotakoneen kanssa toimii tietysti myös tiedustelupalvelut, joiden tehtävänä on tarvittaessa järjestää vallankaappauksia hallitsemalla järjestäytynyttä rikollisuutta ja terroristijärjestöjä. Samalla tiedustelupalveluilla on myös paremmat mahdollisuudet monin tavoin kiristää taloudellista, tieteellistä, kulttuurista ja poliittista eliittiä mm. pedo- yms. ringeillä.

Itse asiassa pääsy valtaeliittiin usein edellyttää jotain todella likaista toimintaa, jonka avulla heitä voidaan kiristää. Moni länsimainen poliitikko jopa haluaa joutuvansa kiristyksen kohteeksi, jotta voi päästä urallaan mahdollisimman pitkälle.

 

5. Kulttuurimarxismi

Rahakonetta eivät kuitenkaan uhkaa vain kilpailevat valtiot ja niiden eliitit, vaan myös kansa itse. Niinpä se on hajoitettava ja neutraloitava kulttuurimarxismilla. Samalla valtaeliitti pystyy myös tuhoamaan nationalismin ja näin luomaan kansainvälisen globalistisen pankkitukijärjestelmän rahakonettaan tukemaan.

 

 

Negatiivinen näkymätön käsi

Siis hyvin yksinkertainen ja väistämätön prosessi. Aina kun annat jollekin monopoli- ja kartellioikeuksia, niin markkinatalouden näkymätön käsi muuttuukin negatiiviseksi näkymättömäksi kädeksi, joka automaattisesti kartellisoi koko talouden keskittäen vallan tietyille suvuille ensin valtiokaappauksen ja sitten sitä seuraavien säätelykaappauksien ja lopulta maailmankaappauksen kautta.

 

Näin rahakoneesta seuraa interventionismi/Nato/U$rael, joka toisaalta tuhoaa toisinajattelijat sensuurilla ja salamurhilla sekä toisaalta kiristää eri maiden eliittejä monin tavoin ja jos joku ei tottele, niin sitten järjestetään valtamedian, järjestäytyneen rikollisuuden ja terroristijärjestöjen avulla vallankaappaus.

 

 

Rockefellerien ja Rothschildien maailmansota

Tätä hankalan eliitin vaihtamista yritettiin myös Syyriassa lännen liittouduttua jihadistien kanssa sekä Ukrainassa, jossa länsi liittoutui natsien kanssa. Tämä kaikki johtui yksinkertaisesti siitä, että valtaeliitin Rotschildit alkavat pääsemään niskan päälle Rockefellereiden pystyen enää hieman jarruttelemaan. Tämän takia valtamedia kehitti kuvitteellisen Russiagaten syyttäen Rockefellereiden fronttia Trumppia putinistiksi ja nyt sitten vielä FBI hyökkäsi hänen taloonsa Epsteinin asianajajan antamalla kotietsintäluvulla.

 

Maailmaa eivät siis hallitse juutalaiset, vaan valtaeliitti on jakaantunut wasp-eliittiä johtaviin Rockefellereihin ja juutalaista eliittiä johtaviin Rothschildeihin. Yhdessä ne luovat maailmanvaltiota, mutta samalla ne taistelevat vallasta eli siitä kuka on pomo. Epstein ja Ghislaine ovat juutalaisten leirissä ja Trump waspien leirissä.

 

Toimittaja Anna Nuutinen suojelee Epsteinin pedofiilirinkiä?

 

 

Aika selvä kuvio. Kyse on selvästi valtaeliitin sisäisestä nahistelusta. Tosin David Rockefellerin kuoltua Rotschildit ovat pääsemässä niskan päälle. Tämän takia Epsteinin yhteistyökumppaneita ei ole Ghislainen lisäksi tuomittu YHTÄKÄÄN. Moni onkin ihmetellyt, että miksi Epsteinin ja Ghislainen pedoasiakkaista yhtäkään ei ole tuomittu.

 

Kannattaa muistaa, että Epstein ja Ghislaine tietysti yrittivät kaveerata kaikkien kanssa, mutta olivat silti erittäin voimakkaasti juutalaisten ja siten myös demokraattien leirissä. Epsteiniin ja Ghislaineen suhdetta Trumpiin ei voi verrata Clintoneihin. Itse asiassa Clintonit kutsuivat Ghislainen tyttärensä HÄIHIN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Epstein ja Trump väistämättömiä pedofiilisen valtaeliitin frontteja?

