Free speech 22 elokuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten CIA-kytköksiä omaava tiedustelupäällikkö Pekka Toveri väittää olevansa ”eläkkeellä”, mutta jostain kumman syystä silti päivästä toiseen johtaa Venäjää demonisoivaa Mediapoolin sotapropagandaa.

 

Toveri syytää lapsellisia emävalheita sellaista vauhtia, että herää epäilys siitä onko hän täysin mielisairas, CIA:n agentti vai kenties jotenkin kiristyksen alla.

 

 

Pekka Toverilla linkki Trumpia vainoavaan Jeffrey “Pedo” Epsteinin ex-asianajajaan, syyttäjä Bruce Reinhartiin?

 

 

Pekka Toverin pääoperaationa on kiihottaa suomalaisia Venäjää vastaan niin paljon, että Suomi saadaan Natoon ILMAN Natokansanäänestystä. Osana tätä operaatiota pitää myös taivaisiin asti liioitella Ukrainan voimaa ja vähätellä Venäjän sotamenestystä. Vain saamalla Suomi uskomaan Venäjän heikkouteen ja Ukrainan lopulliseen voittoon saadaan suomalaiset täyteen Natohuumaan.

 

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Venäjän vähättely ei kuitenkaan riitä. Venäjä pitää myös demonisoida joka ikistä venäläistä myöten. Suomalaiset on saatava pitämään jokaista venäläistä hirviönä.

 

Niinpä Toverin viimeisin operaatio on yrittää saada Suomi kieltämään venäläisten turistien maahanpääsyn. Toveri sai siihen mukaan jopa pääministeri Sanna Marinin, vaikka Saksa oli ehdottomasti venäläisten maahantulokieltoa vastaan.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Suomen valtamedia olikin epätoivoissaan, että miksi Saksa ei halua demonisoida tavallisia venäläisiä.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

On hyvin epätavallista ja suorastaan ennenkuulumatonta, että Suomi vähät välittää Saksasta ja täysillä demonisoisi venäläisiä. Niinpä herää epäilys, että onko Pekka Toverin tiedusteluoperaatiot nimenomaan kohdistuneet myös Suomen hallitukseen ja varsinkin Sanna Mariniin, jotta saadaan leivottua hänestä totaalinen russofobi.

 

 

Saksalaislehti: Sanna Marin huumejuhlissa! Kokaiinia pöydällä? (Kiristetäänkö Sannaa muillakin videoilla?)

 

 

Toveri on siis onnistunut Suomessa propagandaoperaatiossaan, mutta Saksan vastustukselle hän ei voi mitään. Näyttää siltä, että KOKO Saksan valtaeliitti ei ole sittenkään täysin CIA:n ja Mossadin hyppysissä.

 

 

Kiristävätkö sionistit myös Saksan Olof Scholzia jatkamaan Ukrainan sotaa?

 

 

CIA, Mossad ja Toveri eivät kuitenkaan luovuta. Nyt nimittäin on käynnistänyt laaja kampanja venäläisten turistien demonisoimiseksi. CIA: n ja Mossadin sionistien avulla se on helppoa, koska länsimaiden media on pitkälti sionistien käsissä.

 

Mediapoolin kapellimestari Toveri aloitti valehteluoperaation Suomessa tällä twiitillä:

 

 

 

 

Huomaa kuinka LAPSELLISESTI Toveri toimii. Hän ihan oikeasti kirjoittaa twiitissään venäläisistä agenteista! Siis vaikka hänen erittäin puolueellinen lähteensäkin myöntää kyseessä olevan EPÄILLYT agentit.

 

Toveri vetää aina mutkat todella suoriksi. Siis silloinkin kun lähde on erittäin epäluotettava taho eli muslimimafian hallitsema Kosovo, josta Suomeenkin on tullut erilaisia mafiosoja, terroristeja ja pedorinkejä.

 

Poliisi pimittää: “Hietalahdenkadun ammuskelu tuttujen välienselvittelyä”

 

 

Albanian hallitus on todellakin vihoviimeinen lähde. Siellä ei ole mitään tunnontuskia emävalehdella.

 

On se kumma, että kansallismieliset aiemmin pitivät Albaniaa läpimätänä mafiavaltiona, johon ei voinut luottaa pätkääkään. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Albaniasta tuli Nato-maa. Nyt Albania onkin sitten todella hieno maa ja ehdottoman luotettava lähde.

 

Siis vaikka moni natottajakin epäilee, että oliko koko tehdas edes toiminnassa. Toisaalta vaikka ei ollut toiminnassa, niin se silti todistaa kyseessä olleen venäläisten agenttien operaatio. Kaikkihan tietää venäläisten agenttien olevan totaalisia tumpeloita.

