Marco de Wit 18 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten läntisen valtamedian valehtelu on Suomessa huipussaan, koska suomalaiset ovat niin herrauskovaisia lampaita, että uskovat kaikki valheet tai eivät ainakaan reagoi niihin mitenkään.

 

Laiton Lehti on myös kertonut miten perusongelmana ei ole niinkään valtaeliitti ja sen valehteleva valtamedia, vaan nimenomaan suomalaisten MIESTEN lammasmaisuus. Oikeasti missään muualla maailmassa miehet eivät ole niin herrauskovaisia ja eliitille alistuvaisia. Enintään he saattavat välillä puristaa nyrkkiä taskussa ja jopa uhota sohvallaan alkoholin voimalla, mutta taatusti aina lopulta alistuvat, kuten nähtiin Mäntsälän farssikapinankin aikana.

 

Suomalainen sohvasoturi

 

 

Laiton Lehti on ainoana maailmassa paljastanut, että tämä alistuvuus johtuu yksinkertaisesti suomalaisten GEENEISTÄ. Suomalaiset eivät nimittäin ole muiden eurooppalaisten tavoin arjalais-indoeurooppalaista valloittajakansaa, vaan pohjoiseen paenneita metsästäjä-keräilijä-alkuasukkaita. Nimenomaan pohjoiset metsästäjä-keräilijäkansat ovat taipuvaisia alistumaan valtaeliitille.

 

Pitkään suomalaisten suurin vihollinen ei ole ollut naapurikansat, vaan ankara luonto. Tämä vähensi suomalaisten suhteellista kykyä pitää puoliaan sekä huijaavia että aggressiivisia kansoja vastaan. Tätä naiviutta pahentaa vielä se, että kaiken kukkuraksi Suomen kansassa on useita prosentteja alistuvia mongolidigeenejä.

 

Suomalaiset geneettisesti itsetuhoisen naiveja? Nuukkaavat itsensä?

 

 

Tämän alistuvuuden ja aivopestävyyden takia valtamedia on myös pystynyt huumaamaan suomalaiset kovempaan Natohuumaan kuin missään muualla.

 

 

Tutkimus: Suomalaiset Natoaivopestyin kansa! Suomalaisten kansanluonne naivi?

 

 

Varsinkin suomalaiset miehet ovat nyt niin kovassa natohuumassa, etteivät hyväksy mitään Nato-kritiikkiä. Ei vaikka Nato selvästi pyörittää pedorinkejä.

 

Nyt tästä suomalaisten miesten geneettisestä alistuvuudesta valtaeliitille ja aivopestävyydestä ollaan jälleen saatu hyvä esimerkki päätoimittajan julkaistua tämän jutun.

 

 

Pekka Toverilla linkki Trumpia vainoavaan Jeffrey “Pedo” Epsteinin ex-asianajajaan, syyttäjä Bruce Reinhartiin?

 

 

Jutusta tietysti heti raivostuivat himonatottavat persujuntit.

 

 

 

Lisäksi juttua alkoi kritisoimaan myös ihan tavallinen rauhallinen suomalainen mies. Normaalisti Laiton Lehti ei tällaisia keskusteluja julkaise, mutta tämä on paljastavuudessaan suorastaan shokkitasoa.

 

Vielä shokeeraavampaa on se, että useimmilla tavallisilla suomalaisilla miehillä on ihan oikeasti tällainen herrauskovaisuus.

 

 

 

Huomaatko miten todistustaakka kääntyy herrojen puolelle? Toisaalta ollaan hyvin varovaisia ja vaaditaan erittäin kattavia todisteita, kun epäillään TIEDUSTELUPÄÄLLIKKKÖÄ. Toisaalta taas ollaan ilman mitään analyysiä ja todisteita TÄYSIN vakuuttuneita tiedustelupäällikön rehellisyydestä.

 

Missään muussa Euroopan maassa kuin Suomessa todistustaakka ei ole yhtä selvästi viranomaisten puolella.

 

Missään muualla kuin Suomessa ei myöskään kuvitella, että tiedustelupalvelut ovat jotenkin hyviä ja rehellisiä. Vain suomalainen mies kuvittelee, että tiedustelupalvelujen tehtävänä on vain kerätä ja jakaa tietoa.