 1. ”I didnt never go to Epsteins Island and have sex with little girls. Ok, maybe I did go just one time to Epsteins Island, but I didnt have sex with little girls. I might have gone there 2 times, or 26. I might have sex with a little girl just one time.”

 2. Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia, vaan he vihaavat valkoisia ja ovat valkoisten kansojen ja valkoisen rodun vihollisia. Trumpikin täysin avoimesti vihaa valkoisia ihmisiä. Kukaan ei pidä tavallisten valkoisten ja valkoisten suomalaisten puolia kuin tavalliset valkoiset ja valkoiset suomalaiset itse. Valkoinen etuoikeutettu eliittikin vihaa valkoisia ihmisiä ja ei aja valkoisten kansojen ja tavallisten valkoisten ihmisten etuja. He ovat kaikin voimin tuhoamassa ja vainoamassa tavallisia valkoisia ihmisiä.

  Myöskin käytännössä kaikki ”älykkäät” valkoiset ovat vihollisiamme, pettureita, rajojen avaajia, murhaajia ja valkoisten ihmisten vihaajia. Kaikki valkoiset joilla ÄO on yli 105-115 ovat vihollisiamme, jotka vihaavat meitä ja valkoisia ihmisiä, ovat murhaamassa ja pettämässä meidät. Älä koskaan luota näihin vihollisiin ja pettureihin.

  Ainoat jotka saattavat olla sinun puolellasi ovat tavalliset suomalaiset ja oma lähisukusi, eivät ketkään muut. Muut ovat murhaamassa sinut ja sinun lapsesi, sekä kansasi.

 3. Mielenkiintoista. Tähän asti on luultu, että j-valtaeliitti on yhtenäinen. Megaluokan kaksi ” mafiaperhettä”, joille kansallisvaltiot ym. ja ihmiset ovat merkityksettömiä pelinappuloita, joita voidaan, ja monet haluavat joutua, hyväksikäytön kohteeksi.

  Mikä on taviksen vasta-ase? Haistatetaan pitkät paskat noille valtarakenteille ja niissä mukana oleville. Nauretaan idiooteille ja niiden herkkäuskoisuudelle ja niiden yllytyshulluuksille.

  1. Täysin riippumatta muuttuvaisesta suhteesta Epsteiniin (jonka taipumuksista alaikäisiin Trump oli tietoinen kun oli ystävä ja hän kehui tätä), Trump on silti ihan omillaan tykännyt seksistä alaikäisten tyttöjen kanssa ja on järjestänyt omia seksiorgia-juhlia jossa alaikäiset sekstasivat viihde- & rahaeliitin kanssa. Tämä on fakta.
   Introduktio asialle voisi olla 2 Live Crewn Luther Campbellin haastattelu missä hän kertoo eufemismein mitä kaikkea sellaisessa tapahtui ja saattoi tapahtua, eli aivan mitä vain.
   Ja jos huumeita ei ollut niin minä olen Helsingin kreivi.
   Trump on kieroutuneen ja vaihtelevasti matalankin moraalin mies jolla on jotain hyviäkin puolia, mutta kokonaisuuden kannalta hänkin on harmia ja kärsimystä tuottava mies. Silti, ne monet muut ovat vielä kieroutuneempia. Eli vähän kuin vertaisi hiiriä ja rottia. Toiset tekee tuhoa huomaamattomammin kuin toiset ja toiset levittävät sairauksia vielä toista nopeammin.

   1. Hyvä vertaus. Molemmat yrittävät huijata ja ryöstää (rahakone) sinut, mutta toiset tekevät sen vähän huomaamattomammin ja pehmeämmin. Toisaalta varsinkin lapsiperheessä mieluummin kestää hiiriä kuin rottia. Eli olisko Trump hiiri ja Epstein rotta…

 4. > Lai­ton Leh­ti nä­kee siis ko­ko his­to­ri­an
  > evo­luu­ti­op­sy­ko­lo­gi­ses­ti su­ku­jen kaut­ta.
  > Ku­nin­kai­den ja aris­tok­raat­tien ai­ka­na
  > tä­mä oli päi­vän­sel­vää

  Tä­mä on oi­kea läh­tö­koh­ta. Ih­mi­sen yli sa­ta­tu­hat­vuo­ti­sen his­to­ri­an ai­ka­na se on ol­lut ai­na sel­keä läh­tö­koh­ta, on edel­leen ja tu­lee edel­leen ole­maan.

