Free speech 24 elokuun, 2022

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka amerikkalaisen upseerivaimon omaava vakoilupäällikkö Pekka Toveri on epätoivoisilla valheillaan yrittänyt ylläpitää suomalaisten Natohuumaa.

 

Toveri ei ole pelkästään pyrkinyt demonisoimaan Venäjää, vaan myös tavallisia venäläisiä.

 

 

Pekka Toverin uusin propagandaoperaatio: Demonisoida venäläisiä turisteja

 

 

Toverin emävaleet ja hysteerisen älyttömän väitteet ovat kuitenkin viime aikoina menneet niin pitkälle, että jopa hänen kovimmat tukijansa Martti Kari ja Emil ”Varastomies” Kastehelmi ovat ottaneet häneen etäisyyttä. Varsinkin Kari on lähes lopettanut sotapropagandansa, koska ei pysty menemään yhtä pitkälle emävalheissaan kuin läheinen ystävänsä Toveri.

 

Tämä ei kuitenkaan Toveria jarruta. Päinvastoin. Hän vain suurentaa valheitaan. Muutama päivä sitten Toveri taas väitti venäläisten ”hyytyneen” siihen pisteeseen, että ovat kuulemma joutuneet ”lopettamaan” etenemisensä.

 

Toverin mukaan venäläisiltä loppuivat ensin kenraalit, sitten miehet ja nyt myös ammukset.

 

 

Tiedustelupäällikkö Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Väittää Venäjän “lopettaneen hyökkäyksensä Donbassissa”!!

 

 

Toverin hulluudella on kuitenkin logiikkansa. Kaikki kovimmat natottajat ovat nimittäin saaneet täsmälleen samat ohjeet päämajastaan eli sionistijuutalaisten Kagan-Nuland-mafian pyörittämästä ISW-instituutista. (Jonkun pitäisi tehdä ISW-sukupuu.)

 

Valtamedian päälähde, juutalainen ISW pimittää Ukrainan rintaman olevan romahtamassa!

 

 

Pari päivää sitten ISW lopullisesti paljasti korttinsa, kun sekin väitti venäläisten etenemisen pystähtyneen. Tämä hämmästytti jopa monia rintamakarttoja seuraavia natottajia, jotka näkevät venäläisten etenevän joka päivä!

 

(Tosin jos luet hyvin tarkkaan ISW:n väitteitä, niin tajuat heidän jättävän pienen takaportin, koska eivät sentään ole yhtä törkeitä ja huonoja valehtelijoita kuin Toveri.)

 

 

 

 

Siis ihan oikeasti jopa monet hieman järkevämmät ukrainalaismyönteiset analyytikot myöntävät venäläisten etenevän jatkuvasti monilla eri rintamanosilla. Tässä yksi esimerkki, joka on itse asiassa niin ukrainalaismyönteinen, ettei suostu esittämään suurempia rintamakarttoja. Näin venäläisten etenemistä voi helpommin vähätellä. Toisaalta tästä huolimatta kuitenkin myöntää etenemisen.

 

 

Tässä ensin kaksi tärkeintä rintamaa. (Lisäksi on Kharkivin rintama, mutta tämä lähde kieltää siellä tapahtuvan mitään.)

 

 

 

 

 

Pohjois-Donbassin Siverskin rintama, jossa venäläiset myös hyökkäävät. Tosin heidän päätarkoituksena on sitoa noin 20 000 ukrainalaista sotilasta samalla, kun venäläiset hyökkäävät etelämpänä Bakhmutiin.

 

 

 

 

Keski-Donbassin Bakhmut-rintama, jossa Wagnerit ovat edenneet jo Bakhmutin laidalle samaan aikaan, kun yrittävät saartaa ja katkaista huoltoyhteyksiä sekä pohjoisesta Soledarin kautta että etelästä Kademan kautta. Näin venäläiset voisivat sitten hyökätä Bakhmutiin kolmesta suunnasta.

 

 

 

 

 

Tässä vähän tarkempi kartta Soledarin alueesta, jossa venäläiset ovat saaneet erittäin tärkeän tehtaan ja suolakaivoksen vierellä olevan valkoisen kukkulan haltuunsa. Sieltä on sitten helppo ammuskella alas kaupunkiin.

 

 

 

 

 

Tässä vähän tarkempi ukrainalaismyönteinen kartta Bakhmutin eteläpuoleisesta Kademan alueesta.

 

 

 

 

Etelämpänä Donetskin rintamalla ukrainalaisilla on maailman parhaat linnoitteet, mutta siitä huolimatta venäläiset ovat murtautuneet läpi useista kohdista ja kohta on mottien aika. Tämän myöntää jopa ukrainalaismyönteinen kartta.

 

 

 

 

 

Tässä vähän tarkempi kartta samasta alueesta ja nimenomaan Piskyn kukasta. ISW:n ja Toverin mukaan ukrainalaisilla ei ole kuitenkaan mitään hätää, koska venäläiset ovat edenneet vain muutaman kilometrin.

