Marco de Wit 19 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi miten Narkkari-Sanna on muuttunut yhä vain hullummaksi. Sannan biletysvideossa nimenomaan puhutaan jauhojengistä ja huumeiden käytöstä. Lisäksi itse Sannakin näyttää olevan jossain huumeessa, koska hänen käytöksensä on niin sekopäistä.

 

Kaiken kukkuraksi Sanna väittää eli valehtelee, ettei tiedä mikä on jauhojengi!!

 

Jos tavallinen perheenäiti sekoilisi ja valehtelisi tuolla tavalla bilettäen sekopäisen näköisenä huumekaverien kanssa, niin taatusti poliisi ja sossut olisivat jatkuvasti koputtelemassa ovella.

 

 

Narkkari-pääministeri Sanna Marin jäi kiikkiin: Bailaa videolla laulaen jauhojengistä!

 

 

 

Sosiaalisessa mediassa on myös levinnyt tämä kysymyksiä herättävä kuva Sannan juhlista.

 

 

 

 

Kyseessä ei ole väärennetty kuva, kuten tästäkin videosta voi nähdä. Kannattaa muistaa, että näiden bileiden jälkeen Sanna lähti vielä baanalle. Tällöin monet huolestuneet ja hämmästyneet ihmiset lähettivät vinkkejä Seiskalle, että pääministerihän on ihan sekopäisessä tilassa!

 

 

 

 

Niinpä Saksassa asti puhutaan Suomen pääministerin huumejuhlista. Kyse kuuluisasta saksalaisesta Berliner Zeitung -lehdestä.

 

 

Tosin ei kauaa kestänyt, kun juttua muutettiin. Taisi tulla Suomesta soitto. Lopettakaa Sannan kritisoiminen, koska hän on nyt luvannut myydä Suomen ehdoitta.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

On täysin selvää, että jo nytkin paljastuneet videot ovat aiemmin olleet kiristysmateriaalia, joiden luvattiin pysyvän salassa. Sannakin tämän käytännössä myönsi sanomalla, että videoiden piti pysyä salassa.

 

Sanna myös selvästi viivyttelee huumetesteihin menoa, koska ns. bilehuumeet katoavat nopeasti kehosta. Lisäksi voit olla varma, että vaikka Sanna muutaman päivän kuluttua menisi testeihin, niin ei taatusti tavalliseen terveyskeskukseen, vaan varmuuden vuoksi testin ottaisi luottoterveydenhoitaja.

 

 

 

 

Tämä on nimenomaan juuri se valtaeliitin modus operandi eli KAIKISTA merkittävistä poliitikoista hankitaan kiristysmateriaalia keinolla tai toisella, kuten Laiton Lehti on vuosia todistellut. Pedofilia on yksi tapa ja huumejengissä pyöriminen toinen tapa. Itse asiassa et pääse valtaeliittiin ilman, että järjestät kiristysmateriaalia valtaeliitille.

 

Kuka uskoo, etteikö valtaeliitillä olisi Sannasta vieläkin pahempia sekoilu- ja huumevideoita?

 

Jotenkinhan se Nato-jäsenyys ja Suomen myyminen globalisteille on varmistettava.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “Saksalaislehti: Sanna Marin huumejuhlissa! Kokaiinia pöydällä? (Kiristetäänkö Sannaa muillakin videoilla?)

 1. Ketään ei kiinnostaisi tämän Marinin sekoilut jos se olisi kaupan työntekijä lähikaupassa.
  Ikävä kyllä hän on Suomen pääministeri, vaikka kukaan ei tätä yli-ikäistä teiniä siihen asemaan äänestänyt.

  Jos joskus on väärässä asemassa niin se pitää kyllä Marinin kohdalla paikkaansa.
  Kai se on jossain kokkelipöllyissä kiva lahjoittaa miljardeja muiden rahaa ulkomaille, samalla kun Suomessa ei ihmiset saa edes kiireellistä hoitoa sairauksiin.
  Tämä on oikeasti osoitus Suomen täydellisestä rappiosta.
  Ihan suoraan sanottuna oksettaa edes ajatus tehdä tässä maassa töitä josta menee iso osa veroja, ei kiitos.