  Val­ti­ora­ken­teet tu­le­vat ja me­ne­vät, pank­ke­ja syn­tyy ja kaa­tuu, mut­ta su­ku säi­lyy. De­mok­ra­ti­at ja val­lan­ku­mouk­set ovat vain vä­li­nei­tä her­ra-or­ja -yh­teis­kun­ta­ra­ken­teen ja su­ku­jen val­lan yl­lä­pi­tä­mi­sek­si.

 5. Ei se tutkivan ”journalistin” työ ole niin vaikeaa kuin luulisi. Pari googletusta ja jo alkaa lyyti kirjoittamaan.

  ”Epstein’s legal troubles began with a phone call to the Palm Beach Police Department in March 2005. The stepmother of a 14-year-old high school girl called police to say that Epstein had sexually assaulted the teen, after the mother of one of the girl’s friends called her to say she had overheard her daughter discussing “how [the teen] had met with [an older] man and had sex with him and was paid for it,” according to a police report.

  Within three years, Epstein would be facing a 53-page federal indictment on sex crimes charges that had been drafted by FBI investigators and could have sent him to prison for life.

  Epstein served just 13 months (!!!) of an 18-month sentence in county jail after reaching a much-criticized plea deal, known as a ”non-prosecution agreement” (NPA) with the U.S. Attorney’s Office in Miami, then led by Alexander Acosta”

  Kuka on Alexander Acosta? Trumpin kaveri vuosien takaa josta hän leipoi vielä Työministerin hallintoonsa, tietäen tasan missä Epstein korruptiossa hän oli jo ryvettynyt. Eli Epstein olisi voinut saada elinkautisen jo 2005 mutta kavereiden avulla saikin läpsäsyn poskelle ja luvan jatkaa touhujaan.

  ”In a 2002 profile on Epstein in New York Magazine, Trump was quoted as saying, “I’ve known Jeff for 15 years. Terrific guy.” The future president commented, “He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side. No doubt about it—Jeffrey enjoys his social life.”

  Rene Alexander Acosta (born January 16, 1969)[1] is an American attorney and politician, who served as the 27th United States Secretary of Labor from 2017 to 2019. President Donald Trump nominated Acosta to be Labor Secretary on February 16, 2017, and he was confirmed by the U.S. Senate on April 27, 2017.

  Ja tämä Trump ei tuntenut Epsteinin historiikkia ja ”taipumuksia”? Okei, ei sitten varmaan…. :D
  https://peoplesworld.org/article/corrupt-connections-jeffrey-epstein-donald-trump-and-alex-acosta/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Acosta

  Hiukka lisää Trumpin omista pedofiliakytköksistä:
  https://www.bitchute.com/video/Fmcf5VRJoYL6/

  1. Erinomaisia linkkejä. Kuka on sanonut, etteikö Trump olisi tuntenut Epsteinin historiikkia ja taipumuksia? Ei ainakaan Laiton Lehti, joka siitä ja myös Acostasta julkaisi ainutlaatuisen aikajanan. Kannattaa lukea. Acosta taatusti sai käskyn Mossadilta. Trumpin hallitus oli tietysti puoliksi juutalaisten ja puoliksi waspien hallussa, kuten kaikki muutkin hallitukset viimeiset sata vuotta.

