Marco de Wit 21 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sannan bilevideoiden tutkimisessa on se ongelma, että Laittomassa Lehdessä ei osata bileslangia.

 

Mitä esimerkiksi tarkoittaa: Mä tein ne linkut??

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Päivän video: ”Mä tein ne linkut!”

 1. Ja äö on 80? Sama kuin Marinilla?

  Aivovammaiset idiootit ovat tehneet pääministeristä heidän esibilettäjänsä.

 2. Tämä oli se kohta kun valtamedia väitti sanottavan ”Tulkaa tänne koittaa.”? Vaikka tuossa kuulostaa enemmän juuri ”Mä tein ne *jotain*”.

 3. Tämä näyttää hyvin mahdolliselta ja valtamedia ilmeisesti tietää tässä sanottavan näin, jolloin Puolustusvoimien alainen Mediapooli on ohjeistanut, että kukaan ei puhu asiasta mitään, vaan sanoo siinä sanottavan”Tulkaa tänne kokeileen.”. Jauhojengiä he eivät voineet täysin kiistää, koska he sanoivat sen niin selvästi ja kiistämättä, jolloin ihmiset kuulivat sen ilman äänianalyysejäkin, mutta tämä on paljon helpompi kiistää jos kukaan ei pääse kuulemaan.

 4. Laiton Lehdeltä kaipaisi syvällisempää analyysia tämän keissin taustoista.

  1. Kuten Marco useasti on maininnut, valtioiden poliittinen johto on eliitin taskussa erilaisin kiristysmateriaalein. Sannan kohdalla ei ehkä päästä julmimpiin rikoksiin, mutta huumesekoilut ovat nuorelle naiselle helpommin toteutettavissa. Kenties kiltti peheenäiti Sanna, on onnistuttu uittamaan miespuolisen Honey Potin pauloihin ja sitä kautta päästy arkaluontoisien materiaalien tallentamiseen? Onko Suomessa Epsteinin kaltainen sisäpiirejä kontrolloiva ”jauhojengin” vetäjä, joka hallitsee aina tarvittavia marionetteja?

  Onko tilanne tällä hetkellä niin vakava, että WEF:n käskyläinen Sanna olisi saanut niin JÄRISYTTÄVÄN tehtävämääräyksen, että Sannankin omatuntoa kolkuttaa? Onko geopoliittisesti odotettavissa jotain niin isoa, jossa Sannan rohkeus ei riitä ja nyt Sannaa halutaan ”kannustaa” oikeaan suuntaan pienellä videon vuotamisella – ”meillä on ne mutkin bilevideot tallessa….”

  2. Suomi on jättänyt Nato hakemuksen ja Venäjä keväällä ilmoitti sillä olevat seurauksensa, ei välttämättä kuitenkaan sotilaallisia seurauksia. Venäjä on varmuudella v2014 jälkeen ottanut kaikki naapurimaiden poliitikot hyppysiinsä parhaan kykynsä mukaan. Voisiko taustalla olla aidosti Venäjän reaktio Suomen poliittisen päätöksenteon korjaamiseksi?

  Asia kuin asia, niin aina laitetaan Venäjän/Putinin syyksi. Voisiko tällä kertaa todellakin olla kyse Venäjän toiminnasta? Valtamedia joka yleensä isoimpaan ääneen ”Venäjä sitä, Venäjä tätä” huutaa, on Putinista täysin hiljaa Sannan kohdalla. Voisiko tilanne olla niin arkaluontoinen ja räjähdysherkkä, että mediapoolin johdolla asiaa ei uutisoida ollenkaan kansalle, sillä eihän valtiojohdon saa ilmaista olevan FSB:n toimien kohteena ja ohjailtavissa….

  1. Yhtenä mielenkiintoisena nyanssina myös tämä IL otsikoima:

   ”Marin perui itse lomansa ja lähti bilettämään – Suomi samaan aikaan tehostetussa sotilaallisessa valmiudessa”
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2c42fd8c-36f7-4822-92d5-8c168e459da7

   Videot kuvattu siis 6.8.2022. Torstaina 4. elokuuta pääministeri kuitenkin peruutti lomansa ja palautti pääministerin valtaoikeudet ja vastuut itselleen koko viikonlopuksi.

   Miksi juuri tuolle viikonlopulle osui tällainen sattuma, joka vuodetaan julkisuuteen?

   Ettei vaan olisi jotain muutakin taustalla kun pelkkä yksittäinen bileilta tai edes huumehöyryinen sellainen?

   Edelliseen viestiini voisi täydentää kolmanneksi vaihtoehdoksi tietysti:

   3. Sannakohulla halutaan vain peitellä jotain muuta poliittista tapahtumaa/tekoa/päätöstä.

 5. Hmm, valtamediassa joku slangitutkija tuntui selittelevän, että hänen keräämässään huumesanastossa sana ”jauho” esiintyy vain kerran. Tosin hän myöntää, että hän ei ole tutkinut ylemmän keskiluokan sanastoa. Mutta kun laittaa sitten googleen sanan ”flour”, joka on jauho englanniksi, niin se on synonyymi kokaiinille.

  https://www.clinicalpainadvisor.com/dea-drug-slang-code-words/drug-slang-code-words/#Cocaine

  Tästä tuleekin mieleen, että maailman suurimmaksi huumekauppiaaksi on tituleerattu nimenomaan CIA:ta, ja Yhdysvaltojen armeijan on sanottu menneen Väli-Amerikkaan sekä Afganistaniin nimenomaan huumeiden takia. Onko Suomessa todellakin tapahtunut sotilasvallankaappaus ja pk-seudun ylempi keskiluokka, jonka tehtävä on pitää kansa huumattuna viihteenbavulla, saa huumeet sieltä? Ainakin populaarimusiikki tverkkauksineen, jota Marinkin esitti, ja visailuohjelmien formaatit tulevat suoraan jenkeistä.