 

 

 

 

 

Pisky on strategisesti äärimmäisen tärkeä kaupunki. Siis aivan samalla tavalla kuin mitä aiemmin Popasnajan kaupungin valloitus synnytti dominoefektin, jossa ukrainalaisten Lysychanskin rintama romahti ja ukrainalaiset lähtivät käpälämäkeen jättäen raskaan kalustonsa taakseen venäläisille. Tosin silloinkin Pekka Toveri selitti Ylelle kyseessä olevan vain ukrainalaisten ”pieni taktinen tappio”.

 

 

Pisky-kukka puhkeamassa kukkaan! Ukrainan Donetskin rintama romahtamassa!

 

 

 

Tässä vähän tarkempi Donetskin eteläisen rintaman ukrainalaismyönteinen kartta, johon on lisätty venäläisten parin viikon valloitukset. Muista kuitenkin, että ISW:n ja Toverin mukaan muutamien kilometrien eteneminen ei ole merkittävää.

 

 

 

 

 

 

Etelässä Khersonin rintamalla suurisuiset ukrainalaiset ovat kuukausien ajan luvanneet järjestää massiivisen vastahyökkäyksen ja ajavansa venäläiset mereen. Luonnollisesti Toveri ja varsinkin Suomen valtamedia toitotti tätä lupausta.

 

Suuri vastahyökkäys kuitenkin kuivui kokoon. Nyt on käymässä niin, että venäläiset ajavat ukrainalaiset mereen. Jopa ukrainalaismyönteinen kartta myöntää venäläisten hyökkäyksen.

 

 

 

 

 

Hulluinta tässä koko jutussa on, että Suomessa venäläisten etenemistä ei myönnetä, mutta Ukrainassa myönnetään! Suomessa sotapropaganda on pahempaa kuin itse sotaa käyvässä Ukrainassa. Toisaalta se ehkä johtuu siitä, että suomalaisille voi helposti valehdella rajattomasti, kun taas ukrainalaiset eivät sentään hyväksy ihan mitä tahansa soopaa.

 

Voit myös testata tämän alkamalla emävalehtelemaan yhtenä päivänä ukrainalaiselle miehelle ja toisena päivänä suomalaiselle miehelle. Arvaa kummalta tulee kuumaa kyytiä ja kumpi taas puolestaan uskoo kaiken tai enintään mumisee jotain erilaisista näkökulmista.

 

 

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ukrainalaiset olisivat rehellisiä. Päinvastoin. He valehtelevat niin kauan kuin voivat tehdä sen ainakin puoliuskottavasti. Tämä näkyi hyvin Etelä-Ukrainan Khersonin rintamalla, jossa ukrainalaiset väittivät tehneensä suurhyökkäyksen ja vallanneensa kymmeniä kyliä.

 

Moni sitten ihmetteli, että mitä kyliä? Ukrainalaiset eivät suostuneet kertomaan, mutta ylimalkaisesti antoivat ymmärtää kyseen olevan tästä alueesta, jota Ukraina väitti hallitsevansa.

 

 

 

Luonnollisesti Toveri ja valtamedia uskoi kaiken ja toisti valheita innokkaasti.

 

 

Valtamedia: Ukrainan odotettu suurhyökkäys tapahtui jo!

 

 

Laiton Lehti kuitenkin ihmetteli yhtä erikoista asiaa ukrainalaisten kartassa. Huomaatko miten venäläiset tykittävät ihmeen kauas? Mistähän se johtuu. No tietysti siitä, etteivät venäläiset sentään omia joukkojaan tykitä.

 

Ukrainalaisten kartta on siis täysin älykääpiömäinen, koska jokainen tajuaa tuosta missä se rintama oikeasti menee.

 

 

 

Todellisuudessa kyseinen alue on siis koko ajan ollut venäläisten hallussa. Ja nyt he hyökkäävät siltä alueelta pohjoiseen! Niinpä ukrainalaiselle kartantekijälle tuli tänka på eli hätä käteen. Miten selittää venäläisten hyökkäävän keskeltä ukrainalaisten alueita??

 

 

 

 

Niinpä ukrainalaisten kartta yhtäkkiä ILMAN MITÄÄN SELITYSTÄ eilen värittikin aiemmin muka ukrainalaisille kuuluneen ”kymmenien kylien” alueen kuulumaan venäläisille. Eivät siis sentään kehtaa olla ihan Toverin tason emävalehtelijoita.

 

Ovat jopa laittaneet rintamalle taisteluita kuvaavan aseen kuvan.

 

 

 

 

 

Toveri ei kuitenkaan lannistu. Pitkään hän väitti amerikkalaisten lähettämien Haimar-raketinheittimien olevan ihmeaseita, jotka tulevat lamauttamaan Venäjän. Sitten Venäjä tuhosi monta HIMARS:ia, hajautti ammusvarastojaan ja lisäksi lisäsi ilmatorjuntaansa suojelemaan Khersonin alueen siltoja. Nyt HIMAR:eista ei puhu enää kukaan.