 6. Missäs tytön OIKEA isä on? Nimittäin todistettavasti satanisti Chelsean isä on clintonin ämmä tekaissut turvamiehen kanssa. Chelsea jopa äityliininsä pressa kampanjan v. 2016 ennen kävi plastiikkakirurgilla häivyttämässä biologisen isänsä ulkonäköä itsestään. Noh, mitäpä tuosta. Muistaakseni eräs Epsteinin ringin uhrina ollut jo nyt nuori nainen kertoi Trumppia houkutellun ”lasten kaitsijaksi”, mutta tuo tunnettu törkimys ei tuntenut himoa keskenkasvuiosiin. Tämä uhri näytillä ollut joissain pippaloissa oli puhunut Trumpin kanssa ja nuori nainen kertoi ”oranssi miehen” olleen vain halukas auttamaan häntä pois mokomasta ”seurakunnasta”. Sillä tuossa vaiheessa Trump kyllä tiesi mistä on tosi asiassa kyse!!! Jos mies on sitä oikeaa soerttia, että tykkää pelehtiä Paula Koivuniemen (”Aikuinen nainen”) kanssa eikä suojatussa lapsuusiässä olevien kanssa. Tämä tarkoittaa sellaista ”lukitusta”, että jousi pitää hakasen paikoillaan!!!
  Maailma on TÄYNNÄ iljettävyyksiä, mutta se suurin ongelma on saada kunnon ihmiset ja kauheudet samaan häkkiin. Mutta kun paskiaiset ja kauheudet ovat kuin yhtä lihaa. Silloin raahataan enkelikuoro sateenkaari väreissä laulamaan bassossa!

 7. David Icke julkaisi kuin tilauksesta juuri analyysinsä Trumpista.

  Jos tämän kuunneltuakaan ei tajua missä tässä mennään niin on tasan kaksi vaihtoehtoa: a) Olet idiootti/hyödyllinen idiootti tai b) Olet maksettu ja osa kontrolloitua oppositiota. Laittomasta Lehden kannat sinkoilevat sinne ja tänne. Tajutaan virusvalhe/koronakusetus ja sen seuraamukset ihmiskunnalle mutta silti Trump on ”vähemmän huono” vaihtoehto vaikka hän ei ole muuta tehnytkään kuin puskenut koronarokotteita ja -rajoituksia. Tämä logiikka on niin skistsofreeninen ettei mitään rajaa. Jokainen lukija tehköön omat johtopäätöksensä.

  https://www.bitchute.com/video/k2Tzcpc9Jqkz/

  1. Haloo. Eiköhän olla sanottu selvästi, että Trump ja republikaanit tuputtavat myrkkypiikkejä VÄHEMMÄN kuin Biden ja Demokraatit. Jopa Trump on vastustanut piikkien tuputtamista lapsille ja piikkipakkoa armeijassa. Trump myös yritti alunperin estää koko koronahysterian. Desantis on republikaanien kovimpia CIA-agentteja, mutta silti hänkin on tehnyt todella paljon poistaakseen koronatyrannian Floridasta ja siinä myös aika hyvin onnistunut.

   Silloin on jotain pahasti pielessä, jos ei kykene erottamaan maailmassa pienempiä ja suurempia huijareita. Itse asiassa silloin nimenomaan taatusti tulee huijatuksi, kun ei kykene tehokkaasti taistelemaan huijareita vastaan ja pelaamalla niitä toisiaan vastaan.

   Huijareissakin on eroja aivan kuten hiiret eivät ole niin pahoja kuin rotat.

 8. Se mikä Laiton Lehdeltä ehkä on jäänyt huomaamatta, on mm Steven Jaksonin pelissän ”Illuminati” palajastama totuus, että eliitti on lopulta monitahoinen entiteetti.

  Ei Rockefeller sinänsä ole Rotchchildiä vastaan, he ovat vain saman pelin eri pelaajia. Pelissä eliitin edustajat pelaavat peliä, jossa pelinappuloita ovat kaikki muut. Ennen kaikkea tavallinen kansa ympäri maailman. HEillä on omat sääntönsä joita noudattavat, mutta kaikki muut ovat vain kulutustavaraa. Kyseessä on ”Herrasmiesten” herrakerhon peli.

  On siis vaarallista tuomita toista osapuolta kilpailevan osapuolen tahdittamana. He kuitenkin pelaavat vain omaa peliään, jossa ovat kaikki lopulta kuitenkin pää pinnan yläpuolella.

  1. Toki Laiton Lehti on korostanut, että molemmat osapuolet perustivat YHDESSÄ rahakoneen ja yhdessä sitä hallitsevat. Molemmat kuitenkin haaveilevat tuhoavansa toisen ja saavansa rahakoneen täysin omiin käsiinsä. Kartelli on aina epävakaa, koska se johtaa monopoliin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*