Marco de Wit 24 elokuun, 2022

 

 

Pääministeri Sanna Marin on jäänyt kiikkiin sekä valehtelusta että huumejengin kanssa bailaamisesta päivystysaikanaan. Vähintäänkin Sanna siis sekä alisti itsensä kiristykselle että ajoi itsensä toimintakyvyttömäksi päivystysaikana. Jos kyse olisi lääkäristä tai palomiehestä, niin hän saisi välittömästi potkut ja päälle vielä huumepoliisin ja sossujen jatkuvat vierailut ja tutkimukset.

 

Itse asiassa Sanna on hyvinkin voinut syyllistyä vakavaan rikokseen järjestämällä bileet huumeidenkäyttäjien kanssa. Kaikki jauhojengin jäsenet Sanna mukaanlukien pitäisi välittömästi kutsua poliisikuulusteluihin. Kaikille pitäisi myös tehdä huumetesti ja nimenomaan hiuksista tai muuten huumetestillä ei ole mitään todistusarvoa. Näin tehtäisiin kenelle tahansa, joten pitäisi tehdä myös pääministerille ja tämän jauhojengille.

 

 

Vihdoinkin: Toimittaja kysyy Sanna Marinilta “jauhojengistä” ja “tuu tänne testaa, tuntuu hyvältä”-huudosta.

 

 

On siis täysin päivänselvää, että Sannan pitää erota. Yksikään puolue ei ole kuitenkaan vaatinut Sannan eroa. Ei edes oppositiopuolueet!

 

Esimerkiksi Kokoomuksen Orpo yrittää vain saada ihmiset unohtamaan Sannan rikokset.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Sannan eroa eivät vaadi edes oppositiopuolue persut!!

 

Mietipä: Persujen johto ei vaadi edes poliisitutkimusta jauhojengin toimintaan tai edes jauhojengin jäsenten hiuksista otettavaa huumetestiä!

 

Tämä on sitäkin uskomattomampaa, koska persujen jäsenet ja kannattajat ehdottomasti vaativat Sannan eroa. Niinpä puoluejohdon on ollut taas pakko huijata jäseniään sillä minkä parhaiten osaavat eli NÄENNÄISKRIITTISYYDELLÄ.

 

Tässä yksi järkyttävä esimerkki perussuomalaisten omasta lehdestä Suomen Uutisista.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tällä kertaa persujohto suoritti hämäysoperaationsa antamalla persujen Tavion yleisesti KYSYÄ onko Sanna kenties eroamassa. Siis kysyä eikä vaatia. Kaiken kukkuraksi Tavio kysyi tai paremminkin spekuloi TWITTERISSÄ eikä missään virallisessa roolissa tai elimessä.

 

 

Jos luet jutun, niin huomaat myös, että se on hyvin lyhyt juttu yhdestä twiitistä. Taviota ei tietysti haastatella, jotta ei paljastuisi, ettei hän tosissaan ole kysynyt asiaa toistuvasti tapaamaltaan pääministeriltä. Oikeasti persut eivät puolueena vaadi yhtään mitään.

 

Tästä huolimatta tämä säälittävät hämäysoperaatio näyttää täysin uponneen tavallisiin persujuntteihin, jotka eivät tajua kysymisen/spekuloinnin ja vaatimisen eroa.

 

 

Pelkkä kysyminen ei tietysti riitä. Ei huumejengiläiseltä kysytä eroatko, käytätkö huumeita, käyttivätkö kaverisi huumeita järjestämissäsi bileissäsi, suostutko kunnon huumetestiin, olitko toimintakuntoinen, suostutko poliisitutkintaan, jne. Sinun pitää VAATIA kunnon huumetestejä ja poliisitutkintaa. Lisäksi sinun pitää vaatia huumejengin kanssa humaltuneen pääministerin eroa, koska on vähintäänkin käyttäytynyt hyvin vastuuttomasti asettaen koko Suomen vaaraan.

 

Tämä logiikka on kuitenkin liikaa persuille. Eihän sitä herroilta voi mitään vaatia. Ei edes jauhojengiin kuuluvalta biletytöltä.

 

 

Mistä tämä persujen nynnyily voi johtua? Yksinkertaista: Nykypersuille tärkeintä on alistaa Suomi läntisille natottajaglobalisteille. Jos Sanna tähän suostuu, niin hän saa sikailla ja jopa rikkoa lakia vaikka kuinka paljon tahansa. Ja kyllähän Sanna suostuu. Niinpä persut eivät vaadi Sannan eroa.

 

Persuille Natokysymys on yli kaiken. Tämän takia he ovat myös suostuneet rajojen aukaisemiseen sekä ukrainalaisille että myös Pohjoisen Liiton pedoafgaaneille.

