Marco de Wit 25 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Sanna Marinin jauhojengi-juhlissa hyvin todennäköisesti käytettiin huumeita.

 

Vihdoinkin: Toimittaja kysyy Sanna Marinilta “jauhojengistä” ja “tuu tänne testaa, tuntuu hyvältä”-huudosta.

 

 

Laiton Lehti kertoi myös miten toissapäivänä lehdistötilaisuudessa natottajat antoivat Sanna Marinille synninpäästön.

 

JUTTU

 

 

 

Myös oppositiopuolue persut ovat antaneet Sannalle synninpäästön, koska eihän himonatottajaa saa vaatia eroamaan.

 

Miksei persujohto vaadi poliisitutkintaa ja pääministeri Sanna “Jauhojengi” Marinin eroa?

 

 

Niinpä nyt myös poliittinen poliisi antoi synninpäästön. Tosin yllättävän röyhkeällä tavalla: Poliisi ei suostu järjestämään EDES esitutkintaa, vaikka videolla selvästi puhutaan huumeiden käyttämisestä.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tuskin kenellekään on yllätys, että esitutkintaa kieltäytyy tekemästä nimenomaan rikostarkastaja Teemu Jokinen, joka on tunnettu toisaalta vihapuhepoliisina ja toisaalta valtaeliitin kätyrinä.

 

 

Sama Teemu Jokinen myös kieltäytyi tutkimasta Sannan aamiaisgatea.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Myös silloin Jokinen kieltäytyi järjestämästä esitutkintaa, vaikka itsekin myönsi olevansa heikoilla jäillä. Toisaalta Jokisen mukaan herroilla on eri säännöt kuin tavallisilla kansalaisilla!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Tämä sama rikostarkastaja Teemu Jokinen on TOISTUVASTI päästänyt poliitikkoja pälkähästä, kuten Googlekin välittömästi näyttää. Aina kun tarvitsee suojella korruptoituneita viranomaisia, niin Teemu pistetään asialle. Harva poliisi nimittäin kehtaa yhtä kylmästi valehdella ja yhtä innokkaasti puolustaa korruptiota.

 

Taitaa olla Teemulla herrahissi odottamassa!

 

 

 

 

Teemu Jokisessa on kuitenkin yksi ihmeellinen asia: Google ei löydä hänestä yhtään kuvaa!

 

Olisiko poliisi taas pyytänyt Googlea sensuroimaan kuvia, koska korruptiopoliisit eivät uskalla näyttää naamaansa?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Korruptoitunut rikostarkastaja Teemu Jokinen kieltäytyy tutkimasta Sanna Marinin jauhojengiä!

  1. Paska, epäluotettava poliisi. Mikä tuli jälleen todistettua paska aivoisille, suomalaislampaille.

    Suurin osa KAIKISTA suomalaisista korkean tason päättäjistä on oman kansan vihollisia. Teot ja tekemättä jättämiset ovat 100% todiste. Ainoa oikea paikka olisi näille köyden jatkoksi.

  2. On tullut hyvin selväksi miten poliisi ei tule koskaan tutkimaan muita virkamiehiä tai valtaeliittiä. Tutkinnat tapetaan aina jona kerta, eikä mitään löydetä. Kaikkein tärkeintä tämä on juuri Suomessa. Missään muualla ei suojella tavallisia virkamiehiäkään yhtä paljon kuin Suomessa. He ovat koskemattomia ihmisiä, joilla on rajaton valta.

  3. Huumeiden käytön edistämistäkö tuetaan valtiotasolta. Jos viime vai edellisvuonna on arvioitu esim kokaiinia tulleen Suomeen yli sata kiloa ja siitä korkeintaan on neljännes saatu pois, niin onko tarkoituskin sitä kauppaa edistää.

  4. Silloin olisi ollut ”eri asia” kun Ano Turtiaisella olisi olleen kädet magneusiumista valkoiset! Tyypillistä WEF ja EU -Globalistien ylivaltaa, joka on kuin ennen Ranskan Aurinkokuninkaan Hovi, jossa ylimmistä ylimmät juhlivat, söivät, joivat ja naivat Samalla kun Ranskan köyhällistö näki nälkää, likaa ja kulkutauteja. EU ja loppu rikollinen ihmisvastainen sosiopaattien ”luokkakokous” purkaa vihapropagandaansa vielä niitä harvoja rehellisiä, korkeamoraalisia, kristillisiä, isänmaallisia, rohkeita, huolehtivia, Jumalaa pelkääviä, kansansa edun etusijalle asettavia ja ennen kaikkea sitä rakastavia kuin isä lapsiaan kansllismielisiä TODELLISISIA valtiomiehiä, jotka eivät tieten tahtoen käärmekielisesti erehdyttäen murhaa omaa kansaansa aina pienimpiä imeväisiä ja koko elämänsä jo rakastamaalleen isänmaalleen uhranneita vanhuksia. Jotka eivät ole edes kuin vielä ennen helvetinnb tulella kirkossa pelotelleilla pappien saarnojen kielikuvissa nähdeet paljaita perseitä ja ”jauhojengejä”, joissa päällimmäisenä riettaasti vääntelehtii itse Suomen Globalisti-vallan pääministeri virka-aikana. Sen jälkeen kun on ensin polttanut kaikki sillat takanaan Venäjän suureen Karhuun. Ja kun totuuden hetki koittaa nousee tämä sankaritar lentokeeseen pakopataansa varten mukanaan kaikki leipomatarpeet ja imuti, jota voi lentomatkan aikana käyttää, vaikka pahin onkin jo ohi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*