3 thoughts on “Junnu: Jauhojengi. (Sannan tissit esille!)

  1. Junnussa on paljon hyvää, mutta saatoin ymmärtää sen vaivaantuneisuuden Tiihosen hartioilla, kun kaksi pellepukuista pyöri hänen ympärillään silloin persujen puoluekokouksessa. Suomen tulevaisuus on vakava asia. Se pitäisi nyt jo jokaisen ymmärtää Marinin toilauksia seurattuaan.
    Onkohan nyt esim. tämänkin lehden toimintaan liittyvät häiriöt jo pieni enne ettei tulevat kevään vaalit ole niin helppo juttu sittenkään. Ikävä tilanne, että esim. Vapauden liiton ympärillekin kehittyvä myönteinen ilmapiiri näyttää liian helpolta. Mitähän kapuloita rattaisiin alkaakaan ilmestyä vielä.
    Ehkäpä Lindtman suhmuroidaan Marinin paikalle loppukaudeksi. Itsenäisyyttä, puhdasta Suomea, Eurokommunismieroa mitä kaikkea ajavien varalle varmaan jo kehitellään uusia rokotteita.
    Taiteilijana Junnu on ihan paikallaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*