20 thoughts on “Päivän kuva

 1. Mikä tekee tuosta Marinin henkilökulttista on niin vahvan että sen lisäksi että munaton mediamme ei suostu Marinia arvostelemaan myöskään muut puolueet eivät vaadi Marinin eroa? Esim. Keskustan ryhmä­johtaja Juha Pylväs on kirjaimellisesti kieltänyt keskustan kansanedustajia kommentoimasta Marinin biletys­kohua ja mikäli Kokoomus ja varsinkin Persut muistaisivat edes teeskennellä olevansa oppositiopuolueita eikö heidän pitäisi edes jonkinlaisen uskottavuuden ylläpitämiseksi vaatia Marinin, ja mielellään koko hallituksen, eroa? Eivätkös persut vielä Antti Rinteen eroa muistaneet vaatia aikoinaan?

  1. Ero Marinin ja Rinteen kohtelussa lienee siinä, että Marin on eliitin nimeämä ja ilman vaaleja asemaansa nostettu.

   Rinne oli vain vasemman käden rukkanen, lapanen ja hansikas. Rinteen kritisointi oli luvallista ja suorastaan eliitin sekä lehdistön masinoimaa.

 2. Siilipuolustus poliitikoilla. Asetelma on he hallitsijat vastaan, me kansa. Vai kuvitteletko että poliitikot ovat meidän puolella? Eivät ole, vaan imevät meistä hyötyä itselleen ja lobbaajillen. Se on puoluelaitoksen tarkoitus. Kansan työllä ja omaisuudella eläminen.

  Kekkosen aikoina kaikki peittelivät hänen dementiaansa. Myös nyt valtamedia ja poliitikot peittelevät johdon epäpätevyyttä ja päihderiippuvuutta. Tuskin Marin on ainoa mömmöjwn kanssa touhuileva lobbarien edustaja.

  Hankkikaa lausunto vaikka bile-Ilmarilta nyt ihan ensin.

 3. https://www.partisaani.com/news/politics/2022/08/23/tiedote-sinimustan-liikkeen-puoluekokous-teki-henkilovalintoja-ja-linjasi-eduskuntavaaliohjelmaa/

  ”Puoluehallitus on nimennyt ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa: Lauri Hokkanen, Pirkanmaa; Suvi Hokkanen, Pirkanmaa; Toni Jalonen, Helsinki; Meri Kartta, Häme; Terhi Kiemunki, Pirkanmaa; Antero Kivisaari, Varsinais-Suomi; Pasi”

  ”Kuronen, Lappi; Tuukka Kuru, Häme; Tapio Rantanen, Satakunta; Miro Sarola, Lappi; Milka Ojala, Pohjois-Pohjanmaa; Aleksi Veikkola, Pirkanmaa”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*