  1. > CIA:ta, ja Yhdysvaltojen armeijan …
   > Väli-Amerikkaan sekä Afganistaniin
   > nimenomaan huumeiden takia …
   > pk-seudun ylempi keskiluokka …
   > formaatit tulevat suoraan jenkeistä

   Hy­vä huo­mio.
   –   Eh­kä tä­mä Mаri­nin ta­paus on vain huu­mei­den käy­tön mai­nos­kam­pan­ja.

   –   Goog­len kaut­ta deep sta­tel­la on vä­li­tön pää­sy kaik­kiin Mаri­nin kän­ny­köi­hin ja ka­ve­rei­den kän­ny­köi­hin.
   –   Kaik­ki vi­de­ot ovat deep sta­ten vä­lit­tö­mäs­sä hal­lin­nas­sa, jo­ten ku­kaan ka­ve­ri­pii­ris­tä ei vält­tä­mät­tä vuo­ta­nut vi­de­ota jul­ki­suu­teen.
   –   Ky­se on vain ta­va­no­mai­ses­ta po­lii­ti­kon ki­ris­tä­mi­ses­tä.
   –   Jul­kis­ta­mal­la mi­nis­te­ri­ta­son huu­me­hör­höi­ly­vi­de­oi­ta saa­daan sil­lä ai­kaan huu­mei­den käy­tön li­sään­ty­mi­nen, kos­ka Ma­ri­nil­la on ai­ka pal­jon seu­raa­jia. Ido­li­vai­ku­tus.

   Mik­si jul­ki­suu­des­sa ei kes­kus­tel­la täs­tä ai­van sel­väs­tä ja il­mei­ses­tä vi­de­oi­den vuo­ta­jas­ta:
   –   nаtоn hyb­ri­di­kes­kus Suo­mes­sa.

   Al­kaa­ko Suo­mes­sa «opium­so­ta», jos­sa ul­ko­mai­set mie­hit­tä­jät tie­toi­ses­ti ja ta­hal­laan huu­maa­vat kan­sa­lai­sia käyt­täy­ty­mään rau­hal­li­ses­ti,
   –   ja tu­lee­han sii­tä myös mu­ka­vas­ti ra­haa­kin …

   1. Mt-lääkkeillä jo nyt on miljoona suomalaista rauhoitettu. Oopium-sota on jo täällä. ”Raharikas lääketeollisuus” kuten Marin kirjoitti v. 2010.

    Meille et kyllä vittuile, ja uittivat arvostelijan (Marin ) huumepiireihin.

    ”Käytän koksua, eikä kukaan huomaa aamulla, eikä ole krapula”. Tuota agendaa nyt pääministeri ajaa, varmaan ei itse edes huomaa, että häntä käytetään tosiasiallisesti mainoskasvona, jolla on globaalisti miljoonayleisö lapsia, nuoria ja keski-ikäisiä seuraajia. Länsimaista rappiota.

  2. USA:n eri organisaatiot, viralliset ja epäviralliset ovat kaiken takana. Venäjän ote on lipsunut irti. Suomea ei ole olemassa. Ainoaa omaa on enää lippu, jota ei voi käyttää EU:n yhteyksissä.

 6. Laudalla on parempi versio ja oon tota pyöritelly jonkin verran. Kuuluu sanovan ”Ota ne linkut”. ”Ota ne limput” ”Ota se sinko”

  Minusta selkeempi todiste huumejuhlista tulee siinä kohtaa kun nainen sanoo ”vittu täst tulee hyvä fiilis, kiitos!” Siellä fiksaillaan jotain ja toinen yrittää peittää videon tekemällä älämölöä. Lyhyen pätkän loppuun Alman ääni toteaa ”Tos on kaikil” Tai ”Pussi on kaikil”

 7. Ainiin lisäksi Alma houkuttelee jotain Annia huumeilla ” Anni tuu munkaa testaan” ”Tuu testaan”

 8. Sanottiin, että Paavo Nurmi (1897-1973) juoksi Supomen maailmankartalle. Nyt Sanna Marin ”linkutti” Suomen maailmankartalle!!!
  Tosiaankin. Kautta maailman pääministeriMME toilailut olivat pääjuttuna kaikilla höysteillä. Samalla lievästi sanottuna ihmeteltiin kovasti kuinka likimain WWIII kynnyksellä Suomen pääministeri reivaa kuin Paris Hilton aikoinaan. Eikä ihmettely rajoittunut häneen vaan kiusallisesti rivien välistä kuulsi se, että kuinka suomalaiset ovat tuollaisen pääministerin valinneet. Mutta tuntien suomi-zombiet. Voisi kuten Rooman Keisari Nero nimittää virkaan vaikka hevosen, koska silläkin on enemmän järkeä kuin Neron syvästi halveksimilla senaattoreilla! Jos näin olisi. Uuden-Seelannin WEF pääministeri jäisi hymyineen toiseksi!!! Ja taas olisi nimi lehdessä.

  1. Uuden-Seelannin pääministeri käyttää julkisella paikalla kauko-ohjattavaa genitaalialueen hyväilijää. Ja ÄÖ on hänelläkin. Mikä? 80?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*