 

Tavalliset persut ovat kuitenkin niin yksinkertaisia lampaita, etteivät reagoineet mitenkään pedoafgaanien kuskaamiseen Suomeen. Niinpä eivät tule myöskään reagoimaan mitenkään siihen, että nimenomaan oppositiopuolue persut päästävät Sannan kuin koiran veräjästä.

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Ei siis ihme, että persutkin ovat nyt aloittaneet hyssyttelyn. Persujohto selvästi antaa valtamedian muuttaa narratiivia ja tehdä Sannasta median ja varsinkin Seiskan uhri.

 

JUTTU

 

Pahinta tässä kaikessa on, että moni persu kyllä myöntää persujen kääntävän jatkuvasti takkiaan natohimon takia. Heille Venäjä on niin paha, että se muka pakottaa Suomen yhä syvemmälle Natoon, EU:iin, euroon, läntiseen pankkikartelliin, kulttuurimarxismiin ja yleensäkin globalismiin.

 

Nyt tietysti herää kysymys: Missä menee persujen raja? Kuinka pitkälle persut ovat valmiita viemään Suomen kulttuurimarxistien, sionistien ja riistopankkiirien johtamien USA:n ja EU:n siirtomaaksi pystyäkseen isottelemaan Venäjälle?

 

Yksi asia on nyt varma: Persuilla ei ole mitään rajaa. Venäjä on kuulemma niin äärimmäisen paha, että meidän pitää hyväksyä jauhojengin lisäksi myös EU:n sensuuri ja perversiot sekä taloutemme tuhoaminen ja jopa ydinaseiden taistelukentäksi joutuminen.

 

 

Persujen mukaan Suomesta on tehtävä USA:n ja EU:n imperiumin etuvartioasema, vaikka se johtaisi Suomen kulttuuriseen, taloudelliseen ja fyysiseen tuhoutumiseen. Kyllä lännessä ihmiset ovat sitten tosi kiitollisia uhrautuville suomalaisille.

 

Onneksi monet persut ovat niin tyhmiä, että myöntävät tämä perverssin logiikkansa ihan suoraan.

 

 

Jani “Ukraina Ensin” Mäkelä vs. Niko Kauko: Suomen upottava läntisen laivan mukana?

 

 

17 thoughts on “Miksei persujohto vaadi poliisitutkintaa ja pääministeri Sanna ”Jauhojengi” Marinin eroa?

 1. Suomalaiset lammasmaiset miehet alistuvat jopa huumenisti Sanna Marinille. Todella säälittävä ja nöyristelevä lammasmainen orjakansa, joka alistuu ja uskoo kaiken mitä auktoriteetit vain sanovat.

  1. Asiallinen huumetesti on se aivan minimitaso luottamukselle. Ei sekään riitä mihinkään, mutta on hyvä alku.

 2. Orpo Piru ja hään Cockoomuksensa on aivan samanlainen mädättäjä kuin nykyinen vasemmisto.

  1. Kyllä tosiaan ala-arvoista on Orpon kommentit, samoin Saarikon. Tulevia vaaleja vaan ajatellaan, ja demarien äänitukea, niin väärinkäytöksiltä käännetään katse pois.

   1. Saarikko kuuluu WEFiin kuten Sanna Marin kanssa kuuluu WEFiin. Siksi Antti Rinne ja Katri Kulumni laitettiin syrjää että WEFiläiset voi lahjoitella Suomen miljardit ulkomaille ja siitä palkinnoksi he saavat palkintovirat.

 3. No nyt ne tietää että sanna tanssi tasan niiden pillien mukaan. Vai oliko se pilien mukaan?

  1. Ei vaan kovin paljon auta, sillä ehdokkaaksi ei kuitenkaan päästetä. Hyvä kuitenkin että persujen laittomalle perseilylle joku panee vastaan.

 4. Purraa ketuttaa korkeintaan se ettei saanut olla mukana! Eli tässä on suomalaisten poliitikkojen tila tänä päivänä. Ja jo ennalta suunniteltu sotakin on edessä, mutta yläluokka on kautta historian kestänyt alaluokan kärsimykset ihailtavan hyvin. Kun laittaa wanhaan lautapeli koronan pelipintaan jauhoa niin luisto heti paranee.

 5. Oikein PS on aatteeton kokoomus 2. , joka hakee vain ääniä sanahelinällä, ilman tahtoa ja kykyä tekoihin ja apupojan/tytön paikkaa kokoomukselle, kepulle tai sdp:lle tai yhteistyötä näiden kanssa kulttuurimarksismin, eu-orjuuden ja Nato-orjuuden maksumiehenä olon jatkumiseen!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*