Marco de Wit 20 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime aikoina on ihmetelty miksi pääministeri Sanna Marin bailasi huumejengin kanssa yksityisasunnossa alkuyöllä ja sitten vielä lähti loppuyöllä baanalle miesten puristeltavaksi ja suudeltavaksi.

 

Samaan aikaan Sannan mies oli kotona hoitamassa lasta!

 

 

 

Miksi jopa pääministeri tykkää pahoista pojista?

 

Yksinkertaista: Naiset eivät voi mitään sille, että tykäävät ja nimenomaan kiihottuvat pahoista pojista. Kyse on geenien käskystä!

 

Miksikö? No, koska ”aggressiivisuus ja vaarallisuus” korreloivat varsinkin kivikauden aikaan kykyä selviytyä hengissä ja jatkaa sukua. Niinpä naiset automaattisesti kiihottuvat miehistä, joiden geenit luultavasti auttavat myös naisen geenejä pääsemään eteenpäin tuleviin sukupolviin.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Päivän video: Pahat pojat kiihottaa

  1. Ja sitten hankitaan joku nössö betamies kustantamaan lapset, samalla kun huora Sanna Marin on vieraiden miesten puristeltavana ja suudeltavana. Näin se menee.

  2. Naisella tulee toinen lapsensaantivaihe 35-40-vuotiaana. Nuoruudenrakkauden kanssa eka lapsi tai pari ja sen jälkeen geenit pakottavat yh: t ja eronneet uudelleen baanalle. Ensimmäinen mies hoitaa lapset viikonlopun ajan, kun pikkuäityli etsii miesseuraa. Ja sitähän löytyy.

    Tasa-arvo on hoidettu niin, että NAISELLA ON VAPAUS MENNÄ MILLOIN HUVITTAA, kun alfauros on jätetty, pakotettuna, jäämään kotihengettäreksi.

    Ennen perheelliset miehet ryyppäsivät ja juhlivat kylillä, nyt naiset.

  3. Onkohan Sanna käytännössä pistänyt betamiehensä kustantamaan muiden miesten lapsen ja Sannan betamies on vain ns. nössö hoitaja, jonka tehtävä on lähinnä hoivata muiden miesten siittämiä lapsia ja Sanna sitten haluaa sikamaisten miesten siirtävän hänet lapsillaan. Tämän takia sitten miesten geenit ovat kehittyneet epäilemään lapsensa perimää, mutta Sannan miehellä nämä vaistot eivät ole kovinkaan vahvat.

  4. Sannan betamies taitaakin olla oikea cuck-mies, joka vikisee kun Sanna antaa kunnon sikojen puristella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*