Marco de Wit 20 elokuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten poliittinen eliitti on lähes AINA jonkinlaisen kiristyksen kohteena. Esimerkkeinä valepresidentti Biden, tämän poika Hunter sekä tietysti Ukrainan valepresidentti juutalainen Zelenski.

 

Saksalaislehti: Sanna Marin huumejuhlissa! Kokaiinia pöydällä? (Kiristetäänkö Sannaa muillakin videoilla?)

 

 

Suomi on geopoliittisesti lähes yhtä keskeisellä paikalla kuin Ukraina, joten TOTTA KAI tiedustelupalvelut pyrkivät varmistamaan, että myös Suomessa poliittista eliittiä voi tarvittaessa kiristää.

 

 

 

 

 

Huumeiden käyttöön viittaavat myös mielenterveysongelmat. Parin vuoden aikana on nimittäin käynyt selväksi, että Sanna ei ole normaali ihminen. Yksi esimerkki tästä on sairaalloinen yöllä tapahtuva imurointi. Kuka voi väittää tämän olevan normaalia:

 

 

 

 

Sannalla on myös selvästi valtava pakonomainen tarve laihduttaa. Myös tämä viittaisi amfetamiinipohjaisiin laihdutuslääkkeisiin.

 

 

 

 

Tulee pahaa jälkeä, kun yhdistää vielä viinan laihdustuslääkkeisiin.

 

Amfetamiini ja kokaiini poistuvat kuitenkin parissa päivässä verestä, mutta EIVÄT hiuksista. Sannan pitäisikin ottaa kunnon huumetesti ja nimenomaan hiuksista varsinkin, kun hän bailasi, vaikka ei ollut lomalla!

 

Tämä kertoo todellisesta vastuuttomuudesta. On vain kolme vaihtoehtoa: Tyhmä kuin saapas tai pakko saada huumetta ja viinaa.

 

(Kolmas vaihtoehtokin on toki olemassa: Kyllästyi betamieheensä ja lähti kiimassa hakemaan kiihottavia alfamiehiä, joiden syliin muuten sitten päätyikin.)

 

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Todennäköisin vaihtoehto on nuo kolme kaikki yhdessä: Tyhmä pissis halusi vähän lisää potkua elämäänsä samalla, kun Suomi romahdustilassa.

 

Niinpä kunnon huumetesti on välttämätön.

 

Yhdestä asiasta voidaan kuitenkin olla varma: Valtamedia ei sitä vaadi niin kauan kuin Sanna jatkaa Suomen uhraamista EU:lle, pankkiireille ja Natolle.

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Käyttääkö Sanna Marin amfetamiinipohjaisia laihdutuslääkkeitä? Valtamedia pimittää!

 1. Kaikki esitetyt vaihtoehdot ovat realistisesti totta.

  Marin vakuuttaa ettei aamuisin ole krapula. Miksi ei ole, jos täysin kaatokunnossa poistuu aamuviideltä ravintolasta? Klo 10 sitten stylistin meikkaamana pitämään tiedotustilaisuutta.

  Varmaan käyttää jotain designtäsmähuumetta, joiden vaikutus on muokattu lyhytaikaiseksi. Noissa mömmöissä on se ominaisuus, että vaikutukset kasaantuvat ja annosmäärä ja riippuvuus kasvaa. Romahdus tulee äkillisesti ja yllättäen. Maksa sekä munuaiset joutuvat lujille, hampaat menevät paskaksi ja luut napsuvat helposti poikki. Äly- ja tunnepuolen vaikutukset ovat traagisia. Tietokone ja hermot tilttaavat.

  Sehän on silmät toljottaen selitellyt mitä tahansa eduskunnan kyselytunnilla aina väistäen vastuutaan ja epäonnistumiset siirtänyt muiden seliteltäväksi.

  Onhan tuo täystuhohallitus on onnistunut lieledtään monessa asiassa. Ongelma vain se kun sen tavoitteet ovat perseestä.

 2. Sikaileva lauta-Marin on häpäissyt toistuvasti Suomen, joten on kaikkien etujen mukaista, että hänet lähetetään Donbassin verimyllyyn katumaan syntejänsä!

  Me esinahalliset emme tarvitse lauta-Marinin kaltaista harhaanjohtajaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*