 

Niinpä vain Suomessa valtamedia käyttää päälähteenään tiedustelupäällikköä ilman, että kukaan valittaa tiedustelupäällikköjen työnä nimenomaan olevan valehtelu. Suomalaiselle miehelle on täysin vieras ajatus, että tiedustelupalvelujen tehtävänä on valehdella ja huijata. Vielä mahdottomampaa suomalaiselle miehelle on ymmärtää, että tiedustelupalvelujen tehtävänä on tietysti johtaa järjestäytynyttä rikollisuutta, pedorinkejä ja terroristijärjestöjä.

 

 

Tämä selvästi osittain geneettinen herramyönteinen suomalainen todistelutaakkasääntö sitten johtaa yhä hullumpiin/naivimpiin johtopäätöksiin. Siis JOPA eliitin pedoringeistä puhuttaessa, jonka aiheen luulisi herättävän miesten suojeluvaiston.

 

 

 

 

Voit olla varma, että missään muualla maailmassa miehet eivät niin usein yritä epätoivoisesti puolustella valtaeliittiä kuin Suomessa. Myös tämän takia valtamedian on niin helppo leimata kaikki viranomaiskritiikki ”vaaralliseksi maalittavaksi salaliittoteoriaksi”.

 

 

Juuri tämän suomalaisten miesten alistuvuuden takia kaikista maailman maista vain Suomessa on femakkohallitus. Kaiken kukkuraksi sillä on ollut vapaat kädet tuhota miehet ”positiivisella syrjinnällä”, teurastaa ja leikkellä lapsia ”suvaitsevaisuudella”, avata rajat päivänselville Naton pedoringeille, ajaa Suomen konkurssiin ja lopulta vielä lahjoittaa Suomi lännen etuvartioksi eli ydinaseiden taistelukentäksi.

 

Kaikki tämä sopii suomalaiselle miehelle, koska hallitushan haluaa hyvää kansalle. Sitä paitsi hallitus ja valtamediahan sanoo, että ryssät ovat pahoja. Niinpä meidän pitää kilttinä kansana uhrata itsemme isottelemalla ja taistelemalla ryssiä vastaan. Kyllä länsimaat varmasti sitten vihdoin kunnioittavat ja arvostavat meitä suomalaisia tosi paljon.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Suomalainen mies Savilen ja Epsteinin pedoringeistä: ”Eliittiä hyväksikäytettiin”, ”Salaliittoteoriat epämiehekkäitä”

  1. Laiton Lehti on aivan oikeassa lammasmaisten suomalaisten miesten suhteen. Mutta jos melkein kaikki suomalaiset naiset ovat niin ikään arvottomia, vihaavia ja uskottomia lehmiä, joita ei kannata puolustaa ja olla miehiä heidän puolestaan, niin perusongelma on myös vihaavat, kiittämättömät, uskottomat ja arvottomat suomalaiset huorat itse. Vaikka miehet olisivat kuinka kunnon miehiä, niin hekään eivät uhraisi itseään tällaisten suomalaisten huorien puolesta. Miehet itsessään eivät siis muuttaisi yhtään mitään Suomessa, vaan meillä olisi edelleen nämä suomalaiset huorat, jotka voidaan vain vaihtaa oikeisiin ja parempiin naisiin.

    Laiton Lehtikin voi varmaan olla yhtä mieltä siitä, että missään muualla ei ole yhtä pahoja, kiittämättömiä, vaativia ja uskottomia huoria kuin juuri Suomessa. Muualla maailmalla naisetkin ovat paljon parempia ja joita keskimäärin kannattaa puolustella ja pitää heistä kiinni. Kuka täysjärkinen jotain kiittämättömiä, miehiä vihaavia ja halveksuvia, sekä uskottomia suomalaisia huoria lähtee puolustamaan? Ei kukaan.

    1. Leikataan niiltä piuhat poikki ja myydään ne johonkinkalifaattiin. Voivat sitten harjoitella kunnes kohtaavat sen oikean.

  2. Suurin osa ihmisistä ovat niin yksinkertaisia herra ja rouva uskossaan liitettynä suomalaistalonpoikaiseen alistuvaisuuteen , jossa hattua pyöritetään kädessä minuutin ennen kuin saadaan sanaa suusta kun rovastille tai pankinjohtajalle olisi jotain asian tynkää esitettävä! Suomalaijset ovat ”tsuhnia” kuten venäläiset ovatnimen suomalaisille antaneet kun ovat tyhmän rehellisiä, vieraskoreita ja loppumattoman yksinkertaisia! Tämä näkyy erityisesti kaikkien ulkomaan pellejen palvomisena ja silloin se vasta riemu repee kun tämä tietää Suomesta jotain sellaista, joka näkyy kärpäsen paskan alta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*