Marco de Wit 19 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten valtaeliitti haluaa kaikista poliitikoista kiristysmateriaalia varmistakseen pankkikartelli- ja Natomyönteisyyden. Niinpä ei ole ihme, että Suomen pääministerinä on nykyään yksinkertainen huumebileissä pyörivä pissis.

 

Nyt on kuitenkin osa kiristysmateriaalista vahingossa vuotanut verkkoon ja koko kansa on päässyt näkemään Sannan juhlia, jossa sekoillen puhutaan huumeista ja yhdessä lauletaan jauhojengistä.

 

 

Saksalaislehti: Sanna Marin huumejuhlissa! Kokaiinia pöydällä? (Kiristetäänkö Sannaa muillakin videoilla?)

 

 

 

Sosiaalisen median ja Seiskan ansiosta valtamedia ei ole mitenkään pystynyt pimittämään juttua, joten pääministerin oli pakko järjestää asiasta tiedotustilaisuus.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

Sannan vastauksissa oli erityisesti kaksi omituista asiaa:

 

1. Ei mitään katumusta

2. Ei välitä toimintakyvyn puutteesta

 

Toimittajat tietysti kohtelivat Sannaa kuin kukkaa kämmenellä. Ainoastaan pari toimittajaa ihmetteli, että miksi pääministeri juhli itsensä sekavaan kuntoon, VAIKKA EI OLLUT LOMALLA. Voihan joku Suomelle vaarallinen tilanne tulla vaikka keskellä yötä, jolloin parin tunnin sisällä pitää tehdä tärkeitä päätöksiä.

 

Sanna ei kuitenkaan suostunut vastaamaan toimintakyky-kysymykseen, vaan törkeästi kiersi kysymyksen. Toimittajat lammasmaisesti sitten vaan hiljenivät eli ANTOIVAT kiertää kysymyksen.

 

 

Kaiken kukkuraksi yksikään toimittaja ei kysynyt miksi Sannan bileissä puhuttiin positiivisesti huumeista ja miksi Sannakin lauloi jauhojengistä.

 

Mietipä. Kukaan ei kysynyt edes jauhojengistä!! Ei edes hallitusta aiemmin paljon kritisoinut toimittaja Mika Koskinen.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Miksi jopa Koskinen oli hiljaa? Voisiko johtua siitä, että hän toimii yhteistyössä CIA:n ja Naton dominoiman Mediapoolin kanssa saadakseen Suomen Natoon?

 

Sanna Marin oli aiemmin lääkemafia, pankkikartelli- ja natokriittiinen, mutta on varmasti tajunnut, että jos kääntää täysin kelkkansa, niin Koskinen ja muut toimittajat päästävät Sannan jauhojengin kuin koirat veräjästä.

 

 

 

Tämä sama kuvio on nähty myös persujen kanssa. Koskinen onkin systemaattisesti kohdellut Riikka Purraa silkkihansikkain, jotta tämäkin olisi lääkemafia, IMF pankkikartelli- ja Nato-myönteinen.  (Niitä saa kyllä kritisoida, mutta vain sisältä päin. Eroa ei saa vaatia.)

 

 

Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 

 

 

Samasta syystä Koskinen myös todella raukkamaisesti auttoi Matti ”Vaalikone” Putkosta demonisoimaan Nico Giansantia. (Samalla Koskinen tietysti oli myös hiljaa demareista loikanneen Putkosen absurdista asemasta persujen ja niiden naurettavien vaalikoneiden johtajana.)

 

 

Operaatio Purra: Toimittaja Mika Koskinen demonisoi persujen 1. vpj-ehdokas Nico Giansantia

 

 

Tämä kaikki on selvästi osa Nato-operaatiota, jossa Mediapooli ja varsinkin kriittisenä toimittajana esiintyvä Mika Koskinen pyrkivät varmistamaan, että jokaisessa suuressa puolueessa johto on natottajien käsissä.

 

Niinpä Sanna Marininkin jauhojengi saa jatkaa ihan rauhassa, kunhan vaan Sanna täysillä alistuu EU:lle, lääkemafialle, pankkikartellille ja niitä puolustavalle Natolle.