 

 

 

 

Erittäin epäilyttävästä lähteestä ja hyvin epäselvistä tapahtumista huolimatta Pekka Toveri sitten kuitenkin vetää välittömästi sen (CIA/Mossadin haluaman) johtopäätöksen, että ”viisumien kanssa kannattaa olla tarkkana”.

 

Näin Toveri viestitti Mediapoolin johtamalla valtamedialle, että nyt saatiin tekosyy rajoittaa venäläisten maahantuloa. Samalla natottajat saadaan kiihotettua venäläisiä vastaan.

 

Moni yksinkertainen natottaja joutuikin välittömästi kiihkon valtaan.

 

 

 

Seuraavana aamuna valtamedia sitten jatkoi Toverin propagandaoperaatiota. Asialla tietysti ensimmäisenä sionistisen Erkko-suvun Ilta-Sanomat, jonka hysteerinen otsikko tietysti esittää mafiavaltio Albanian epäilyt täytenä faktana.

 

Pian kuitenkin jopa Ilta-Sanomissa herättiin, ettei lehti sentään voi mennä sotapropagandassa pidemmälle kuin Albania. Niinpä sitten myöhemmin lisäsivät jutun tekstiin sanan epäily.

 

Tällaista taikaisinpäin vetämistä ei kuitenkaan tarvitse tehdä Suomi24-palstalla, jossa systemaattisesti levitetään valtamedian ja Toverin törkeintä sotapropagandaa.

 

 

Näin Pekka Toverin johdolla täysin epäselvästä ja sekavasta tapahtumasta saadaan täysin varmasti ”venäläisten agenttien” tekemä ”isku” ja ”terroriteko”.

 

Toisaalta jos sinua huijataan kerran, niin vika on huijaajassa. Jos sinua huijataan idioottimaisilla valheilla kuukausi toisensa jälkeen ja jopa ihailet huijaajaasi, niin vika on SINUSSA.

 

 

Yleensä Ukrainaa ja Albaniaa pidetään törkeiden emävalehtelijoiden maana, mutta sielläkään ei kehdata emävalehdella samalla tavalla kuin Suomessa, koska ihmiset eivät sokeasti usko ihan mitä tahansa. Vain Suomessa naurettavat emävaleet menevät jatkuvasti läpi ilman pienintäkään kritiikkiä.

 

Niinpä Toveri ei tule lopettamaan, vaan emävaleet tulevat vain suurenemaan kunnes Suomi on ydinaseiden taistelukenttä ja Toveri amerikkalaisen upseerivaimonsa kanssa kävelee nauraen floridalaiseen pankkiin.

 

13 thoughts on “Pekka Toverin uusin propagandaoperaatio: Demonisoida venäläisiä turisteja

 1. ”Tutkijoita” riittää valtamedian haastateltavaksi. Oikeampi nimitys on tyhjäntoimittaja-agentti. Kuka niidenkin elintason maksaa?

 2. Toveri pitää laittaa yksin täysvarustuksessa mutaiseen suo-ojaan marraskuisessa räntä- ja vesisateessa. Lisämausteena mukaan singon ja kranaatinheittimen kuljetus samalla kertaa tukikohtaan, aikaa rajatusti. Miksi suo-ojaan? Siellä on turvassa vihollisen sala-ampujan luodeilta.

  Sitten näkee onko Toveri oikea suomalainen sotilas.

 3. Lännen tiedustelupalvelut epäonnistuivat, jos yrittivät murhata autopommi-iskullaan Duginin. Todella raukkamaista suorittaa terrori-isku poliittista ajattelijaa kohtaan, mutta saivat kuitenkin miesparan pahasti tolaltaan kun iskussa kuoli tytär.

  1. Mikä ylipäätään takaa ettei olisi osuttu ensisijaiseen kohteeseen? Länsimedia?

   Jos Duginilla on muitakin lapsia, niin heitä suojellakseen 180 asteen täyskäännös ajatustyössään ja lopputulos saattaa olla jopa isompi voitto kuin Duginin itsensä hengiltä ottaminen…

 4. Jos venäläiset ovat niin kauheita kosher-Pekan mielestä, niin miksi niitä on päästetty maahamme kymmeniä tuhansia?

  Mielestäni ukrainalaiset ovat paljon pahempia ja kauheampia. Heidän esinahaton natsipresidentti on kuvottava!

  Suvakkien täydellinen romahtaminen on edessä. Tällä viikolla alkaa azovin valenatsien sotarikosoikeudenkäynti! Jiihaa!!!

