Marco de Wit 24 elokuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten lähes kaikki – varsinkin valkoiset – ihmiset ovat nykyään säälittäviä raukkoja, jotka ovat valmiita uskomaan vaikka mitä viranomaisten valheita.

 

Yksi törkeimmistä valheista on syyttää muslimeja 911-iskuista, vaikka oikeat syylliset olivat tietysti Israelin Mossad yhteistyössä CIA:n ja FBI:n kanssa.

 

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Jokainen järjellinen ihminen tajuaa, etteivät tulipalot voi romahduttaa pilvenpiirtäjiä muutamassa tunnissa. Tätä sanoi alussa myös Donald Trump.

 

Pian Trump kuitenkin tajusi kuinka kuvottavan tyhmiä ja lammasmaisia tavalliset ihmiset ovat alistuessaan viralliselle totuudelle. Niinpä Trump alistui viralliselle narratiiville, joskin välillä on vihjaillut, ettei kukaan vieläkään tiedä miksi WTC-tornit romahtivat. Näin Trump voi käyttää totuutta valtaeliitin kiristämiseen.

 

 

Miksi Trump valehtelee muslimien tehneen 9/11-iskun?

 

 

On täysin käsittämätöntä, etteivät länsimaalaiset ole reagoineet Amerikan WTC-valheisiin. Siis vaikka ympäri maailmaa Latinalaisesta Amerikasta Lähi-Itään ja Aasiaan ihmiset tajuavat kyseessä olleen Mossadin ja CIA:n operaatio.

 

Perusongelmana on nimenomaan länsimaiden ihmisten valtiouskovaisuus ja raukkamaisuus.

 

 

Miksei kukaan vaadi totuuskomissiota edes Estonia- tai 9/11-iskun tutkimiseksi?

 

 

Itse asiassa useat valtionpäämiehet ovat todenneet, että virallinen versio 911-hyökkäyksistä ei voi pitää paikkaansa. Usein he myös vihjaavat tai suoraan sanovat todellisen syyllisen olevan CIA ja Mossad.

 

Näitä suht rehellisiä valtionpäämiehiä ovat olleet esimerkiksi Italian, Kuuban, Venezuelan ja Iranin presidentit. Lisäksi myös Venäjän RT-media on hyvin voimakkaasti syyttänyt CIA:ta ja osittain myös Mossadia. Niinpä RT onkin sensuroitu EU:ssa.

 

 

Nyt myös Kiina on liittynyt kuoroon. Kiinaa on jo pitkään ärsyttänyt, että USA demonisoi Kiinan naapurimaata, Afganistania. Kaiken kukkuraksi USA on varastanut Afganistanilta rahaa maksaakseen 911-uhrien korvauksia.

 

 

 

 

Nyt Kiinan yksi korkeimmista viranomaisista on myös twiitannut kuvan, jossa SUORAAN syytetään Amerikkaa 911-iskujen tekemisestä.

 

 

 

 

Twiitti on tietysti reaktio Amerikan provokaatioihin, kuten Pelosin Taiwan vierailuun. Tässä näkee moninapaisen maailman suuren edun: Kun suurvallat riitelevät, niin silloin he paljastavat kostoksi toisensa salaisuuksia.

 

Tämä on historioitsijalle optimaalinen tilanne. Ja siten myös totuudelle!

 

 

7 thoughts on “Kiina syyttää Amerikkaa WTC-tornien räjäyttämisestä!

   1. Ja suvakit perustavat politiikkansa väitteelle, että valkoiset ovat ”etuoikeutettu enemmistö”. Faktoista ei taaskaan välitetä.

 1. Venäjä myös uhosi paljastavansa 911-iskun todelliset tekijät, kun Venäjää alettiin syyttämään matkustajakoneen alasampumisesta Ukrainassa. Sen jälkeen syytökset vaikenivat!

  Missä on kaikkien 911-iskuissa käytettyjen neljän lentokoneen mustat laatikot?!!

  1. > Venäjä myös uhosi paljastavansa
   >\911-iskun todelliset tekijät,
   > Sen jälkeen syytökset vaikenivat

   Kii­na­lai­set po­lii­ti­kot ei­vät uhoa vain saa­dak­seen li­sää ää­niä vaa­leis­sa.
   –   Kii­nan po­li­tii­kan vah­vuus on sii­nä, et­tä siel­lä ei me­nes­ty pin­ta­kiil­lol­la ja jul­ki­suus­tem­puil­la.
   –   It­se us­kon, et­tä viit­taus WTC-tor­nei­hin ei ole tyh­jän pääl­lä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*