 

 

Toki voihan olla, että suomalaiset miehet vihdoin nousevat sohviltaan ja pistävät pisteen feministihallitukselle vaatien Sannaa eroamaan.

 

Hah, hah. Kuka uskoo suomalaisten miesten nousevan feministihallitusta vastaan?

 

Lapset raiskataan ja myrkytetään. Naiset kysyy: Missä on suomalainen mies?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Toimittaja Mika Koskinen pelasti Sanna Marinin: Ei kysynyt mitään jauhojengistä ja toimintakyvystä!

 1. Ehkä nekin, jotka epäilevät, että tällä käännetään huomiota jostakin, ovat oikeassa. Kyllä tässä ainakin ainekset saippuaoopperaan ovat kasassa. Videoilla näkyy jotakin, joka näyttää joltakin, mutta asianosaiset kiistävät. Ja kaikkihan ovat jonkinlaisia julkiksia, kokeneita esiintyjiä ja hyviä näyttelijöitä. Vaikka eivät teatterikorkeasta olisi valmistuneetkaan, vetävät kuitenkin roolia.

  Mietin myös tuota Sanna Marinin habitusta joissakin kuvissa. Ilme on vähän raukea, olemus riutunut, katse ”juopon katse” ja alahuuli roikkuu paljastaen alkavaa hammaseroosiota. Kyllä nuo ovat merkki jo pidempään jatkuneesta käytöstä.

  https://www.is.fi/viihde/art-2000009016507.html

  1. Hyviä havaintoja Marinin olemukseen liittyen. Tässä kaikessa sotkussa on kuin enteitä tulevasta, nimittäin suomalaistenkin jauhot voi talvella loppua kesken. Varsinkin rukiin osalta tulee niukkuutta. Euroopan kuivuus niukentaa oliiviöljysatoa, joten suomalaiselle rypsiöljyllekin on kysyntää.
   Itse asiaan taas. Tavallaan Marin ei voi erotakaan, koska Vanhanen keskeisenä hahmona ja ketä muitakin suhmuroivat Marinin pääministerin paikalle. Vanhanen pitäisi ensin viedä vaikkapa Rautatientorille häpeäpuuhun ja pääsköön irti kun antaa tunnustuksen, että Marinin on väistyttävä.
   Kuulostaako jotenkin tyhmältä? No minusta tämä yli-ikäisen pissiksen pääministeriys on alusta saakka kuulostanut paljon tyhmemmältä.

  2. Marin väitti, ettei ole ollut krapula bileöiden jälkeen. Mitä se tarkoittaa? Kokkeli ei aiheuta krapulaa, vaan jotain pahempaa?

   Suomea voi siis aivan hyvin, mutta huonosti, johtaa huumeidenkäyttäjä. Mistä se sitten kertoo?

 2. Haastattelu meni aivan Sаnnаllе ja toimittajalle annetun käsikirjoituksen mukaan.

  Seuraava vaihe on: kosto. Jengin hierarkia vaatii.

  Jotta Sаnnа mitenkään voisi säilyttää kasvonsa ja kingin aseman jauhojengissä, hänen on kostettava petturille. Ja ankarasti.

  1. Pitää seurata tapahtuuko jauhojengin piirissä äkillisiä yllättäviä menehtymisiä.

   Marinilla on taito hypnotisoida ”kaikki” ja lannistaa siinä hetkessä kriittiset ajatuksetkin, saati kysymykset. Sisu menee ns. kaulalle. Karismaa ja itsevarmuutta riittää.

   Lännen valevaltamediat väittävät, että Putinilla on sama maaginen kyky. Saatanallista magiaa vai sattumaltako tuo ominaisuus löytyy joiltakin vaarallisilta johtajilta. Hitler on ollut silti vielä omassa luokassaan joukkojen suggeroinnissa.