 5. Jokaisen venäläisen demonisaatio on ehkä lopullinen tavoite, mutta venäläisten dehumanisaatio on tarpeellinen välietappi. Dehumanusaatioon tarvitaan tietenkin venäläisten näkemysten sensurointi blokkaamalla pois venäjän tiedotusvälineet(check) ja estämällä suomalaisten kontaktit tavallisten venäläisten kanssa(in progress).

  Globalistit sai aikaan tämän sodan. Ja ainakin minun on mahdotonta nähdä miten maailman, Suomen tai suomalaisten tilanne voisi parantua tämän täydellisen venäjä-välirikon seurauksena.

  Käytännössä vemäläisten tarvitsee vain keskityyä omaan peliinsä ja leikkiä niiden kanssa jotka haluavat läydä kauppaa sen kanssa.

  YK:n Gutiainen vaahtosi eilen että Venäjän viljan ja lanoitteiden on virrattava vapaasti maailmalle, koska maailmaan tulee nälänhätä ilman niitä. Euroopassa puolestaan maanviljelijäitä ajetaan yhä ahtaammalle kalliin energian ja kieltämälöä lannoitteiden käyttö.

  Väistämätön seuraus on että Venäjä voi rajoittamalla viljan ja lannoitteiden vientiä aiheuttaa Afrikkaan ja lähi-itään kurjuutta ja konflikteja jotka joiden aiheuttama terroristi ja pakolaispaine kohdistuu Eurooppaan – Venäjän pitäessä omat ja Kiinan kumppanimaat (erityisesti Turkin) leivänsyrjässä kiinni. USA puolestaan tulee myymään Euroopplaisille kaiken niin kauan kuin on varaa maksaa, mutta nuo varatkin loppuu talouskriisin pitkittyessä ja kääntyessä lamaksi. Joka hajottaa koko EU:n korttitalon.

  Niin ja miten käy sitten Ei-natomaa Suomen yksinään ja pahasti velkaantuneena Venäjän kainalossa. Sanna Marin ja puoliso yhdysvaltalaisen Headline.vc pääomasijoitusyhtiön ”sijoittajaksi” yllättäen rekrytoity Markus Räikkönen (vrt. Hunter Biden kiinalaisen VC yhtön ”sijoittajana”) saavat rikastuttuaan muuttaa cuck-bilettämään vaikka Ukrainalaisen näyttelijän (Zelensky) yllättäen omistamaan kymmenien miljoonien arvoiseen italian (korruptio)palatsiin.

  1. Venäjällä on Afrikassa sen verran liittolaisia ja neutraaleja kumppaneita ettei se varmasti halua aiheuttaa heille tuskaa.

  2. Mikä pääomasijoitusyhtiö? Italian kartanon omistajuus. Noihin kun löytyy faktat niin hyvä.

   Oliko Markus mukana Italiassa? Alkoiko jo siellä biletys? Ketä muita oli mukana? Hunter Biden, Zelwnsik lähipiiriä?

 6. Ta­val­lis­ten ve­nä­läis­ten de­mo­ni­soin­nil­la saa­daan
  –   ve­nä­läi­sen kan­san ta­paa­mi­nen
  –   Uk­rai­nas­sa ke­hi­te­tyil­lä bio-aseil­la
  –   näyt­tä­mään hy­väk­syt­tä­väl­tä so­ta­toi­mel­ta.

  Mas­sii­vis­ta bio-hyök­käys­tä Ve­nä­jäl­le (ja sen jäl­keen Kii­naan, jos ei an­tau­du) ko­ko «ve­nä­läi­sen gee­ni­pe­ri­män» hä­vit­tä­mi­sek­si maa­pal­lol­ta on na­ton joh­dol­la val­mis­tel­tu jo pit­kään.
  –   Mi­tään vaih­to­eh­tois­ta st­ra­te­gi­aa ei ole val­mis­tel­tu.

  Yli­pää­tään yk­si­na­pai­ses­sa maa­il­mas­sa ei ole ole­mas­sa vaih­to­eh­to­ja.
  –   Jo­kai­sen vaih­to­eh­don esit­tä­mi­nen on sa­ma kuin ko­ko he­ge­mo­ni­an haas­ta­mi­nen,
  –   he­ge­mo­ni­an val­lan anas­tus.
  –   Myös op­po­si­ti­opuo­lu­eet on tu­hot­ta­va, kos­ka ne ta­voit­te­le­vat he­ge­mo­ni­an val­taa.

  On vain yk­si val­ta. Älä ku­mar­ra mi­tään muu­ta lain­sää­tä­jää.