  1. Täysin samaa mieltä. Suomen valtio rosvoaa rahaa ja lähettää ne EU:lle. Olemme siis EU:n orjia ja Suomen valtio toteuttaa sitä täällä erilaisilla säädöksillä, jotka tulevat EU:lta. EU on se pahin rosvo.

 2. Rahaeliitti pitää super-velkaisen ja narkomaanin Sanna Marinin varpaillaan ja tämä tekee mitä vain säilyttääkseen kassatytön ”uransa”. Historiallisesti monet taiteilijat ja viihdyttäjät ovat myös olleet vakoojia, koska voivat liikkua vapaasti ja pääsevät korkean profiilin henkilöiden lähelle… vakoilemaan ja järjestämään heitä kiristettäväksi.

 3. Saksalaisessa lehdessä puhutaan ihan selvästi ”kokaiinijuhlista”. Suojelupoliisi hankkii Sanna Marinille huumeita ja voi tehokkaasti kiristää tätä yhdessä valtamedian kanssa.

 4. Sanna Marinia pitää lähteä laillisin keinoin tenttaamaan, että ottaisitko verikokeen, miksi et ota, jos ottaisit nyt kuitenkin. Näinhän Sanna Marin vaati suomalaisia erittäin vaarallisille kokeellisille injektioille. Nyt hän viivyttelee pelkkää huumetestiin menoa, eikä mene sinne millään ajoissa.

 5. Voit olla varma, että poliittinen poliisi hyökkäisi välittömästi tavallisten kansalaisten kimppuun jos pöydällä olisi ilmeisesti kokaiinia ja puhuisit jauhojengeistä.

 6. Sama taho toimittaa mömmöjä Zhannalle, joka toimittaa niitä Zelenskille. Silmät toljottavat molemmilla ja PULLOTTAVAT ULOS PÄÄSTÄ.

  Se on uutta ”PULVERIJENGIDIPLOMATIAA”. Suomi & Ukraina.

  Pedofiiliringin lisäksi globaalirahaeliitti on tehnyt ”jauhoringin”.

  Onko sattumaa? Suomea viety sotaan Ukrainan rinnalle.
  Perustollotavikset eivät tajua, että joutuvat vielä Zhannan johdossa lihamyllyyn. Ja jos tajuavat, eivät välitä. Pääasia, että mömmöä riittää ja sitähän riittää, kun ”hybridikeskus” toimittaa, ilmaiseksi. Mitä nyt pieniä vastapalveluksia joutuu tekemään.

  Muuten, ihminen ei voi geeneilleen mitään. Omena ei kauas puusta putoa. Marin on pahin henkilötason huijaus tähän asti, mikä on kohdistettu suomalaisiin.

 7. Edelleen olen sitä mieltä, että poliitikot on otettava dopingvalvonnan piiriin kuten huippu-urheilijat.

 8. Joistakin huumeista on jalostettu muunnos, jonka käytön jäljet häipyvät elimistöstä muutamassa tunnissa. Esim ns. pikakokkeli. Sitä toimitetaan vain tarkasti valikoiduille henkilöille.

  Eli s. marinia kun vetää aamuyön tunteina, niin aamuyhdeksältä voi mennä testeihin. Siksi joku uskaltaa uhota valtamediassq ettei hänelle ole mikään ongelma mennä huumetestiin.

 9. Toisaalta huumeet liittyvät myös mielenhallintaan. Erityisesti LSD, joka oli olennainen osa MK-ULTRA:aa jenkeissä. Myös muilla huumeilla on samantyyppisiä vaikutuksia. Sanna Marinin lasittunut ja tuijottava katse viittaa myös tähän. Bile Ilmaria on joku epäillyt handleriksi, Sannan ja Ilmarin tiivis suhde viittaisi tähän.

