Marco de Wit 25 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden on ollut pakko jälleen palata persujen toiminnan ihmettelyyn.

 

Miksei persujohto vaadi poliisitutkintaa ja pääministeri Sanna “Jauhojengi” Marinin eroa?

 

 

Lukija kuitenkin huomauttaa, etteivät muutkaan puolueet ole vaatineet Sannan eroa poliisin esitutkinnan vaatimisesta puhumattakaan!

 

Eivät siis edes pienpuolueet!

 

Vai ovatko?

 

 

Viime aikoina Laiton Lehti ei ole halunnut pienpuolueiden erikoisuuksista puhua, koska elättelee edelleen toivoa suuresta vaaliliitosta.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + RKP + Tiihonen

 

 

Toisaalta tätä passiivisuutta ei voi hetkeäkään katsoa sormien läpi. Kerro jos olet huomannut yhdenkään puolueen hallituksen tai edes puolueen puheenjohtajan vaatineen Sannan eroa. Ja jos on vaatinut, niin miten virallisella tavalla? Ja onko myös vaatinut poliisin esitutkintaa Sannan jauhojengin toimintaan?

 

 

LISÄYS: Ainakin yhden puolueen puheenjohtaja on suorasanaisesti vaatinut Sannan eroa: Nimittäin Nyt-puolueen puheenjohtaja Hjallis Harkimo. Tosin hänellä näyttää menneen sisu kaulaan, koska viime videoissa on muuttunut hieman epävarmemmaksi. Toisaalta tämä alkuperäinen video on yhä hänen kanavallaan.

 

 

 

 

Pöyristyttävää, että VAIN Hjallis on osannut toimia oikeaan aikaan samalla kun muiden pienpuolueiden johtajat ovat jättäneet tuhannen taalan paikan käyttämättä!

 

No, onneksi on vielä monia tuhannen taalan paikkoja. Tässä olisi esimerkiksi loistava paikka pienpuolueiden vaaliliitolle. Se voisi yhdessä julkisesti vaatia Sannan eroa ja tehdä asiasta myös vaalikysymys! Samalla vaaliliitto voisi tehdä yksityiskohtaisen lakimiehen avustuksella tehdyn rikosilmoituksen vaatien esitutkintaa uusien tietojen valossa.

 

Tämä olisi sekä moraalisesti että laillisesti täysin oikea teko. Samalla se myös toisi julkisuutta ja nostattaisi suuria kansanosia feministihallitusta vastaan. Samalla se myös helpottaisi vaaliliiton vaalikampanjaa tehden sen pääaiheeksi korruption vastainen taistelu.

 

Lisäksi Sanna-gate auttaisi vaaliliittoa tekemään yhden äärimmäisen tärkeän asian: Ohittamaan valtamedian satoihin tuhansiin koteihin jaettavalla lehdellä tai minilehdellä (Taitettu A4-flaieri). Valtamediahan on pimittänyt raskauttavimmat kuvat ja tiedot Sannasta. Näin vaaliliiton lehti saisi yhden kiinnostavan Sanna-sivun. Kaksi muuta sivua voisi sitten käsitellä hallituksen aiheuttamaa mädätystä sekä talous- ja turvallisuuskriisiä. Takasivu voisi käsitellä alueen ehdokkaita, jotta näillä olisi insentiivi jakaa lehtistä mahdollisimman laajasti.

 

 

Toisaalta natottajien johtama Supo tietysti tekee kaikkensa lakaistakseen jauhojengin toiminnan maton alle varsinkin, kun osa sen jäsenistä on taatusti Supon vasikoita auttamassa Supoa kiristämään Sannaa yhä globalistisemmaksi. Niinpä Supo kieltää suur- ja pienpuolueissa vaikuttavia vasikoitaan ja myyriä kaivelemasta Sannan ja jauhojengin toimintaa.

 

Jos edes pienpuolueet eivät vaadi Sannaa tilille, niin sitten tiedämme, ettei heilläkään ole puhtaat jauhot pussissa.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Onko yksikään puolue vaatinut Sanna Marinin eroa? Edes pienpuolueet? Supo estää?

 1. Mitä pelleilyä tämä on kun kaikki alistuvat jollekin vitun feministiselle huumenisti-pääministerille?

  1. Haittaahan se, kun on liian paljon noita omaan ajatteluun kykenemättömiä valtion, kuntien ja kelan pullasorsia. He ovat äänestäneet valtaan itsensä kaltaiset pullasorsat.

