Marco de Wit 25 elokuun, 2022

 

 

Laiton Lehti ei ole vielä ehtinyt kunnolla tutkia Sanna Marinin huumetestin tehneen lääkäri Paavo Halosen taustoja, mutta ei hän tässä haastattelussa kovin tasapainoiselta ja puolueettomalta vaikuta.

 

Sen sijaan Halonen vaikuttaa äärimmäisen ylimieliseltä. Ihan kuin tietäisi, ettei tavallisilla kansalaisilla ole mitään mahdollisuuksia korruptoitunutta valtaeliittiä vastaan.

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Lauri Paavolan haastattelussa Sanna Marinin huumetestin tehnyt lääkäri Paavo ”BileTohtori” Halonen!

 1. Ja tuliko se persekarvoista kun sitä esittelee vai rintakarvasta, päästä ei kannata kun ei kasva mitään, huumeetkaan ei eksy.

  1. Niin, voihan sen huumetestin ottaa persekarvoistakin. Mutta kenen, ja onko Sannalla mitään karvoja? Posliini varmaan joka paikasta.

 2. Onko tämä Paavola se ”Vapaa Toimittaja” joka näytteli tappavansa itsensä suorassa tubelähetyksessä ja jonka kanssa kukaan ei suostu keskustelemaan paitsi ex-persu, ex-VKK, nyk. Vapauden Liiton El Hefe jonka mielestä Late ei ole tervetullut puolueeseen koska larppaa huimausaineita. Toimittajasta en tiedä mutta epäilen hänen olevan kompastunut – Attention H:n syndroomaan.

  1. Tekeekö se sinusta pyöräilijän, jos poljet polkupyörällä, tai jalankulkijan, jos kävelet?
   Miten määrittelet toimittajan?
   Jos teet toimituksellista aktia niin oletko toimittaja?
   Se vapaa sana on sitten eri asia. Tarvitseeko tekemisestä än saada palkkaa tai korvausta joltakin, ennen kuin se on oikeaa tekemistä? Jos kävellen kulkevalle kukaan ei maksa, niin hän on valejalankulkija jne?

   1. Hyvä idea. Liikunnasta pitäisikin saada palkkaa. Jokaisesta metristä vaikka sentti. 10 km kävely päivässä tekee jo 100 euroa. Valtatontut eivät tajua hyvää bisnesideaa tässä. EU voisi maksaa tuon korvauksen kaikille suomalaisille.

 3. Tämä Terveystalon Työterveyslääkäri Paavola EI OLE Bile-Ilmarin poikaystävä.
  Ilmarin poikaystävän nimi on Aapo Hettula joka on HAMMASLÄÄKÄRI ja Albertinkadulla hänen omistamassaan kämpässä osa biletysvideoista on kuvattu. UMV:kin voisi oikaista valeuutisensa, tämä ei ihan pikkuvirhe ottaen huomioon mihin lokaan nimi on vedetty.

 4. Marco:

  Kyllä nyt on Laiton Lehden skarpattava. Näihin nollatason 7-päivää tason lööppeihin alistuminen ei tee hyvää uskottavuudelle.

  Missä on se oikea tutkiva työ ja journalismi?

  Eikö Laiton Lehti resurssit tai kyky riitä?

  Vai tuleeko kyseeseen se että rahoittava taho rajoittaa toimintaa?

  Laiton Lehti on monessa edelläkävijä ja totuuden suurin äänitorvi maassa. Miksi nyt Laiton Lehti alistuu pelkkään nollatason suorittamiseen, kopioimalla samoja juttuja mitä nettimaailma on pullollaan?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*