12 thoughts on “Sannan sarjakuva

 1. Eivät nuo ole ihmisiä, varsinkaan tuo ihka ainoa ” perheenäiti”. Ainoa bileissä tolkuissaan oleva näyttää olevan adjutantti.

  BILE-ILMARI, prkl! Anna kommentti, juma.

 2. On syytä muistaa, että lauta-Marinilla on kovat paineet. Hänen pääministerikauden aikana tuli koronatyrannia ja lauta-Marin vielä halusi ulkonaliikkumiskiellon, mutta epäonnistui. Lauta-Marin myös paljastui esinahattoman Klausin sätkynukeksi. Sitten tuli ulkopoliittinen takinkääntö ja nato-hakemus piti laittaa tulille, tosin hakemuksen ratifioinnissa on nyt pieniä mutkia matkassa, kun Turkki paljasti Suomen olevan ”hot bed of terrorism” ja Suomi täytyy muokata terrorismin vastaiseksi valtioksi(miksi supo ei ole jo ottanut kurdeja kiinni ja sulkenut kebabpizzerioita?) ja kirsikkana kakun päällä on tietenkin apinarutto, jonka pääministeri päästi maahamme! Myös denazifiointi häämöttää horisontissa!

  Ei mikään ihme, että psyyke alkaa rakoilla ja täytyy päästä raivoisasti juhlimaan homojen ja narkkarien kanssa!

  Toisaalta tämä juhliva pääministeri on omalla tavalla viihdyttävä ja mielestäni Lauta-Marinin pitäisi aloittaa säännölliset ble-skriimit. Ajatelkaa! Perjantaina voisi katsoa suorana lähetystä, kun pääministeri bailaa jauhojengin kanssa vaikkapa ruotsinlaivalla tai laskettelukeskuksessa shamppanjalasi kädessä ja lunta nokassa!

  1. On viihdyttävää. Käänteitä enemmän jo kuin saippuaoopperoissa. Kuka käsikirjoittaa? Ei ole kaikkia käänteitä vielä paljastunut. Kysykää vaikka Ilmarilta.

 3. Jauhojengin jatkot olivat sitten pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Mitähän seuraavaksi, aikuisviuhderainako?

  https://www.partisaani.com/news/enemies/2022/08/23/kesarata22-jauhojengi-lesboili-huoraavan-paaministerin-videopalaverihuoneessa/

  Tämä kyllä vaikuttaa vahvasti käsikirjoitetulta, mikä voi olla niin järisyttävää, että sen peittämiseksi tuhotaan koko pääministeri-instituutio?

  Tuli mieleeni sekin, oliko Jauhojengi-videon vuotaja viranomainen. Olisiko Marinin biletysputkesta lähtenyt liikkeelle huhuja, joten materiaali päätettiin vuotaa, mutta kuitenkin sellaisena ajankohtana, että huumeet ehtivät haihtua pääministerin verestä ja virtsasta? Samalla kuitenkin syntynyttä kohua vesitetään mm Jallujenny ja jallujengi-tulkinnoilla ja erilaisilla asiantuntijalausunnoilla.

  1. Mitä Marin teki oikeasti Italian huvilalla? Aloittiko bileputken siellä? Oliko Markus vai Ilmari mukana, entä pikkutytär. Huvila on ilmeisesti korruptoituneeseen Ukrainan eliittiin kytköksissä. Mitä siitä voi päätellä? Saiko Marin mömmöjä samoilta tahoilta kuin Zelenski?

 4. Kuka esim juurikin Helsingissä suojelee niitä huumekauppiaita. Ongelma on valtava ja ennalta asioita ehkäisevä poliisi toimii jotenkin käänteisesti. Onko tässä lääketeollisuutta mukana.

  1. Juurikin poliittinen poliisi ja Nato niitä suojelevat. Kaikki huumekauppa on poliittisen poliisin ja Naton hallitsemaa ja hyväksymää. He tuhoavat kaikki kilpailijansa, jotka ovat niitä kiinnijääneitä.

 5. https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008957382.html

  Suomessa ei tiedetä enää pukukoodistakaan, että mitä rento, eli vastaa tarkoittaa, kun täytetään pyöreitä lukuja. Nykyisin ihmiset luulevat, että se tarkoittaa farkkuja. Jutussa kerrotaankin, että kaikki muut tiesivät mitä casual tarkoittaa. Ihmiset seuraavat liikaa Sanna Marinin kaltaisia huumenistejä.

 6. Muiden rahoilla ja suojatyöpaikassa on helppo bailata, kunhan myy suomalaiset ja suomalaiset lapset satanisteille, niin poliittinen poliisi katsoo huumeiden vetämistä läpi sormien.

  1. Totta kai, mutta millä etuoikeudella jollakin sattumapääministerillä on etuoikeus rötöstellä kunnon kansan piikkiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*