 

Sen sijaan länsimedia on nyt alkanut jauhamaan ukrainalaisten drone-hyökkäyksistä, vaikka niilläkään ei ole mitään käänteentekevää merkitystä. Länsimedia ja varsinkin Suomen media haluaa aina puhua kaikesta muusta kuin itse asiasta eli mitä rintamalla tapahtuu. Tässä venäläismyönteinen kartta, joka on taatusti tarkempi kuin mitä ukrainalaisten.

 

Huomaa, että venäläisten kartassa on jotain mitä ukrainalaisten kartan mukaan ei ole edes olemassa: Taistelujen alla oleva harmaa alue.

 

 

 

 

 

Lähteitä:

 

Ukrainalaismyönteinen:

 

 

 

Venäläismyönteiset:

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Venäjä vallannut useita kaupunkeja Ukrainassa. Pekka Toveri: Ei hätää. Venäjä hyytyi jo kauan sitten!

 1. – Se että Ukraina saisi vallattua Venäjän miehittämät alueet takaisin, vaatisi todella merkittävää sotilasoperaatiota, myöntää sotahistorian tutkija Emil Kastehelmi Iltalehdelle.
  – Jotta välttyisimme aiemmin Donbassissa 2014 alkaneen pitkittyneen konfliktin kaltaiselta tilanteelta, tulisi meidän iskeä Venäjään yhä vahvemmin niin taloudellisesti kuin sotilaallisestikin, Toveri tarkentaa.
  Taisi tulla rekka vastaan kenraalimajurilla ja varastomiehellä kun jo nyt mennään ns. pakilla taaksepäin. On realistista myöntää tosiasiat vaikka vähän kirpaiseekin ylioptimistiset lausunnot K-Mafian voittamattomuudesta, toisin kuin twitterin syvän päädyn kansallismieliset joilla niska ei taivu vaikka kuinka paska lentäisi käkättimeen.

 2. Mi­ten uu­si maa­il­man­jär­jes­tys rat­kai­see ti­lan­teen,
  –   jos­sa ame­rik­ka­lai­set suur­fir­mat,
  –   pa­pe­ril­le kir­joi­tet­tu­jen sa­no­jen pe­rus­teel­la
  –   omis­ta­vat lä­hes kai­ken maa­omai­suu­den Uk­rai­nas­sa.
  –   Pel­lot on pan­tu kas­va­maan gee­ni­ruo­kaa.

  «Maa­kaup­pa» Uk­rai­nas­sa teh­dään si­ten, et­tä
  –   os­ta­ja saa Uk­rai­nan val­ti­ol­ta pit­käai­kai­sen «ke­hi­tys»lai­nan edul­li­sel­la ko­rol­la,
  –   os­taa tuol­la Uk­rai­nan va­luu­tal­la mi­tä mie­lii ja
  –   lo­puk­si Uk­rai­nan oma va­luut­taa «ro­mah­taa»
  –   ja lai­nat mak­se­taan pois tuol­la ro­mah­ta­neel­la va­luu­tal­la.

  Täs­sä ei ole mu­ka­na lah­juk­sia ja Bi­de­nin ma­fi­al­le ja toi­mi­tus­joh­ta­ja Hun­ter Bi­de­nil­le mak­set­ta­via «toi­mi­tus­palk­ki­oi­ta».
  –   Toi­mi­tus­palk­ki­oi­ta ei ve­ro­te­ta muu­al­la kuin Uk­rai­nas­sa, kos­ka Hun­ter Bi­den on ve­ro­vel­vol­li­nen vain sil­tä osin kuin hän it­se su­vait­see.

  Jos oli­sin Kii­na,
  –   (jos­sain vai­hees­sa)
  –   lu­pai­sin näil­le «kan­sain­vä­li­sil­le si­joit­ta­jil­le» omai­suu­den suo­jan Uk­rai­nas­sa,
  –   suo­jan, jo­ta USA ei voi tar­jo­ta —
  –   tai sit­ten me­ne­tät­te kai­ken.

  Seu­rauk­se­na oli­si
  –   suur­pää­oman siir­ty­mi­nen ha­ke­maan suo­jaa Kii­nas­ta
  –   ja maa­il­man re­ser­vi­va­luu­tan vaih­tu­mi­nen Kii­nan ra­haan.

  Dol­la­rin val­ta säi­lyy niin kau­an kuin USA pys­tyy aseel­li­ses­ti tur­vaa­maan suur­pää­oman edut.

 3. Kosher-Pekan sadut on nyt kerrottu ja hänen on aika lähteä Donbassin verimyllyyn! On syytä muistaa, että kosher-Pekka on taitava ja korkea-arvoinen sotilas, niin mitä helvettiä hän vielä täällä Suomessa ruikuttaa?!!

  Heti sotimaan kosher-Pekka! Vai oletko rintamakarkuri?!! Muista ottaa Halla-aho mukaan!!!

Comments are closed.