Marco de Wit 18 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Youtuben toimintatavat ovat muuttuneet yhä törkeämmiksi. Toisaalta sensuroidaan toisinajattelijoita ja toisaalta käytetään hyväksi horror-markkinointia.

 

Youtube tukee juutalaisen yrityksen rahanhuijausta? Lasten hyväksikäyttöä?

 

 

Nyt Youtuben toiminta on muuttunut vielä törkeämmäksi. Vai mitäs sanotte tällaisesta mainoksesta, jossa ruutuusi yhtäkkiä iskeytyy valtavan kärsivä ja sydäntä viiltävästi itkevä vauva.

 

 

 

Jos et anna heti rahaa, niin hän kuolee.

 

 

Antaessasi rahaa olet myös suvaitsevainen.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Youtube kerää jälleen rahaa lasten kärsimyksellä!

  1. Ja jos et anna rahaa, eli et ole suvaitsevainen, sinut pitää vaientaa totaalisesti ja olet paha ihminen, jolla ei ole mitään oikeuksia. Rahat tai henki-tyylisesti.

  2. Rehellisesti sanoen kaikki mutakuonon toukat joutavat kuolla pois. Heistä ei ole mitään muuta kuin haittaa ja harmia tälle maailmalle. He pitävät meitä länsimaalaisia saastaisina koirina, joten vastatkaamme samalla mitalla.

  3. Jotkut juutalaiset ovat johtoasemassa Depopulation ohjelmassa ja sitten ovat kurraamassa köyhiltä valkoisilta TYÖLLÄ itsensä ELÄTTÄVILTÄ ihmisiltä almuja muslimi vauvoille, jotta pahimmat heistä voi tulla tulevaisuudessa kaulamn katkojia Eurooppaan ja Suomeen joukkoraiskaamaan pikku-tyttöjä, mummoja ja naisia!!!
    *********: Haistakaa paska!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*