 10. Suvakkilesbonatomedioiden toimittelijoidrn valkopesu on alkanut: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c62103e5-ffdd-4674-b07f-8ccd3c4201b1

  Sakeaa paskaa. Sivuuttaa varsinaisen pääasian eli sairaan eriarvoistavan politiikan ja turvallisuusriskin sekä idiotismin ja päihderiippuvuuden. Surkeaa aivopesua, toimittelijan fanius s.marinia kohtaan on aivan liian läpinäkyvää.: -Zhanna ei voi ikinä tehdä mitään väärää! Ne, jotka ovat eri mieltä ovat terveitä valkoisia heteromiehiä ja vaarallisia ”putinisteja”!

 11. Tuohan on pitkään näyttäytynyt kansalaisille täysin hullun ja mieltä vailla olevana kiukuttelevana pissiksenä. En voi käsittää ihmisiä joiden silmät aukenivat vasta nyt.

  1. Marinilla aukenivat silmät ulos päästä.

   Kysykää vaikka Mike Monroelta, miksi? Hän osaa kertoa.

 12. Kannattaa harkita sitäkin vaihtoehtoa että olisiko Sanna tahallaan jäänyt kiinni biletyksestään ja näin aiheuttanut tämän kohun jotta huomio saataisiin pois jostain muusta asiasta jota päättäjämme tällä hetkellä touhuavat.

  Myös sitä ajatusta on väläytelty että Sanna on jo tahallaan useamman kerran perseillyt ja jäänyt kiinni biletyksistään ja virkapuhelimien unohtelusta koska yrittää päästä pois asemastaan. Tämän puolesta puhuu se ettei tämä suunnitelma ole toistaiseksi toiminut ja Pekka Haaviston tavoin on vieläkin virassaan ilman mitään sanktioita eikä mediakaan kunnolla suostu kumpaakaan kritisoimaan vaikka molemman ovat jo lakienkin puolesta maanpettureita (Pekka ISIS-terroristien väen vängällä tuomisesta maaha ja Sanna suomen puheenvuoron antamisesta ruotsin pääministerille eurooppa-neuvoston kokouksessa 2020 vuoden lopulla tultuaan ”altistuneeksi” kausiflunssaan) jotka olisi pitänyt irtisanoa viroistaan jo vuosia sitten. Halusivatpa tai eivät molemmat ovat kyllä melkoisessa erikoissuojelussa sekä täysin puolueettoman ja muutenkin pätevän oikeuskanslerimme että median puolesta.

 13. Kuvissa ja videoissa näkyy hyvin selvästi pääministerin kalpea ja riutunut olemus. Täysin lauta edestä ja takaa ja tämän lisäksi silmät seisoo päässä kunnon nistin tavoin! Samanlaisia ”naisia” näkee piritorilla Helsingissä!

  Kannattaa verrata niihin valtamedian kuviin, joissa hän esiintyy pääministerinä, niin huomaa, että Marinilla on jonkinlaiset ”rintatoppaukset”, jotta hänellä olisi edes jonkinlaiset naiselliset muodot!

  Vielä parempi on verrata parin vuoden takaista Marinin naisellista olemusta nykyiseen lautamaiseen nistiin.
  Ero on kuin yö ja päivä!

  Aviomies kotona lasta hoitaessaan on varmaan ylpeä vaimostansa, joka vetää kamaa ja juhlii homojen kanssa. Kohta bile-Ilmari tartuttaa vielä apinaruton pääministeriin, jos pääministerin virka-asunnon saunaa ei desinfioida hyvin huolellisesti!

  Mu..mu..mutta kaiken takana on Putin, joka pakotti pääministerin vetämään huumeita ja tämän lisäksi vielä Putin kuvasi kaiken ja jakoi sen vielä mediaan. Nyyh! Kirottu Putin! Miksi esinahaton Klaus ei auta ja pelasta?!!