   Näkeehän sen niiden ulkonäöstä. Joko narkoottisia anorektikkoja tai ylipaksuja pullamössöjä. Tervettä et siellä näe, paitsi Sinuhe W ja Pauli K kokoomuksesta.

  1. Ano on vaiennut. ”Saatanan tollot, rukoilkaa”. Tuo video jää elämään. Ano ja 8 puolueen jäsentä.

  2. Mikä vika Anon kommenteissa?

   Olisiko Tiina ”huuhaa” Keskimäki pitänyt ottaa listoille?
   Olisiko Panu ”huuhaa” Huuhtanen pitänyt ottaa listoille?

   Uskomatonta jos joku aidosti kansallismielinen ei löydä suurempaa huolenaihetta, kun näiden kahden sisältäsyöjän ”väärinkohtelu”.

 2. On hjalliksessa asiaa ja lisää rahaa! Suomalaisille rehellisille yrittäjille joita riistetään ja joiden kuormasta syödään. Investointia jotka haluavat ylös perusteineen. Ei ilmaisrahaa haitoille, ilmastopiirin haitoille.

  1. Minne on kadonnut jallikselta leuka sekä hartialinja? Nenä on toisaalta saanut lisää pituutta ja kokoa. Rahanenä haistaa kunnon bisnekset.

 3. > Ohit­ta­maan val­ta­me­di­an sa­toi­hin
  > tu­han­siin ko­tei­hin ja­et­ta­val­la
  > leh­del­lä tai mi­ni­leh­del­lä

  Sel­lai­nen pi­täi­si ja­kaa tal­koo­voi­min. Yk­si­kään val­ta­kun­nal­li­nen ja­ke­li­ja ei suos­tu ja­ka­maan. Jos pos­tiin viet, niin lah­ti­set «vain ka­to­avat» ei­kä ku­kaan osaa se­lit­tää min­ne.

  Sit­ten­kin, kun pa­ri ja­ke­li­jaa saa val­ta­leh­dis­tön jul­kis­ta­ma­na syyt­teet ter­ro­ris­mis­ta, lo­put ja­ke­li­jat luo­vut­ta­vat. Ko­hun jäl­keen syyt­teet ku­mo­taan.

 4. Perustavikset on huijattu uskomaan, että johtajat ajattelevat aina heidän parastaan.

  Kyllä, totta, he ajattelevat kaapata rahat, omaisuuden ja vapauden. Siinä mielessä he ajattelevat koko ajan kansan parasta.

  Aikuisina itseään pitävät ovat uskomattoman naiiveja. Mikään ei ole niin helppoa kuin kansan huijaaminen. Se on suorastaan käsittämättömän helppoa. Mutta sitten narahtaa, kun huijari tulee liian ylimieliseksi ja luulee, että mikä tahansa vedätys onnistuu.

 5. Kyllä silloin poliitikot jauhaa kuinka kansalaisten tehtävä on sitten joskus vaaleissa päättää heidän kohtalostaan, kun ovat sikailleet, mutta kun kysymyksessä on vaikka Nato-jäsenyys niin kansalta ei kysytä mitään.

  1. Kaikki poliitikot Wadan dopingtestaukseen ja mt-tutkimuksiin ennen luottamustehtävän vastaanottamista. Työnantaja saa velvoittaa. Kansa on noiden työnantaja ja maksaja.

  2. Sitten niitä naurattaa, kun samat äänestetään jatkamaan teatterin esittämistä, aivan käsikirjoituksen mukaan tässäkin mennään.

 6. Persut on todellisia raukkoja jos eivät vie pääministeriä luottamusäänestykseen. VKK taas ei tunnetusti halua kenenkään eroavan saati hallituksen kaatuvan.

  1. En varsinaisesti koe tarvetta esiintyä VKK:n puolesta, mutta miksi VKK ”ei halua kenenkään eroavan saati hallituksen kaatuvan”?

   Kenen talutusnuorassa VKK on?

   Globalistien? Putinin? Jonkun muun?

   Kysyn tosissani.

 7. Kyse EI ole Suomen sisäpolitiikasta, vaan WEF:n ”tallin” muulin ”parressa” pitämisestä. Ainoa WEF:n luottamusta nauttiva (ei Suomen kansan) vaihtoehto on Annika Saarikko, mutta hän globaalin keskustan puheenjohtaja eli ”väärä” puolue! Mutta nut kun millään ole väliä paitsi maalattiatason ”keropäiden” rikoksilla. Voi Saarikko siirtyä jo hankitun painoarvonsa mukaiseen pääministerin virkaan, sillä ”yhteydet” eli narut ovat jo WEF:in piiritoimistoon jo kunnossa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*