Marco de Wit 19 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomessa valtamedia pystyy emävalehtelemaan enemmän kuin missään muualla, koska suomalaiset betamiehet alistuvat niin lammasmaisesti vallanpitäjien aivopestyiksi orjiksi. Tämä näkyy hyvin varsinkin Ukrainan sodan aikana, kun tiedustelupäällikkö Pekka Toverin sotapropaganda uppoaa betamiehiin kuin kuuma veitsi voihin.

 

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Toverin sotapropaganda alkaa siitä, että Ukraina on täysin viaton ja Venäjä demonisen paha. Samalla Toveri ja valtamedia aina korostavat, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan on muka PROVOSOIMATON.

 

Itse asiassa valtamedia usein viittaakiin Ukrainan sotaan provosoimattomana tai oikeudettomana hyökkäyksenä samalla, kun USA:n ja Israelin hyökkäyksien yhteydessä ei koskaan mainita niiden olevan ole provosoimattomia tai oikeudettomia hyökkäyksiä. USA ja Israel eivät ole koskaan sotarikollisia, vaikka niitä ne juuri ovat. Niinpäa Pink Floydin perustaja Roger Waters selittää asian omissa konserteissaankin. Tämä on tietysti raivostuttanut kaikki natottajat ja muut suvakit.

 

 

 

 

Itse asiassa natottajien ja muiden suvakkien kaksoisstandardi on vieläkin suurempi. USA:n ja Israelin hyökkäykset nimittäin ovat lähes aina provosoimattomia imperialistisia hyökkäyksiä, kun taas Venäjän hyökkäykset ovat usein REAKTIO Naton törkeään laajentumiseen ja venäläisten SIVIILIEN pommitukseen. Ovathan Ukrainan natsit Naton tuella jo vuosia pommittaneet Donetskin kaupungin siviilejä erittäin törkeällä ja raalla tavalla tappaen tuhansia. Jostain syystä  tätä ei kuitenkaan saa sanoa Suomessa.

 

 

Kaiken kukkuraksi Naton laajentuminen tuo natseja, Naton joukkoja ja jopa ohjuksia Venäjän rajalle. Alla olevassa videossa Pink Floydin perustaja Roger Waters hyvin kysyykin haastattelijalta sallisiko USA, jos Venäjä tai Kiina veisivät joukkojaan ja ohjuksiaan Meksikoon tai Kanadaan!

 

Luonnollisesti haastattelija ei suostunut vastaamaan tähän vihakysymykseen.

 

 

Katso itse alla olevasta videosta, jossa erinomaisesti selitetään Ukraina kriisi. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Roger Waters jauhottaa ”Brick in the wall” -CNN-toimittajan tuomiten Bidenin Nato-sotarikollisena!

  1. Ukrainan sikailut tulevat vielä päivän valoon ja sikailuja on paljon! Esim. 2015 Ukraina hyökkäsi lentokoneilla Donetskin uimarannallalle tappaen ja haavoittaen kymmeniä lapsia. Ehkä tämä oli ”ennalta ehkäisevää toimintaa”, koska lapsista olisi joka tapauksessa kasvanut venäläisiä sotilaita. Olisiko kosher-Pekalla tähän vastaus, että oliko uimaranta sotilaskohde vai ei?

    Jos joku luulee, että Zaporizzian ydinvoimalan pommittaminen on vain ukrainalaisten vesikauhuista käytöstä, niin kannattaa muistaa, että heidän isäntänsä eli Jenkit ja britit kertoivat tavoitteeksi Venäjän heikentäminen ja mikäs olisikaan paras tapa heikentää, kuin järjestää massiivinen ydinonnettomuus alueella joka liitetään ensi kuussa Venäjään.

    Ensi kuussa azovin valenatsien sotarikosoikeudenkäynti tulee olemaan todellinen järkytys suvakeille. Nimittäin azovin valenatsien syntilista on hyvin pitkä ja raaka!

  2. Sosialisti Roger Waters on Venäjän puolella. Miksi sosialisti Rogers Waters ei ole kiertueella Venäjällä vaan Usassa jakamassa sosialistista propagandaansa? Muut elossa olevat Pink Floydin jäsenet ovat ukainan puolella Venäjän järkyttävää hyökkäyssotaa vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*