  1. Valevaltamedia edelleen epätoivoisesti yrittää pestä mustaa valkoiseksi.

   Pullukka natotäti Hanna Smith työntää sakeaa paskaa ja Putin on tietysti hänen salaliittoteoriassa ohjaamassaterveitä omilla aivoillaan ajattelevia suomalaisia, jotka eivät halua narkkaria maan johtajaksi. Lampaisiin uppoaa tietysti.

   IL hyökkää tervettä järkeä vastaan:
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000009012645.html

 14. Pasilan miehen kaveri ”Puhuu kuin Mikael Runeberg” twiittaa näin: Tänään olen seurannut kun kaikkien alojen asiantuntijat selittävät suu vaahdossa jotakin jauhoista. Pakko sanoa että vaikka minulla on aika pitkä kokemus aiheen rikostutkinnasta, niin ikinä en ole kuullut kenenkään puhuvan kokkelista jauhona. Mutta kait täällä se viisaus asuu.
  Ilmankos sai lähtöpassit pasilasta kun ei edes termistöä tunne vaikka vuosikaudet oli olevinaan helvetin kova dekkari.

 15. Sanna Marin kiistää ettei ole vetänyt mitään JA ettei ole nähnyt kenenkään muunkaan vetävän mitään. No mitäs nämä huumeviivat ovat Sanna Marinin vieressä ja miksi Sanna Marin ei ole välittömästi mennyt huumetestiin, vaan edelleen viivyttelee!

  1. Marin väitti ettei hän ole käyttänyt. Kautta rantain siis myöntää että JOKU MUU ”ehkä saattoi”.

 16. Sanna Marinille huumeita junailevat ja hänet kiristyksen alle saaneet jotkut ”artistit” saavat varmasti suuria palkkioita, kuten näkyvyyttä ja rahakkaita sopimuksia hyvästä työstä.

 17. SUOMEN VALTAMEDIA PEITTELEE JA PUOLUSTELEE MARININ PÄIHDERIIPPUVUUTTA. AIVAN KUIN SE TEKI PEITELLESSÄÄN URHO KEKKOSEN DEMENTIAA.

  Suomalaisen median perinne on suojella kansaa tietämästä totuutta.

  1. Missä se huumetesti on? Ai niin, Marinihan sanoi, että hänelle ei ole mikään ongelma mennä testiin… kunhan odotetaan vielä pari päivää.

 18. Sаnnа Mаrin on itsekin vahvistanut, että huumevideo on useiden viikkojen takaa.
  –   Miksi juuri nyt tämä video tuli julkisuuteen?
  –   Halutaanko julkisella kohulla peitellä jotain nаtооn liittyvää poliittista päätöstä tai tapahtumaa, joka olisi vieläkin suuremman kohun aihe?

  Koska video on «vanhempaa varastoa», sen julkaisijalla oli selkeä motiivi olla julkaisematta sitä aiemmin ja/tai motiivi julkaistakin se juuri nyt.

  1. Viestistäsi päätellen olet lammasmainen suomalainen mies, joka nuoleskelee feministejä ja naisia.

 19. Marin notkui näyttävästi Saksan tv:ssä ja pyörii uutisissa vieläkin uusintoina. Nettiversiota voi katsoa täältä:

  https://www.welt.de/politik/video240560191/Finnlands-Regierungschefin-Marin-steht-nach-Veroeffentlichung-von-Party-Video-in-der-Kritik.html?icid=search.product.onsitesearch

  Tuosta suttuisesta kokaiiniviivakuvasta en menisi takuuseen, koska se voi olla jonkun tumman esineen reunan heijastus. Kokaiinihan olisi jo jonkun sieraimissa.

 20. Ovatko suomalaiset niin auktoriteettisokeita, että antavat jopa hyvin yksinkertaisen, umpikorruptoituneen feministinarkkarin johtaa heitä? Tsiisus Christ.

 21. Sanna tietää olevansa nyt pulassa kun on selvinnyt että hänen olisi pitänyt olla työkykyinen ja tehtäviensä tasalla noina bilettämispäivinänsä ja hän onkin korostanut alusti asti että on ollut selvänä, vaikka tietysti videot kertoo aivan muuta. Tiesiköhän videoiden vuotajakin tämän seikan ja halusi käräyttää Sannan?