 7. Minusta olennaisinta tässä on yhtäältä ajoitus ja toisaalta tapa, millä toimitaan. Sinänså venäläisten, kuten kaikkien muidenkin ulkomaalaisten suhteen pitäisi olla varauksellinen, eikä viisumeita, turvapaikkoja tai oleskelulupia saati kansalaisuuksia tulisi jaella kuin karkkeja. Mutta, kun tilanne on nyt äärimmäisen tulehtunut, on toimet omiaan tulkittavissa lähinnä provokaatioksi. Etenkin, kun ne tehdään osana muita enemmän tai vähemmän yksityisten tahojen masinoimia ryssävihakampanjaan kuuluvia toimia. Lisäksi Suomessa on jo suuri määrä monilla eri statuksilla asuvia tai työskenteleviä venäläisiä. Mitä heidän suhteensä aiotaan tehdä, aikooko toveri Toveri kenties internoida heidät, jolloin tulevilla sukupolvilla on taas ihmeteltävää. Lisäksi, ukrainalaisen ja venäläisen erottaminen nimen, ulkonäön ja kielen perusteella on vaikeaa ja ukrainalaisista monet puhuvat venäjään ja Ukrainan venäläiset ukrainaa. Kuka takaa, ettei Venäjä soluta agentteja ja desantteja sitten pakolaisten joukossa?

  Sinänsä siviilistatusta on iät ja ajat käytetty sotilastiedustelussa, ja tätä kutsutaan peitetoiminnaksi. Tuskin Venäjä on poikkeus. Samalla Suomi on kuitenkin ovet selkosen selällään niin CIA:n kuin muidenkin valtiollisten tai uskonnollispolittisten intressien suhteen.

 8. Jokainen amerikkalainen ja britti tässä on vastuussa ja tulee korvaamaan kymmenien vuosien rikoksistaan ja terveistä, normaaleista kansoista loisimisestaan. Mitään muuta nämä rikolliset loiset eivät ole koskaan osanneet. Yhdysvalloissa loisivat intiaaneista ja kaikkialla muualla kuin myös pelkkää muista loisimista heidän olemassaolonsa. Katsokaa kuinka heidän rikollinen imperiuminsa on romahtamassa heti kun he eivät pääsekään loisimaan muista. Yksin he ovat täysin kykenemättömiä elämään ilman isäntäeläimiä.

 9. Toveri-Göbbels jakaa samaa rasista vihaa ja paskaa yksittäisten venäläisten venäläisten niskaan kuin Saksassa juutalaisten. Itse asiassa slaaveina venäläisillä on oma kansanluonteensa ja kulttuurinsa, joka kyllä voittaa Rappiossa häpeällisen loppunsa edessä olevassa lännessä, jossa palvotaan saatanaa ja uhrataan vauvoja sekä lapsia kunhan heidät on ensin raiskattiu ja kidutettu!!! Maailman suurin rosvovaltio Yhdysvallat tulee tuhoutumaan omaan mädäntyneisiin rakenteisiinsa kuin Rooman valtakunta aikoinaan. Jotain kertoo CNN:n uutrislähetyksissä katkaistaan itse yhteys haastateltavaajn kun hän puhuu aidosta uskostaan Jeesukseen tai vain mainitseekin jotain elävästä Jumalasta. Toimittaja teeskentelee kyseessä olevan aito ”tekninen häiriö. Ilmeisesti jo demonejaan täynnä oleva letukka vääntelehtii tuolissaan kuin istuisi kusiaispesässä ja kasvot ovat tuskaiset kun Jeesuksesta puhutaan voimallisesti. Jos voitettuaan urheilija ylistää uskoaan Jumalaan tai mainitsee Jeesuksen. Ääni vaiennetaan tuosta kohdastta tai lähetys ”katkeaa”. Brasilialaiselle jalkapalloilijalle (se, joka pyöri kilometrin muka loukkaantuessaan) siitä ettei hän puhu Jeesuksesta tai kuten ennen sitä hänen hikinauhastaan bluurattiin pois ”Jeesus”! Että näin nykyään USA:ssa, jossa ennen urheilijat ja muutkin puhuivat solkenaan Jumalasta ja tekivät kunniaa tähtilipulle amerikkalaisella patriotiismilla. Demokraatit, Hollywood ja koko musiikkiteollisuus ovat satanisteja ja pedofiileja sekä ihmislihaakin on jo mussutettu! Trumpin kannattajat ovat paljolti kristittyjä ja moraalipohjaltaan rehellisiä vääryyttä vihaavia sekä ahkeria ihmisiä joten saatanallinen viha heitä kohtaan on ymmärrettävää!

Comments are closed.