 3. https://yle.fi/uutiset/3-12584150
  🥯
  ”Videolla voidaan heikentää Suomen julkisuuskuvaa, sanoo tietoturva-asiantuntija Benjamin Särkkä.”
  🥯
  https://yle.fi/uutiset/3-12584983
  🥯
  ”Ilta oli jatkunut yksityisestä asunnosta vielä kahteen baariin Helsingissä, Marin kertoi.” ”valmis menemään testiin – ja kertoi perjantaina 19. elokuuta tiedotustilaisuudessa sellaisessa käyneensäkin oman oikeusturvansa vuoksi. Marin sanoi tuloksen tulevan noin viikon kuluttua”
  🥯
  https://yle.fi/uutiset/3-12584995
  🥯
  ”Huumetestissä käynyt pääministeri Marin: Jos vihollinen lähestyisi Suomen rajaa, tietäisin sen ennen juhlailtaa”
  🥯
  https://www.hybridcoe.fi/experts/hanna-smith/
  🥯
  ”She comments on hybrid threats, Russia and international affairs in both the Finnish and the international media.”
  🥯
  https://www.erillisverkot.fi/valkohattuhakkeri-benjamin-sarkka-tietoturva-alalla-tuijotetaan-liikaa-koulutus-ja-urapolkua/
  🥯
  ”Heikkouksista kertominen johtaa parempaan lopputulokseen” ”Hän on koulutukseltaan merkonomi ja tietoturva-asioissa ja hakkeroinnissa itseoppinut. Maaliskuussa 2020 Särkkä nimitettiin tietoturvayhtiö Virian kyberturvallisuuspalveluista vastaavaksi johtajaksi.”
  🥯
  https://www.partisaani.com/news/tech/2020/05/13/ammattihakkeri-nordean-tietoturva-asiantuntija-ei-asentaisi-koronasovellusta-itselleen/
  🥯
  ”“tietoturvallisiksi” kutsutut sovellukset ja verkkosivut ovat perinteisesti lopulta paljastuneet vakoilutyökaluiksi”

 4. https://www.ts.fi/uutiset/5739270

  ”Pääministeri Sanna Marin korosti perjantaina Kesärannassa, että hän haluaa nyt vastata kaikkiin kysymyksiin. Osaa kysymyksistä hän kuitenkin kertoi pitävänsä asiattomina.”

  https://peda.net/p/Vihtori.Pummila/kasvunkansio/fysiikka-ja-kemia/p%C3%A4ihteet

  ”7. Missä erilaisissa muodoissa huumeita voi olla?
  pillereissä jauheissa hartseissa lehdissä ja nesteitä”

  ”8. Mitä erilaisia huumeiden käyttötapoja voi olla?
  henkeenvetäminen suoraan suoneen ja pillereinä

  ”9. Miksi ensimmäisestäkin huumekokeilusta pitää kieltäytyä?
  Koska voi tulla riippuvaiseksi”

  https://peda.net/p/Vihtori.Pummila/kasvunkansio/fysiikka-ja-kemia/p%C3%A4ihteet/huume-s%C3%A4tk%C3%A4:file/download/7ebc3eb21a01c6f8f9b07e1224726012271105c5/13_3%20mari%20s%C3%A4tk%C3%A4%20huume%2002053889.jpg

  ”mari sätkä huume”

  https://peda.net/p/Vihtori.Pummila/kasvunkansio/fysiikka-ja-kemia/p%C3%A4ihteet/jauhe-huumetta:file/download/a4d56193760fa99f5703704b1e84a814036b9a97/huumeet_350px.jpg

 5. Sanna vei oikeen korostetun psykopaattisilla sepustuksillaan toimittajia ihan 100-0. Femakot pyörittää Suomea miten tykkää.

 6. Uskomatonta että päihtyneenä olemista virka-aikanakin voi vielä puolustella ja suomilampaat nielee sen täysin! Kyllähän sitä voi periaatteessa juhlia ilalla ja viettää ns. vapaailtaa päämisterikin, mutta EI TIETENKÄÄN vetää mitään kännejä tai muitakaan aineita! Sellasia varten on sitten erikseen lomat sijaisjärjestelyineen, kun voi vapaasti sekoilla, jos haluaa. Täytyyhän nyt Sannallakin olla virkavastuu, vaikka kuinka olisi poliitikko tai nainen. Jos tällasta aakkostason asiaa ei tässä maassa ymmärretä niin kyllä menee jo säälittäväksi tämä sikailevien poliitikkojen hyysääminen. Boris Johnsoniakin vaadittiin eroamaan bileiden takia, mutta hän ei sentään ollut siellä itse mukana kännäämässä virka-aikanaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*