 22. Herää kysymys, miksi nuo videot on nyt sitten julkistettu? Haluaako valtaeliitti Sannasta eroon, miksi? Haluaako se hänen tilalleen jonkun toisen ja kenties yhteistyöhaluisemman? Jos haluaa, niin kenet? Avointa Venäjä-vihaa huokuvan Jussi Halla-ahon? Nato-mielisen ja rajat EU:n ISIS-joukoille ja CIA:n Lähi-Idän osastolle avanneen Petteri Orvon?

  Tietysti se, että pääministeri heiluu huumebileissä kertoo karua kieltään Suomen tilasta. Ulkoa päin ohjattuja olemme ja meitä johtavat valtaeliitin marionetit. Toisaalta se, että monet tuntuvat puolustavan pääministerin oikeutta rentoutua vapaa-ajallaan, kertoo myös kansan rappiosta. Toki pääministerin tulee voida rentoutua vapaa-ajallaan, mutta miten hän sen tekee, on eri asia. En usko sattumiin, sillä samaan aikaan huumeriippuvaisille ajetaan käyttöhuoneita. Halutaanko sekä pääministerin esimerkillä, että näillä huoneilla lisätä päihteiden käyttöä. Vähän kuin Kiina rapautettiin brittien toimesta oopiumilla aikoinaan.

  1. Kiina on noussut sieltä rappiosta ja antaa vielä briteille ja amerikkalaisille sellaisen käsittelyn ettei ketään jää siitä kertomaan.

   Kansa on rappiolla, siksi ne puolustelevat Marinia. Kansalle mikä tahansa paska menee ihon alle ja ne vielä pyytävät lisää. Saatanan sado-masokistit suomalaiset. Peräreikämetsäurpoja ovat suurin osa, vaikka kierrellään mualimaa ja riivitään naamaan lattea kahvilassa pikkusormi sievästi pystyssä ja haukutaan maalaisia.

 23. Pöyristyttävää jopa demla-antifan kansainmurhakaaderilta edes tarjota jotain huumepissatestiä pari viikkoa sitten olleiden huumebileiden jäljiltä?! 😳🙄😳😳😳😮
  Totta kai pitää olla hiuksesta otettu testi, jotta näkyy 3 kk käyttö. Asiahan on ilmiselvä.
  Tämähän käytännössä vain varmisti sen, ettei uskaltanut antaa hiusnäytettä vaan yrittää kavaltaa ja luistaa taas kerran vastuustaan selittelemällä vain parin päivän päähän (jos sitäkään!) näyttävällä pissatestillä 😳
  Eli tämän perusteella vaalikavaltaja, vaaliterroristinen ja oikeudeton, vääryydellinen valepääministeri näyttää huumeiden tapakäyttäjältä, kunnes/jos hiustestillä toisin osoitetaan 😳😮😳🙄

 24. Pääministeri narkkailee menemään ja hölmöt suomalaiset oikeasti luulevat, että poliittinen poliisi tutkii kaikkia tasapuolisesti ja kyllähän poliisi tutkisi jos pääministeri Sanna Marinilla on pieni lapsi ja narkkaa huumeita. Haha ha. Suomalaiset ovat oikeasti todella hölmöjä. Poliisien tehtävä on nimenomaan suojella eliittiä ja järjestää tälle huumeita yms!

 25. Maailmahan on nykyään pieni, mutta päämisterimme ”irrottelu” oli pääjuttuna intialaisessakin mediassa, jossa pyöritettiin edestakaisin Sanna Marinin villiä bailaamista. Täytyy myöntää, että niin kusipäinen kuin hallituksemme onkin kaikessa kunnottomuudessaan. Pakkasi hävettämään, että maailmalla ihmetellään suomalaista yhteiskuntaa, vaikka kaikki onkin päin persettä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*